Şimdi Ara

Öğretmenlerimizin en adam olmadığı anları yazıyoruz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
14
Favori
6.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Okuluma ben isteyerek geldim gelmeseydim keşke bir iki olayı yazıcam

10. Sınıfta Tarih Sınavındaydık kolaydı erken bitirip çıktım gittim bahcedeki cardaga uzandim.yatiyorum ben varim bahçede sadece. Gözetmende M. Yardımcısı arkamdan atıp tutmus
    Tembel gereksiz cocuk sallayip cikti bahcede keyip yapiyor Celil ağamız demiş sonradan öğrendim
    83 Aldım zaten

Bir diğeride bu yil ilk dönem ve geçen yılki sevgilim Bizim ilin baya taninmis bi ailesinden güzel bi kız ciddi anlamda Okul mudurleri namus bekciligi yaptigi icin okulda arkadas gibi dolasirdik
    o 12 Ben 11 oldugum icin benim okulum bittikten sonra okulun 2 sokak uzaginda sarildik ustumuzde okul formasıda yoktu bu bizi gordy arabasiyla geldi ayrilin evinize gidin dedi
    Ertrsi gun azarlamaya falan kalkti sustum dinledim

Bu adam sonradan okulun Badminton ve Basket takimlarindan Celili cikartin demis ki Badminton kocumuz Kuzenim oluyor Bahaneside "Kizlae gidiyormus" Bu sefer aradim Babam olsun kim olsum dedim boyle boyleydi gelin okula
    Simdi ses seda cikmiyor diyaloga bile girmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gömlekli Adam -- 5 Nisan 2015; 8:33:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ellerimi ve ayaklarimi baglayip mdr yardimcisi odasinda yere yatirmisti arkadasim ve beni gelip gectikte tekme atti su istedik yuzumuze puskurttu suyu

• İlkokulda resim hocası vardı, resim malzemeleri getirmediğimiz için sıra dayağına çekmişti, alt tarafı resim anasını satıyım.

• Lisede bi hoca sınıfın ortasında "sen gerizekalısın" demişti
  • Geçtiğimiz cuma günü hoca yazılı yaparken tüm sınıfın kopya çekmesine müsaade etti.

Ben kopya çekmedim ama ne kadar kopya çeken varsa benden yüksek aldı.

• İlkokulda öğretmenimiz denilecek şahsiyet ödev yapmayanları sınıfın kara yüzü diye adlandırdığı duvar kenarı sırası vardı. Yani duvar kenarındaki sırada sırada oturanlar sınıfın kara yüzleriydi. Sırf yazım kötü diye oraya oturtmuştu. Ödevlerimi eksiksiz yapıp derste ağzımı açmadığım halde. O kadın yüzünden psikolojik sıkıntılar yaşadım hassa bir çocuktum çünkü. Birde ingilizce öğretmenimiz vardı kendisi derste uyur bizi serbest bırakırdı, cam sili alır cam sil cam sil diye şarkı söyler cam sili perdeye sıkardı. Onun haricin durduk yere gelir öğrencilere vuru kızlara el şakaları yapardı. Hatta bir keresinde vurduğu çocuk bayılmıştı düşünün ne kadar sert vurduğunu

• İlkokulda sınıftaki herkesin 50-60 aldığı Türkçe sınavından 92 almıştım herkesin içinde kopya çektin vs gibi onur kırıcı şeyler söylemesini geçtim müdür yardımcısının yanına gönderip babamı aratmıştı.
  • İzmirin en iyi 10lisesinden birindeyim lise1de turbanli bir ingilizceci vardi ve ilk gunden beri bana gıcık oluyordu bende artik dersten sogumustum ya kafami koyardim siraya dinlerdim yada arkadaslardan ogrenmeye çalışırdim her seyi sozlu girilme zamanlari geldi 92aldigim sinav sonucumu ders icine 50 vererek dusurmustu o kadar ofkelendim ki 1 gece uyumadim nedenini soruncada ingilizce seviyene gore not verdim dedi bana hem derste konusuyorsun kac verecektim dedi mudur yardimcisi beni cok severdi onla konustum ingilizceciyle konusmus o da siniftan ozur dileyeceksin dedi nalet olasi kari boyle seylere gelemeyen bir insan olmama ragmen yaptim 1hafta gecti düzelmeyince ilk annem sonra babam geldi konustu verdigi 50yi 60yapti iste bundan sonra ettigim kufur kalmadi ogretmenin adam olmadigi zaman diyince aklima bu gelir

• İlkokulda müdür yardımcısı arkadaşı kavga etti diye kapı arasına sıkıştırıp kapıyı açıp kapatmıştı o adam sayesinde içimdeki fırlamayı dizginlemeyi öğrendim

• ilkokul 5. sinif ogle arasinda arkadasim cok kotu dustu. Disaridaydik adami okula kadar tasidim sonra bi hoca bulduk ailesi falan arandi,neyse zil calmis 15-20 dakika gecmis benim derse girmem lazim. En nefret ettigim hocanin dersi muzik. Caldim kapiyi girdim hoca ates puskuruyor. Durumu acikladim hic unutmam aynen sunu dedi. "Niye yardim ediyorsun sen doktor musun?" Tum sinifin onunde azarladi kulagimi falan cekti.

• ben öğretmenim ama hiç o dediğiniz adamlar gibi olmadım. inşallah da olmam. ama valla bazı öğrenciler deli ediyor beni. kaşınıyorlar resmen.
  • bizim bir felsefeci vardı sapığın önde gideniydi. bizim sınıftaki erkekler gaza getirdi hoca bağırdı sınıfta siz çıkarın vurun masaya bende vuracam dedi..
  • Kırşehir, Mucur Anadolu Öğretmen Lisesi.

Tarihçiyle yaşadığım olay ise Kırşehir, Kaman Anadolu Öğretmen Lisesi.
  • Müfettiş yada müdürün sınıfa girdiğinde 360 derece dönmeleri.

• Öğretmenlerimizin en adam olmadığı anları
  • quote:

Orijinalden alıntı: non legor non legar

Bi tane örtmenim bana "Seni sınıfta bırakmazsam adam değilim" demişti ve sınıfta bırakmamıştı. İşte örtmenimin en adam olmadığı an o andı xd.

bu, o ogretmenin adam olmadigini degil. bilakis adam oldugunu ve merhametli oldugunu gosterir.

• Üniversitede hocanın kopyayı serbest bıraktığında

Yine Universitede derse katılımının cok az olması ve finaldede 10 kişinin sınava gelmesi yüzünden 2 soruyu hocanın kendisi çömzesi ve sınavda 4 soru var olduğunu ögrendigimde

Lisede din ögretmeninin ahlak hoşgörü zart zurt anlatıp çok fazla konuşan ve kendince espiri yapan bi arakdaşı hayvan gibi dövdüğünde

Yine Lisede sınıftan sorumlu ögretmenin beni tanımayıp gözlerimdeki gözkapağı düşmesi bilmeden ve o gün rahatsız oldugumu o gece 0 uykuyla okula gittiğini bilmeden ben yanına madde kullandığımı bağımlı olduğumu sorması bana özel rehberlik dersinde bunu yaptığunda

lise 2de bana meslek dersi ögretmenin tuvalet temizlettirdiğinde

lise 1 de tanımadığım bi elemanın cebime 1 tek sigara koyması ve ögretmenin beni sigara içmekle suçlaığında

ilk okulda sınıftan en son benim çıkmam yüzünden bi çocuğun cantasından çalınan para için ben suçlandığımda

yine ilk okulda en iyi arkadaşımı sırf defter getirmediği ve ödevlerini yapmadığı için döven sınıf ögretmenim olduğunda

• eng 101 hocasi ali nihat ekene selam olsun allah senin belani versin be

• ilkokulda trafik dersine gecici olarak trafik polisi geliyodu, genel olarak maldi ama bi cocuga ozel ilgisi vardi, cocuga armut diyodu, bikeresinde de suratina cikolata surmustu, ulan zaten iki gun sonra gidicen niye adam gibi durmuyosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim başıma gelmedi ama ilkokulda bi şey yüzünden müdür yardımcısının odasına gitmiştim.Adam 3e 4e giden çocuğu ensesinden tutup camdan sallandırdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.