Şimdi Ara

Öğretmenlerimizin Geldiği Durum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
15.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğretmenin kitabı alması ve söyledikleri yanlış ,zarar teşkil etmedikçe öğrencinin eşyaları alınamaz öğretmenle konusarak çok kolay bir şekilde bu sorunu çözebilirdiniz.Yazdiginiz başlık çok yanlış yaşadığınız olayla bütün öğretmenleri suçlayıcı başlık atmanız kabul edilemez.Buna benzer konular açılsa da öğretmene saydırsak diye bekleyenler sayenizde başlamış öğretmenlerin maaşına ,tatiline ,kariyerine vs.konuşmaya okudukça bu tarz yorumları öğretmen olarak üzülüyorum çok yazık velilerin geldiği duruma bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay derken seminerlerden alıyorlar yarıyılıdamı sayıyorsun. Benim 2 öğretmen maaşı kazancım var valla bahsettiğin beyin yoksunluğunu ben öğretmenler için düşünüyorum yanlış olmasın çoğunluğu için

• At sahibi A kullanıcısına yanıt
    Belli belli. Çok biliyorsun 200 gün çalışıyoruz 160 gün tatil var mı itirazın ?

• Çarli ve meleklerini okusaydı böyle bir durumla karşılaşmazdınız.
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    eşim öğretmen olmasa, maaşını ben çekmesem inanacağım. yazın 3 ay değil 2 ay tatildir.
    bir öğretmenin eşinin durumu iyi değilse ve özel ders vermiyorsa zor geçinir. eşi çalışmayan erkek öğretmenler bayağı zordadır.
    öğretmenliği kolay bir iş olarak görmeyin. çalıştığım kurumda arada bir eğitim vermem gerekiyor, sabahtan 4e kadar ders anlattığımda resmen pert oluyorum. bu işi hergün yapanı düşünün.

• Hepimizin hayatına bir pencere açmış, onu örnek aldığımız bir ogretmen olmuştur. Ben öğretmen olduğum için söylemiyorum objektif olarak olaya bakmak istiyorum. Malesef her meslek dalında olduğu gibi mesleğini güzel icra edemeyen öğretmenler var. Bu arkadaşta böyle bir öğretmene denk gelmiş olmalı.
    Bir sıkıntı olduğunda yok tatili bu kadar, yok maaşı bu kadar gibi söylemler hoş olmuyor. Çağdaş ülkelerde maaşın konuşulması medeniyetsiz olarak görülüyor.
    Diğer mesleklerin tatili veya maaşı yetersizse onların iyileştirilmesi gerekir.
    Ben böyle konularda bütün öğretmenler adına olumsuz yazılar görünce üzülüyorum. Umarım biraz olsun kırıcı yorumlardan çıkalım.

• En düşük memur maaşını öğretmenler mi alıyor ? Net maaşları ne kadar bilenler cevaplarsa seviniriz bilakis öğretmen olan arkadaşlar yazsın. Branşlar arasında değişiklik oluyor mu maaş konusunda?

• Yaşadığın olumsuz bir durumu tüm öğretmenleré , eğitim sistemine mal eden bir kişi daha. Yaşadığıniz durumdan ötürü üzgünüm ve o öğretmene gerekli uyarı yapılmalıdır. Lakin o öğretmenin yaptigi kadar sizin de bir öğretmenden yol çıkıp eğitim sistemini yermeniz ayıp.

• quote:

Orijinalden alıntı: limoncuabi

En düşük memur maaşını öğretmenler mi alıyor ? Net maaşları ne kadar bilenler cevaplarsa seviniriz bilakis öğretmen olan arkadaşlar yazsın. Branşlar arasında değişiklik oluyor mu maaş konusunda?
    15 yıllık öğretmenim. Bekarım. Bu ay 3982 TL maaş aldım. Ay başı aldığım ek ders ise 1220 Tl

• quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Bu mesaj silindi.
    Yattığı yerden para kazanan bir öğretmen söyle onu eleştirelim lakin tüm öğretmenler için hadsiz hadsiz konuşma

• Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt
    Buradan sadece evde kalmış olduğunu çıkarttım hocam.

Gerçekten azmış kuru kuru 3-5 senelik polisler bile 6 binden fazla alıyorken gelir dağılımı bir tarafa yığılmış gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: limoncuabi

Buradan sadece evde kalmış olduğunu çıkarttım hocam.
    Evlilikten daha iyidir

• Bedenler 160 gün tatil kafalar 365 gün sizde bilmesek konu komşudan akrabadan iyi sıkıyorsunuz

Yalnız ölmek iyi Bir fikir değil bence. Nasip tabiki

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.