Şimdi Ara

Öğretmenlerimizin en adam olmadığı anları yazıyoruz. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
14
Favori
6.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm dersini dinlemıyordum her zaman ki gibi o gün öğleden önceki son ders onun sınavı var birde öğleden sonra ingilizce ve din sınavları var. ben takmıyorum bunun dersini falan boş bıraktı takılıyoruz geldi bana taktı bu oyunu bırak demeler falan iplemedim neyse sınav oldu falan ilk benim kağıdımı okudu hevesle artık kalacağımı sandı gittim 72 aldım bu g*t oldu sonra bana dedi öğleden sonra dersime gelme sadece sınavlara gir çık ondan sonra sözlüme 30-40 vermiş ama onlara rağmen geçtim yine de derslerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brad Bellick

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Bryan

quote:

Ortaokuldayım sanırım 6. Sınıf. Bi mudur yardımcısı var boyu 2 metreden fazla hemde kilolu kalıplı adam. Hoca yoktu o ders bu bizim sınıf başkanına konuşanları yaz dedi. Benimle birlikte 5 6 kişinin de ismi yazıldı. Geldi bu sınıfa ben mi sizi doveyim siz mi birbirinizi doversiniz dedi. Biz de birbirimizi doveriz dedik. Yoksa adam hayvan gibi bi vursa olcez. Karşı karşıya geçtik ikişer ikişer dedi ki sırayla birbirinize tokat atıcaksınız. Başladık biz ama o zamanlar birbirimize bile vuramıyoruz yavasca vuruyoruz. Nu hoca olacak şahıs öyle vurulmaz böyle vurulur deyip onumdeki cocuga bi geçirdi tokadı çocuk kendine gelemedi bi 10 saniye. Tabi karşımdaki gaza geldi bana sert vuruyor bu sefer ona bak böyle yapcaksın diyerek bana vurdu. Biz o acılarla birbirimize daha çok vurduk. O günü hiç unutmam

Hocam keşke şikayet etseydiniz öyle şey mi olur?

O zaman ki aklımızla nerden bilelim hocam şikayet falan

O hoca hala o okuldaysa hala şikayet edebilirsin bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ortaokuldayım sanırım 6. Sınıf. Bi mudur yardımcısı var boyu 2 metreden fazla hemde kilolu kalıplı adam. Hoca yoktu o ders bu bizim sınıf başkanına konuşanları yaz dedi. Benimle birlikte 5 6 kişinin de ismi yazıldı. Geldi bu sınıfa ben mi sizi doveyim siz mi birbirinizi doversiniz dedi. Biz de birbirimizi doveriz dedik. Yoksa adam hayvan gibi bi vursa olcez. Karşı karşıya geçtik ikişer ikişer dedi ki sırayla birbirinize tokat atıcaksınız. Başladık biz ama o zamanlar birbirimize bile vuramıyoruz yavasca vuruyoruz. Nu hoca olacak şahıs öyle vurulmaz böyle vurulur deyip onumdeki cocuga bi geçirdi tokadı çocuk kendine gelemedi bi 10 saniye. Tabi karşımdaki gaza geldi bana sert vuruyor bu sefer ona bak böyle yapcaksın diyerek bana vurdu. Biz o acılarla birbirimize daha çok vurduk. O günü hiç unutmam

Hocam keşke şikayet etseydiniz öyle şey mi olur?

O zaman ki aklımızla nerden bilelim hocam şikayet falan

O hoca hala o okuldaysa hala şikayet edebilirsin bence.

Başka okulda :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 siniftayim bi tane adı pislik türkçe hocası mi ne

Ders işlemiyor millete tutuluyor bana tutuldu 1 ders boyunca gözümü ayırmadan baktım ertesi ders arkadaş birsey sormuştu tam hatırlamıyorum ona cevap verirken yanına çağırdı bir tokat attı bir şey demedim yine tutuldum bu sefer yine vurdu yerime geçtim ertesi gün ailemi çağırdım gelmediler bende arabasının 4 lastiği indirdim

Rahatladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

7-8 sene evvel Lise 2 sanırım hatırlayamadım şimdi. Yeni bir hoca gelmişti Ankara'dan.
    Ne hocası olduğunu bile unuttum yani. Ben derslerde yaramazdım çok konuşurdum ama hocaya küstüysem gram ağzımı açmazdım. Yani küsmekten kastım hocaya uyuz olmam lazım.
    Neyse bu kadın derslere girmeye başladı bir hocanın yerine. Bakışlarında iğrenç bir alaycılık vardı.
    O sıralar da yeni bir AVM yapılmıştı bizim okulun yakınlarına Palladium adında.
    Kadın durup dururken döndü bana, sizin gibiler yüzünden tezgahtarlık meslek oldu dedi.
    Bende döndüm hocaya, unutma ki hocam Hande Yener de tezgahtardı ama şimdi milyoner dedim.
    Kadın hiçbir şey söyleyemedi derse devam etti. Bana o gün o kadar uyuz oldu ki bakışlarında gördüm bunu. ( Kendimce Thug Life yapmışım işte) o zamanlar.

Nureddin Erk?

Hebire yahşi?

:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sikörtıll

Benimkiler ;

7. sınıf mı ne , bi tane çocuk "öğretmenim basket yerine futbol oynayabilir miyiz?" demişti
    Zaten değişik bi adam olan hoca da " Beynini patlatırım senin" deyip yumruğunu sıkmıştı çocuğa..

Ben görmedim ama müdür bey iki çocuğun kulağından tutarak birbirlerinin kafasına çarpıştırmış, ilkokuldayken.

1. sınıfta ödev yapmayanları tokatlardı, adi pislik hoca, ne anlatacaksa çocuğa şiddetle ..

Sıra sizde .

Edit : Lise de kızlana sulanır gibi konuşan hocalar . İğrenç lan .
    Edit 2: Millet yazdıkça benzerleri benim başıma geldiğini hatırlıyorum . O zamanlar SBS de sosyal hocama 2-3 yanlışım var deyince
    sözde şakadan kolumu tutup ısırmıştı. Acı hissetmedim ama mosmor olmuştu ..

üniversite mat hocası koca sınıfa s.ktir çekti

• İlkokulda küçükken kavga etmiştik, kız düşüp kafasını vurdu ve bayıldı. Suç üstüme kaldı. Benle bi arkadaşımı müdür, müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı bi odaya alıp bayağı dövmüşlerdi. 4 veya 5. sınıftık. O sırada kendinizi ezdirmeyin diyen hocada ordaydı (sınıf hocamız) o an tüm eğitim sistemi ve hocalardan nefret ettim.
  • 9. sınıfta türk dili dersinde arkadaşım ayağıyla ceketimi toz etmişti ben de dönüp silkele toz olan yeri dedim. Hoca dönüp ne dedin sen küfür ettin dedi. Yok hocam böyle böyle oldu silkele dedim dedim arkadaşımda beni destekledi böyle oldu diye. Sinirle yanıma gelip kalk ayağa diye bağırdı 2 tane tokat geçirdi ama hayatımda yediğim en acı tokattı 10dk kendime gelemedim. Arkadaşıma da yalancının şahitliğini niye yapıyorsun diye 2 tokat attı. 2gün kulağımın ağrımasından duramadım doktora gittim kulak zarım zedelenmiş hala 8 yıldır hala onun acısını çekiyorum ara sıra ağrır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunun İçin Üye Oldum -- 7 Nisan 2015; 15:56:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

7-8 sene evvel Lise 2 sanırım hatırlayamadım şimdi. Yeni bir hoca gelmişti Ankara'dan.
    Ne hocası olduğunu bile unuttum yani. Ben derslerde yaramazdım çok konuşurdum ama hocaya küstüysem gram ağzımı açmazdım. Yani küsmekten kastım hocaya uyuz olmam lazım.
    Neyse bu kadın derslere girmeye başladı bir hocanın yerine. Bakışlarında iğrenç bir alaycılık vardı.
    O sıralar da yeni bir AVM yapılmıştı bizim okulun yakınlarına Palladium adında.
    Kadın durup dururken döndü bana, sizin gibiler yüzünden tezgahtarlık meslek oldu dedi.
    Bende döndüm hocaya, unutma ki hocam Hande Yener de tezgahtardı ama şimdi milyoner dedim.
    Kadın hiçbir şey söyleyemedi derse devam etti. Bana o gün o kadar uyuz oldu ki bakışlarında gördüm bunu. ( Kendimce Thug Life yapmışım işte) o zamanlar.

Nureddin Erk?

Hebire yahşi?

:)

Habire yahşi. Bi kadın hocaydı.

• İlkokul 4-5. sınıfta Adnan diye bir öğretmenimiz vardı. Matematikte soru yazdırır yapanlar tahtaya çıkardı yapamayanlar verdiği süre içinde yapmaya çalışırdı.
    Buraya kadar iyi güzel de ben hep yapamayanlar arasında olurdum Sıra dayağına çeker gibi sırayla yapamayanların kafasına kafasına vururdu. Şimdiki aklım olsa o elini alırdım.. çevirip onun kafasına vururdum.
    Güyaa çocuğu olmadığı için çocukları çok severmiş haspam.
    Birde benimle dalga geçiyordu "öğretmenim" değil de, "örtmenim" diyorum diyye. 13 yıllık okul hayatımda bir tek bu hocaya kin tutmuşumdur.
    Ayrıca yapamadığımız matematik sorularını anlatmazdı. Yapabilenler zaten tahtada derdi başka soru yazdırırdı.
  • 6. sınıfta bir tane fen öğretmeni vardı herkesi ota b*ka döverdi tam bir şeref yoksunu idi. Hatta sınavlarda da doğruluğa değil uzun yazmaya bakıyordu ki bende hep kısa yazıyordum. Doğru olsa da çocukluk aklı bir şey yapamıyorduk. Yani o adam adam değildir bana göre. Ama bir gün canımıza tak etti çektik bunu bizi döverken videoya. Sonra müdüre verdik. Sonra bu olay basına da çıktı. Hala da internette duruyordur video herhalde. Bulursam editlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zengin Değil Varlıklı

quote:

Orijinalden alıntı: Mykenai

İlkokulda öğretmenimiz denilecek şahsiyet ödev yapmayanları sınıfın kara yüzü diye adlandırdığı duvar kenarı sırası vardı. Yani duvar kenarındaki sırada sırada oturanlar sınıfın kara yüzleriydi. Sırf yazım kötü diye oraya oturtmuştu. Ödevlerimi eksiksiz yapıp derste ağzımı açmadığım halde. O kadın yüzünden psikolojik sıkıntılar yaşadım hassa bir çocuktum çünkü. Birde ingilizce öğretmenimiz vardı kendisi derste uyur bizi serbest bırakırdı, cam sili alır cam sil cam sil diye şarkı söyler cam sili perdeye sıkardı. Onun haricin durduk yere gelir öğrencilere vuru kızlara el şakaları yapardı. Hatta bir keresinde vurduğu çocuk bayılmıştı düşünün ne kadar sert vurduğunu

Ali sen misin

Yok hocam ben Melih

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Öğretmenlerimizin en adam olmadığı anları

• Şimdi bazı arkadaşlar ırkçı ayrılıkçı diye saldıracaklar ama olsun benimde başıma çok şey geldi. Babamın mesleğinden dolayı ilkokulu çok değişik yerlerde okudum. Ve doğusayken bende ırkçılık denen bişey yoktu. Ege bölgesine geldik ve I.D. adında kendini bilmez birine denk geldik. 4. Sınıftayım daha ve bu hoca neden Kürt ve özellikle Alevi arkadaşları süper kayırıyordu. Ve biz bu kavramları bilmiyorduk. Resmen bilgi almak için veli toplantısı yapıp bu arkadaşları kayırıyordu. Bir gün bu malum ırktaki arkadaşlar küfür etti ve hoca bana tahta kalemi fırlattı ve kaşım açıldı. Derslere gitmek istemiyordum matematik denen bişey kalmamıştı bu hoca yüzünden. Yine bir gün el yazısı öğreniyoruz bu kendini bilmez bana fırça attı kulağımı resmen yırttı. Sonra dayanamadım babamı çağırdım özür felan diledi. İstiklal Marşını okuma yarışmasında birinci oldum ama bu vatan haini tebrik bile etmedi diğer öğretmenler ederken. Derste hep ezilen insanlar ve Tunceliyi anlatırdı. Sonra velilerden birisi bunu dövdü. Babamda sıkıştırdı okulda sonra sürgün yedi. O hocadan dolayı ben artık ırkçı biri oldum...

• Bu tip hocalara öyle bir şiddet uygulayacaksınki hayatında şiddet nedir görmemiş olucaklar kollarını ve bacaklarını keseceksin o yaratığın ona yedireceksin öyle besliceksin onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfallen -- 7 Nisan 2015; 18:13:52 >
  • 6.sınıfta matematik öğretmeni kafama çantamı atmıştı 2 hafta boyunlukla gezdim babam okula geldi işler büyüyecekti davacı olduk yalvardı yakardı vazgeçtik o sene matematiğim 5 geldi

4.sınıfta okula yakmak için palet getirmişlerdi beden hocası bizlere taşıtıyordu koskoca sınıflar varken... benim ayağıma çivi battı aşırı kanıyordu paslıydı birde hocaya söyledim bişey olmaz git yıka devam et dedi 5 dk sonra bayılmışım... hastanede açtım gözümü yine babam kavga ettiydi
  • İlkokuldayken arkadaşlarla saklambaç oynuyorduk. Arkadaşım saymaya başladı. Ben de kaçmak için hızla sınıfın dışına koridora çıkıyordum ki ne göreyim müdür yardımcısı karşımda direk gibi dikiliyor. tabii benim müdür yardımcısını görmem o hızla anca çarpışma esnasında oldu. gözümdeki gözlük adamı göz torbasını kesmişti tabi yanlışlıkla bir kaza sonucu oldu bu olanlar isteyerek niye yapayım? önümde direk gibi dikildi bir anda. neyse bu herif önce göz altından akan kanı gördü, sonra bana gelişine bir yumruk attı ki kapının önünden tahtaya doğru uçuşa geçtim. üstüme yürüyüp hakaretler savurdu, aileme hakaret etti. ertesi gün babam geldi bunu yumrukladı felan. o günden sonra bir daha bizim sınıfa giremedi bana da hep dost canlısı davrandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 7 Nisan 2015; 18:16:44 >

• ilk okulda koşuştururken kapıya vurmuştum kırılmış ucundan bi parça ben ağlıyorum felan müdür yardımcısı geldi niye kapıyı kırdın diye dövdü bide hem komik hem trajik arkadaş git söyle babana
  • Lisedeyken kızın biri sıraya kopya yazdı diye edebiyat hocası en az 5 dakika bi sağdan bi soldan tokat attı kıza ben bile ağladım yeminle hayvan gibi vurdu kız şikayetçi bile olmadı. :S
  • Hocamızın adı Ayşegül. Bilmem anlatabildim mi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.