Şimdi Ara

Öğretmenlerimizin en adam olmadığı anları yazıyoruz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
14
Favori
6.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş yaramazları yazıyordu bende beni yazsana dedim sonra yazdı sonra şakasına çarpı koy dedim koydu hoca sınıfa girdi ve yaramazları silmedi çocuk hoca yanına çağırdı beni faallerimden çekti niye yaramazlık yaptın demeden direk çekti sonra sordu ne yaptın dedi hiçbirşey dedim yine çekti halen o hocayı hatırladıkca sövüyorum
  • 6 veya 7. sınıfta ingilizce hocasının teki ismi seyhan dı her ders sırf tipimi sevmiyor diye sınıfta bana laf atardı küçük düşürürdü gerizekalı muamelesi yapardı ben cevap verdiğimdede direk disipline yollardı olayı anlattıktan sonra kendisi savunmak için yalancı şahit tutar ben öyle bir şey demedim derdi sınıfıda kendisine benzetmişti ve o kendisi acayip egoist biriydi hiç sevmezdim onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lephantis -- 6 Nisan 2015; 12:25:58 >
  • F.M deki rehber öğretmenler.Aşırı derece arkadan iş çeviriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim şahsi sorunum olmadı ama ilkokuldayken beden hocası vardı.50-60 yaşlarında.Esra Erol un füzeleri elleyen dede gibi kızların hepsini öyle yapıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: perdono fotefatofatoyo

ben öğretmenim ama hiç o dediğiniz adamlar gibi olmadım. inşallah da olmam. ama valla bazı öğrenciler deli ediyor beni. kaşınıyorlar resmen.

Eğer espri yapıp kendi aralarında gülüşüyorlarsa aldırış etmeyin sizle alakası yoktur büyük ihtimalle.Ortaokulda espri faalan yapıyordum arkadaşlar gülüyordu hoca ona söylüyordum sanıyordu heralde bu yüzdende bana çok kötü davranırdı

• Lisedeyken hoca masasında bir şeyler okuyordu o esnada sınıf coşmuş bağırıyor tartışıyor falan. Bu bir anda sinirlendi, sandalyesinden kalkarken bilerek sandalyeyi geriye itti düşsün ses çıksın diye, kalkarken bağırmaya başladı, tam sesinin yükseldiği anda detone olunca ben bastım kahkahayı. Bir anda bana döndü, biraz baktıktan sonra geri dönüp basasının altından beyzbol sopasını çıkartık üstüme doğru yürümeye başladı. Yanıma gelince sopayı kaldırdı bende gözlerimi kapattım... sonra işte zebniler falan.
  • Ilk okulda matematik hocamiz vardı. Ama annesi benim Anannemle kanka ydi ve annemi babamı tanıyordu çok çay içti ler beraber . Yani aile dostluğu vardı. Bi gün benle bir arkadaş nöbetçiyiz, hoca geldi tahtayi silmemisiz. Dedi nobetciler gelsin. Aldı eline bi cetvel 30 luk , ilk arkadasa vurdu ama cetvel elinde kırıldı çocuğun çocuk başladı ağlamaya üstüne bide tokat geçirdi cocuga. Ben korkmaya başladım derken dedi geç yerine sen. Çocuk yediği dayakla kaldi , bende hocaya uyuz olmuştum haksızlık ayrımcılık yaptı diye. Zaten beni dovse aileme soylemezdim de serefsiz işte

• quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Geçtiğimiz cuma günü hoca yazılı yaparken tüm sınıfın kopya çekmesine müsaade etti.

Ben kopya çekmedim ama ne kadar kopya çeken varsa benden yüksek aldı.

Aha aynisi bugun basimageldi ben 30-40 alirken onlar kesin 80-90 alacaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisedeyken bi inkilap hocamız vardı sebebini hatırlamıyorum beni tahtaya kaldırdı sanırım konuştuğum içindi bana tekme tokat girişmeye başladı manyak herif çok smack downmu izliyodu heralde kollarıyla boynumu kıstalladı karnıma karnıma vuruyodu sonra giysilerimden tuttu ayaklarım yerden kesildi beni tahtaya fırlattı sonra yere kapaklandım bi ara öğretmen masasına çıkıp üstüme atlicak diye çok kortum Allahtan yapmadı öle bişe sonra anasın örekesinden yeni düşen ceylan yavrusu gibi topallaya topallaya yerime geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 6 Nisan 2015; 13:20:13 >
  • Ilkokulda fencinin çözemediği soruyu bi arkadaşla beraber çözmüştüm gidin ikiniz dışarda test çözün deyip derse almamıştı

• Lise 1 deydim, sene 1997 sanırım; hoca derse girdi ve babası öğretmen olanbir arkadaşımla muhabbet etmeye başladı.Yok işte öğretmen evinde babanı şöyle yendim falan filan derken biz de kendi aramızda takılıyorduk.Sonra birden bağırdı ve beni çağırdı, bende gittim yanına.O zamanlar gözlük kullanıyorum, "çıkart gözlüğünü lan" dedi, "neden hocam" dedim "sen ağzınla şampanya kapağı sesi yapıyorsun dedi."hocam ben yapmadım zaten yapamam" deim ama dinlemedi ellerimi bileklerimden tuttu, "hocam ben yapmadım ama vuracakasınz sınıfta vurmayın" dedim sessizce, bu çıldırdı, "sen hem yalan söylüyorsun hemde artislik yapıyorsun ha" diye vurmaya kalktı, elini tuttum ve ittim.Rengi benzi attı bende ergenim o dönemler coşmuşum beni tuttular tuvalete götürdüler.Ertesi ders disiplin kurulu toplandı hemen, tutanak doldurdum ifade verdim.O güne kadar öğretmenlerime hiç bir saygısızlık yapmadım ve sonrasında da yapmadım ama o an işlemediğim suçtan dolayı cezalandırılmak zoruma gitti.Allahtan hocayı okulda neredeyse kimse sevmiyordu da ceza almadan yırttım.4 dönem sıfır verdi hiç sesimi çıkartmadım, babam da öğretmendir ona da söylemedim.Babam öğrenmiş ve beni çekti konuştu, o konuşmayı hiç unutmam.

Oğlum dedi; "bak oğlum her ne olursa olsun öğretmenine yaptığın büyük ayıp, ben kendisiyle sert bir dille konuştum o da pişman ama onun yanlış yapması senin de yanlış yapmanı haklı göstermez, çünkü sen benim oğlumsun". gözlerim doldu.Haksızlığa uğramama rağmen hocadan özür diledim, ayrıca sokakta oğlunu dövdüğümü ve bunun için de pişman olduğumu söyledim.Hoca pek iplemedi ama son dönem bana 100 verdi, sanırım günah çıkarttı.Ancak onun yüzünden 4 ana dersten birisi olduğu için bağıl başarı puanım çok düşük geldi yani çilesini çok çektim.Şimdi ara sıra görüyorum ayak üstü sohbet ediyoruz.Pişmanım ama o hocanın öğretmenlik mesleğini yapamadığını biliyorum, hatta onun gibi bu kutsal mesleğin içine eden bir çok öğretmen gözlemliyor ve duyuyorum.Bunları çok iyi biliyorum çünkü ben de öğretmenim ve gördüğüm yanlışların hiç birini öğrencilerime yapmamaya, mükemmel olmaya çalışıyorum.Allah hepimizi liderlerin, doktorların, imamların ve eğitmenlerin kötüsünden korusun...

• Güçleri anca çocuklara yetiyor.

• Anlatacağım öğretmen adam değil kadın bir öğretmendir, mecazi anlamda adam olmadığı gibi bana göre insanda değildir.

İlkokul 3. sınıf olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, hastaydım ve 1-2 gün okula gitmemiştim, bu arada öğretmen (!) ödevler vermiş bende arkadaşlardan öğrenip, ödevleri yapmıştım neyse hastalığım geçip, okula gittim; öğretmen ödevlerini göstermeyen getirsin dedi, benim gibi 2-3 kişi daha öğretmenin yanına gitti, öğretmen onlarınkine baktı beni en sona bıraktı ve ondan sonra bana bir bağırdı, bir azarladıki neye uğradığımı şaşırdım. Bana diyor ki sana ödevini getir diyen mi oldu, çabuk git yerine otur diye? Bütün sınıfın önünde rezil etmişti aklınca, bende şok olmuştum hem ödevleri istiyor hemde kovuyor, sırama geçip hüngür hüngür ağlamıştım.

Aynı öğretmen bu sefer ben yazı yazarken, dik durup uzaktan yazardım yazıları gözlerim bozulmasın diye, çocuk aklı işte neyse öğretmen benim kafamdan aşağı doğru eğip, iki karıştan yazacaksın demişti ellerimi 2 karış yaptırarak kafamı eğmişti o koca elleriyle.

İşte böyle hasta ruhlu insanlar(!) öğretmen olabiliyor 3. sınıfa gidiyorum o zamanlar. Aynı öğretmen zengin bir ailenin çocuğuna davranışı da bambaşkaydı.

O öğretmen beni okuldan soğuttu.

• up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun essek oynuyoruz diye ilkokulda (1989) mudur hepimizi sopayla Allah ne verdiyse dovmustu
    .lisede ise pisikopat mudurum (askerdi kendisi 80 ihtilalinde okula mudur olarak atanmis unutmuslar bunu orda odasinda duvarinda "egitimde merhamet orduya ihanettir "yaziyor varin siz dusunun adamin kafasini) adamin parmaginda tasli asker yuzugu var ben bunun odada ayaktaydim ,neden kavga ettin oglum dedi sakince, bende o aralar trollmusum demekki tabi trollemek diye bir deyim olmadigi icin adini koyamamisim baya baya trolledim adami ,dellendi bu kalkti ayaga bir tane cakti gozume o yuzugun fotorafini cektim resmen .hey gidin hey ..

• Sinav ani tabikide sinavda baskalar derste başkalar

• aramızda ilkokullu ve ortaokullu öğrenciler varsa iki çift sözüm var.
    Kendinizi kesinlikle ezdirmeyin .HİÇ BİR HOCA SİZE VURAMAZ !
    Eğer vurursa ailenize söyleyin gerekli yasal işlemi başlatsın.Siz suçlu olsanız bile SİZE VURAMAZ
    Ben dava ederim sonra sınıfta bırakırlar diye bir düşünceniz de olmasın hiç bir şey yapamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 6 Nisan 2015; 17:20:30 >
  • hiç unutmam 3.sınıfta sınav oluyoduk . "örtmenim istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz " diye soru sormuştum
    "o nasıl soru" dedi patlattı bi tane .
  • Hoca Sınıfa Siz Televizyon Bağımlısı mısınız peki ? diye soru sorduğunda herkes hayır derken ben eveeettt diye bağırmıştım herkes gülmüştü hocamız ise bana deli işareti yapmıştı eliyle
  • Benim dönemime denk gelen ilkokul hocaları da baya katıydı ama bunların arasından illa bir tane pırlanta gibi hoca çıkıyor o da hayatını değiştiriyor ya. Valla bak bende onu anmak istiyorum buradan. O iyi,güzel hocalar inşallah mutlu bir geleceği sahip olmuştur ve olmaya devam eder.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.