Şimdi Ara

Oh be geçtim (12 nisan direksiyon sınavı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk sınavımda başarıyla geçmiş bulunuyorum çok şükür çalışma ve isteğimin sonucunu aldım. Aracı 2 kere stop ettirsemde 2 duba arasına parkta iyiydim ve sınavda başarılı oldum.

• 2 stopa rağmen geçtiysen amma ballısın hocam, inşallah bize de tolerans sağlarlar, gözün aydın bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah.
  • Bende 1 kere stop ettim ama bir şey demediler. 40 yıllık şoför bile stop ettiriyo bir şey demiyolar o yüzden.
  • 2 stopa rağmen geçtiysen ya melek gibi komisyona denk gelmişsin ya da torpilin kralını yaptırmışsın ben hiç stop ettirmedim parkı düzgün yapamadım diye direk indirdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajaga

2 stopa rağmen geçtiysen ya melek gibi komisyona denk gelmişsin ya da torpilin kralını yaptırmışsın ben hiç stop ettirmedim parkı düzgün yapamadım diye direk indirdiler

Kursun 2 aracı vardı hocalar genel anlamda iyiydi öyle mendebur tipler değillerdi. Torpil ne arasın bizde. Sen dışarıdaki komisyon başkanına denk gelmişsin anlaşılan. Benimde 2 stopla yırtabilmem komisyon başkanının olmadığı yerlerde stop etmem. Tabi panik yapmamam ve hocanın dönülmeyecek yerden döndürmeye çalışması, hız sınırını aşmamı istemesi gibi yemleri yemememde şansımı artırdı.

• 2 kere stop ettirmeyle nasıl geçtin :D Benim sürdüğüm araba Palioydu vitesi sorunluydu parkta geri vitese alamadım 4. vitese alınca stop etti sonra adam in dedi. Bana da öyle komisyon denk gelseydi keşke geçerdim belki de. Ben öyle arabanın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.