Şimdi Ara

Öğretmenlerimizin en adam olmadığı anları yazıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
14
Favori
6.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

7. sınıf mı ne , bi tane çocuk "öğretmenim basket yerine futbol oynayabilir miyiz?" demişti
    Zaten değişik bi adam olan hoca da " Beynini patlatırım senin" deyip yumruğunu sıkmıştı çocuğa..

Ben görmedim ama müdür bey iki çocuğun kulağından tutarak birbirlerinin kafasına çarpıştırmış, ilkokuldayken.

1. sınıfta ödev yapmayanları tokatlardı, adi pislik hoca, ne anlatacaksa çocuğa şiddetle ..

Sıra sizde .

Edit : Lise de kızlana sulanır gibi konuşan hocalar . İğrenç lan .
    Edit 2: Millet yazdıkça benzerleri benim başıma geldiğini hatırlıyorum . O zamanlar SBS de sosyal hocama 2-3 yanlışım var deyince
    sözde şakadan kolumu tutup ısırmıştı. Acı hissetmedim ama mosmor olmuştu ..

Edit 3 : Açmasaydım keşke başlığı nefretim arttık, ne pislik insanlar varmış arkadaş ya. Nasıl dövebiliyorsun küçücük çocuğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sikörtıll -- 7 Nisan 2015; 16:33:07 >

• Lise doneminde bir hocam surekli emperyalism propagandasi yapardi.Nefret ettim cogu kez öldürmegi istedim ama cesaret edemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deutschland Über Alles

Lise doneminde bir hocam surekli emperyalism propagandasi yapardi.Nefret ettim cogu kez öldürmegi istedim ama cesaret edemedim

slm knk, naaptın hallettin mi yahudileri
  • Valla güZel kızların peşinde dolanan takılan çok hoca gördüm bi gülüşmeler bi sohbetler falan hepsini ölesiye dövmekte isterdim. Ulan veliler göya öğretmenlere emanet ediyor evlatlarını
  • 7. sinifta inkilap+sinif ogretmenimiz deneme sinavindaki puanim 440den 420 ye dustu diye dovmustu
  • Bi tane örtmenim bana "Seni sınıfta bırakmazsam adam değilim" demişti ve sınıfta bırakmamıştı. İşte örtmenimin en adam olmadığı an o andı xd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi non legor non legar -- 5 Nisan 2015; 1:44:03 >
  • Kendini padişah sanan öğretmenler tanıdım
  • ilkokul 3.sınıfa kadar 2 hoca değiştirdik, 3. ise tam şero çıktı. sabah ders başlamadan önce gazetesini, meyveli sodasını, birde sigarasını öğrencilerden birini bakkala yollayıp aldırırdı. daha sonra ilk 2 ders bulmacasını çözer bize de o saatte hangi ders işleniyor ise kitabını açtırıp defterimize yazdırırdı. 3 ve 4. saatlerde ders işler, son 2 saatte ise biz öğrecileri bahçeye salar top oynamamıza izin verirdi, kendisi ise çay+ sigara içip keyif yapardı. onun haricinde ki öğretmenlerimin hepsi iyiydi şükür. ellerinden öperim hepsinin. yalnız biraz bu hocanın yüzünden biraz da kendi salaklığımdan EML ye kaydolduk. orayı da bi şekilde bitirdim. şuan Lys ye girecem. düşünün koskoca 8 yıl beraber okuduğum 25 kişilik mevcutu olan sınıftan çıka çıka bir huhuk, bir de hemşirelik çıkabildi.
  • Ortaokuldayım sanırım 6. Sınıf. Bi mudur yardımcısı var boyu 2 metreden fazla hemde kilolu kalıplı adam. Hoca yoktu o ders bu bizim sınıf başkanına konuşanları yaz dedi. Benimle birlikte 5 6 kişinin de ismi yazıldı. Geldi bu sınıfa ben mi sizi doveyim siz mi birbirinizi doversiniz dedi. Biz de birbirimizi doveriz dedik. Yoksa adam hayvan gibi bi vursa olcez. Karşı karşıya geçtik ikişer ikişer dedi ki sırayla birbirinize tokat atıcaksınız. Başladık biz ama o zamanlar birbirimize bile vuramıyoruz yavasca vuruyoruz. Nu hoca olacak şahıs öyle vurulmaz böyle vurulur deyip onumdeki cocuga bi geçirdi tokadı çocuk kendine gelemedi bi 10 saniye. Tabi karşımdaki gaza geldi bana sert vuruyor bu sefer ona bak böyle yapcaksın diyerek bana vurdu. Biz o acılarla birbirimize daha çok vurduk. O günü hiç unutmam
  • Mac yaparken burnuma dirsek atmıştı bedenci

Matematikcinin cozemedigi soruyu cozmustuk arkadasla beni dersten atmisti

Geometride odevi yapmadim diye 1 aylik odev vermisti. Onu da yapmadim. Sozluye 7 yazdi ama sinavlar iyi olunca yukseltmesi icin konuştum halletti.

Aklima geldikce editlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brad Bellick

Ortaokuldayım sanırım 6. Sınıf. Bi mudur yardımcısı var boyu 2 metreden fazla hemde kilolu kalıplı adam. Hoca yoktu o ders bu bizim sınıf başkanına konuşanları yaz dedi. Benimle birlikte 5 6 kişinin de ismi yazıldı. Geldi bu sınıfa ben mi sizi doveyim siz mi birbirinizi doversiniz dedi. Biz de birbirimizi doveriz dedik. Yoksa adam hayvan gibi bi vursa olcez. Karşı karşıya geçtik ikişer ikişer dedi ki sırayla birbirinize tokat atıcaksınız. Başladık biz ama o zamanlar birbirimize bile vuramıyoruz yavasca vuruyoruz. Nu hoca olacak şahıs öyle vurulmaz böyle vurulur deyip onumdeki cocuga bi geçirdi tokadı çocuk kendine gelemedi bi 10 saniye. Tabi karşımdaki gaza geldi bana sert vuruyor bu sefer ona bak böyle yapcaksın diyerek bana vurdu. Biz o acılarla birbirimize daha çok vurduk. O günü hiç unutmam

birbirini tokatlayan iki veletin videosu geldi aklıma .

• quote:

Orijinalden alıntı: biseksenbidoksan

quote:

Ortaokuldayım sanırım 6. Sınıf. Bi mudur yardımcısı var boyu 2 metreden fazla hemde kilolu kalıplı adam. Hoca yoktu o ders bu bizim sınıf başkanına konuşanları yaz dedi. Benimle birlikte 5 6 kişinin de ismi yazıldı. Geldi bu sınıfa ben mi sizi doveyim siz mi birbirinizi doversiniz dedi. Biz de birbirimizi doveriz dedik. Yoksa adam hayvan gibi bi vursa olcez. Karşı karşıya geçtik ikişer ikişer dedi ki sırayla birbirinize tokat atıcaksınız. Başladık biz ama o zamanlar birbirimize bile vuramıyoruz yavasca vuruyoruz. Nu hoca olacak şahıs öyle vurulmaz böyle vurulur deyip onumdeki cocuga bi geçirdi tokadı çocuk kendine gelemedi bi 10 saniye. Tabi karşımdaki gaza geldi bana sert vuruyor bu sefer ona bak böyle yapcaksın diyerek bana vurdu. Biz o acılarla birbirimize daha çok vurduk. O günü hiç unutmam

Hocam şimdiki aklım olsa pişman ederdim böyle bir şey yaptığına. Hala sinirliyim o adama

• Derste konuştum diye beni sınıftan atıp, yangın koridorunda çok pis döven, hassas bölgeme vuracak kadar manyak karı senide unutmadık.
  • İlk okul öğretmenim kadın bide tam bir ayrımcı pislikti.Sınıfta matematigi severek ve soru kacirmadan zevkle yapardım. Bigün odev varmış ben yapmadım. Benle beraber dort beş kişi daha vardı tahtada uzun kalin cetve l gibi sopayla ellerimize vuruyordu. Sıra berkana geldi sen unuttun biliyorum dedi vurmadı ona. Annesiyle falan arası iyi diye kappe.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam şimdiki aklım olsa pişman ederdim böyle bir şey yaptığına. Hala sinirliyim o adama

Hocam şaka bi yana bizim hocada iyi doverdi. bi keresinde çarpma yapamadım diye tekme tokat dalmıştı. Sürekli allah belanizi versin der dururdu. Yazilida kopya cekmedigim halde cektin diyerek tokat atmisti ve daha neler nler . insan şimdi düşünüyor kocaman adam gelmiş kaç yasina öğretmen olmuş kucik çocuğu dövüyor. insan gerçekten sinirlerine hakim olamiyor . Kaç kere intikam alsammi diyip sonra boşver dediğim olmuştur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam şaka bi yana bizim hocada iyi doverdi. bi keresinde çarpma yapamadım diye tekme tokat dalmıştı. Sürekli allah belanizi versin der dururdu. Yazilida kopya cekmedigim halde cektin diyerek tokat atmisti ve daha neler nler . insan şimdi düşünüyor kocaman adam gelmiş kaç yasina öğretmen olmuş kucik çocuğu dövüyor. insan gerçekten sinirlerine hakim olamiyor . Kaç kere intikam alsammi diyip sonra boşver dediğim olmuştur.

İntikamdan benim kastım resmi yollar yoksa şiddete karşıyım

• yok benim kastım ağız burun
  • Başlığı değiştir.
  • Müdür yardimcisinin yaza doğru sicagin altinda okul önünde sira yapması ve dakikalarca hatta kimi zaman saatleri bularak sirada bekletmesi. Pust.
  • Her seferinde kendi yazdığı kitabı aldırtmaya çalışan hocalardan nefret ediyorum. Gözleri dönmüş para sevdasına.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.