Şimdi Ara

Öğretmenlerimizin en adam olmadığı anları yazıyoruz. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
14
Favori
6.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 ya da 2. Sınıftayım. Deftere çarpım tablosunu yazıyoruz. Herşeyi yazmışım sadece 4x4'ü unuttum diye öyle bir tokat attı ..çin oğlu hiç unutmam. İki eliyle hemde. Ne ağlamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilkokul 3.sinifta ogretmenimiz degisti eski ogretmen melek gibiydi tabi bu gelen yeni ogretmen adeta tam bir vahşiydi bayan yaşliydi,onun yuzunden sinif birincisiyken en tembel ogrencilerden biri oldum,sinifta kesinlikle dogru duzgun ders işlemezdi,birgun acin bu paragrafi defterinize yazin demisti benimde kalemim kalemtrastan acmaktan epey kuculmustu yazamiyordum,sonra yanimdaki arksdasimla konusurken bagirdi bana( tabi herkese bagirip cagirp dovuyordu kimse velisine korkudan diyemiyordu) sonra bana yazdin mi dedi? Korkudan yazdim dedim defterini getir kontrol edecem dedi gpturdum defteri bu cildirdi senmisin yazmayan sopayi alip bacaklarimdan her tarafima sopayla giristi kafami tahtaya vurmustu oyle agladim ki sinifta artk ogretmen bile pisman oldu sanki ah selvinaz aksoy senin izini bir bulsam şimdi aynisini ben yapacam sana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 veya 8. Sınıftayken olasılık konusuna başlayacaktık. Hoca dersin başlarındayken para havaya atılınca yazı veya tura tarafı yere düşer diyince 3 arkadaş hocam dik düşer diye atlamıştık. Dersin sonuna kadar bizi ayakta bekletmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: TURK_ATMACA

Ateist hocamız vardı daha ne olsun

Senin beynine faydasi dokunamamis ne yazik ki

• Her zaman diyorum öğretmenlik dünyanın en zor mesleği olmalı.Artık ne kadar yıl eğitim almaları gerekiyorsa alsınlar 6 yıl en az almaları lazım.Öğretmenlerin kişiliklerine ailelerine psikolojik durumlarına kadar her şeyin araştırılması lazım.Ayrıca etkili konuşma beden dili gibi şeylerin de öğretilmesi lazım.Bazı hocalar vardır bilirsiniz bir konuşmaya başlarlar ki çıt çıkartmazsınız pür dikkat onu dinlersiniz.Öğretmenler bunu sağlayabilecek kişiler olmaları lazım.Hiçbir öğrencide suç yoktur aslında suç her zaman sistemde ve öğretmenlerdedir.Ben ne öğretmenler gördüm dersleri bana sevdiren ne öğretmenler gördüm dersten nefret ettiren bana hikaye anlatmayın.
  • canı cehenneme öğretmenlerin
  • Kafama pilot kalem atmıştı.
  • İlkokuldaydım ama kaçıncı sınıf olduğumu tam olarak hatırlamıyorum.Sınıf öğretmenimiz kadındı kızın birini tahtaya kaldırıp bir soru sordu kız cevaplayamayınca kızı saçından tutup ard arda en az 2-3 kere tahtaya kafasını vurmuştu.Bu en fenasıydı daha bir sürü vukuatı vardı her dayak sonrasında bunları ailenize anlatmayacaksınız diyerek tehdit ederdi.O kadar şirret bir kadındı anlayacağınız ama ben aileme söylemiştim bunları sonrasında kadın sanki hiç o olaylar yaşanmamış gibi inkar edip yalan söylemişti hala nefretimdir o hoca okuldan soğutmuştu resmen beni.

Bir tane daha var o da ortaokulda olmuştu 8.sınıfdı galiba bu sefer olayın içinde bende varım fen dersiydi son saat ders işleniyordu yanımda bir çocuk oturuyordu aynı sıradaydık yani öndede 2 kız oturuyor bu yanımdaki çocuk afedersiniz öndeki kızı ellemiş benim olaydan haberim yok kız arkasını döndü tam arkasındada ben varım gitti hocaya beni o elledi dedi ben olayı daha anlayıp izah etmeme izin vermeden dersten atıp üstünede hakaret etti.
    Ders bitene kadar dışarıda durdum ders bittikten sonra bir kaç arkadaş yanıma geldi olayı gördüklerini hocaya doğrusunu anlatmak istediklerini söylediler gittik hocanın yanına durumu açıkladık benim yanımda oturan çocuğu getirdiler hoca ona sağlam bir dayak attı ama bu bile benim bu olayda yaşadığım haksızlığı gidermedi hocasın sen önce bir ne olup bittiğini bir öğren sonra insanları yargıla.Neyse olan olmuştu unuttum zaten üstünden yıllar geçti.

Aklıma geldikçe editlerim.

• Ben sınıfın genelde en yaramaz ama en başarılı öğrencisiydim, lise bitene kadar genelde böyle oldu(tabi üniversitede gördük dünya kaç bucak )
    7.sınıfta matematik hocam yazdığı şeyi defterime yazdığım halde yok sen yazmamışsın dedi defalarca gösterdim yine de görmemezlikten geldi. Sonra da kulağıma kırmızı kalemin sivri ucuyla bastırarak çekti p*ç oğlu p*ç, yazılıda da kolay sormuştu direk cevapları yazdım diye 30 vermişti. Ben de kalan tüm notları 100 alarak ayarı verdim. Mezun olurken de sen çok şerefs*zsin ama yine de bir yerlere geleceksin dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brad Bellick

Ortaokuldayım sanırım 6. Sınıf. Bi mudur yardımcısı var boyu 2 metreden fazla hemde kilolu kalıplı adam. Hoca yoktu o ders bu bizim sınıf başkanına konuşanları yaz dedi. Benimle birlikte 5 6 kişinin de ismi yazıldı. Geldi bu sınıfa ben mi sizi doveyim siz mi birbirinizi doversiniz dedi. Biz de birbirimizi doveriz dedik. Yoksa adam hayvan gibi bi vursa olcez. Karşı karşıya geçtik ikişer ikişer dedi ki sırayla birbirinize tokat atıcaksınız. Başladık biz ama o zamanlar birbirimize bile vuramıyoruz yavasca vuruyoruz. Nu hoca olacak şahıs öyle vurulmaz böyle vurulur deyip onumdeki cocuga bi geçirdi tokadı çocuk kendine gelemedi bi 10 saniye. Tabi karşımdaki gaza geldi bana sert vuruyor bu sefer ona bak böyle yapcaksın diyerek bana vurdu. Biz o acılarla birbirimize daha çok vurduk. O günü hiç unutmam

Hocam keşke şikayet etseydiniz öyle şey mi olur?

• Evet simdi listeden isim seciyorum

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Hocam hatta 7. sınıfı yanlış yazdım . 4. sınıf mı ne , yumruğu sıkmasını bırak çocuğa uzatıp suratına bağırdı :D , çocukta şaşırmış şaşırmış baktı bize , biz baya gülmüştük sanırım . Ya da kınamış ta olabiliriz. Ama hoş değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mykenai

İlkokulda öğretmenimiz denilecek şahsiyet ödev yapmayanları sınıfın kara yüzü diye adlandırdığı duvar kenarı sırası vardı. Yani duvar kenarındaki sırada sırada oturanlar sınıfın kara yüzleriydi. Sırf yazım kötü diye oraya oturtmuştu. Ödevlerimi eksiksiz yapıp derste ağzımı açmadığım halde. O kadın yüzünden psikolojik sıkıntılar yaşadım hassa bir çocuktum çünkü. Birde ingilizce öğretmenimiz vardı kendisi derste uyur bizi serbest bırakırdı, cam sili alır cam sil cam sil diye şarkı söyler cam sili perdeye sıkardı. Onun haricin durduk yere gelir öğrencilere vuru kızlara el şakaları yapardı. Hatta bir keresinde vurduğu çocuk bayılmıştı düşünün ne kadar sert vurduğunu

Ali sen misin

• quote:

Orijinalden alıntı: burakuyar

Lisede bi hoca sınıfın ortasında "sen gerizekalısın" demişti

Bize her gün diyorlardı mezun olduk ertesi gün hoca evrakların bir kısmını falan artık ne aldıysa almıştı okuldan çıktı sonra ilerdeki köşeye çekip 3 kişi dövmüştük. Az bile olmuştu. Ortaokulda da bi fenci vardı. İçimde kaldı ya. Gördüğüm an kafayı gömesim var ona ah bir önüme çıksa da onu da halletsem.

• ameliyatlan cinsiyetini değiştirdi ama daha adam oldu çünkü aslında kadındı ameliyattan once şimdi kaslı hulk gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zengin Değil Varlıklı

quote:

Orijinalden alıntı: burakuyar

Lisede bi hoca sınıfın ortasında "sen gerizekalısın" demişti

Bize her gün diyorlardı mezun olduk ertesi gün hoca evrakların bir kısmını falan artık ne aldıysa almıştı okuldan çıktı sonra ilerdeki köşeye çekip 3 kişi dövmüştük. Az bile olmuştu. Ortaokulda da bi fenci vardı. İçimde kaldı ya. Gördüğüm an kafayı gömesim var ona ah bir önüme çıksa da onu da halletsem.

hocam siz yine iyi yapmışsınız. Elimi kana buladığıma değmezmiş 13 yıllık esaretimin ilk dakikasında farkına vardım ama iş işten geçmişti.
  • 7.sınıfta gıkımı açmadığım halde arkamdaki çocuk konuştu diye müzik hocası gelip beni dövmüştü o zamana kadar çok dayak yedim ama senin haberin bile olmadığı bir konu yüzünden dayak yemek çok koyuyor hakkımı helal etmiyorum şerefsize
    9.sınıftada sınıfın normalde en sessizi benken hocaların gözünde en çok konuşan bendim yanımdaki konuşur kutay konuşma önümdeki konuşur kutay 0 aldın sınavdan yüksek alırım kopya olur düşük alırım gerizekalı olurum bunlarında binbir allah belasını versin coğrafyacı hocası kadar kral hoca yoktu olmayacakta birde biyolojici bunların hakkı hiçbir zaman ödenemez diğerkilerin binbir türlü belasını versin allah özellikle edebiyatçının 1.dönem 1 di 2.dönem 57 aldım kurtardım diye seviniyordumki allahın cezası sınıfın şebekliği yüzünden (o gün gitmemiştim bile okula ) 0 aldım müdüre filan gittik ne fayda hallederiz dedi şansa bala geçtim o sene bu hocalar yüzünden

• ilkokulda saçlara jole sürmenin neden yasak olduğunu anlamamıştım halada anlamadım. Okulumuzun müdürü bi keresinde merdivenlerde saçımdan tuttu attı odasına bi güzel patakladı beni. sonra sınıfa geldi beni öpüp severek benim saçlarım yok ondan kıskanıyorum demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Hope

Üniversitedeki hocaların sıf egoları yüzünden kolay kolay kimseyi geçirmemesi ve bunla övünüyorlar resmen benim dersimden şu kadar kişi geçemedi falan filan diyerek. Arkadaşımın bölümündeki bir hocanın dersinden 500kişiye yakın kişi geçememiş.

O öğretmenler yakında "HALI SAHA" tutup orada yapacaklar sınavı.Başka yere sığdıramayacaklar o kadar kişiyi
  • 11. sınıfta saf bir kimyacı vardı bizde. Ders anlatamazdı pek millet de dinlemezdi dersleri zaten. Bizim arkadaşlar pet şişeyle oynuyorlardı birbirine atıyorlardı. Sonra biri benim sıraya attı şişeyi çarptı yere düştü şişe. Hoca da bunu duydu galiba. Baktım gözü dönmüş şekilde tahtadan bana doğru koşuyor Sınıf ortasında gerizekalı mısın, sen aile terbiyesi almadın mı, şişeyle oynayınca ses çıkacağını bilmiyor musun diye sesi çıktığı kadar bağırmıştı. Ben o şokla hiçbir şey diyemedim bile rezil oldum sınıfa. Mezun olduk hala dalga geçer o an ile ilgili arkadaşlar. O güne kadar kadını da severdim dersi falan anlatamazdı ama saf iyi biriydi diye düşünüyordum. O günden sonra tek bir diyaloğum olmadı. Nasıl bir okulsa zaten 3-4 tane kavgalı olup konuşmadığım hoca vardı. Kurtuldum sonunda.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.