Şimdi Ara

OKB Hastaları Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ne konusalim :)
  • Bilmem derdiniz varsa anlatin yardimci olmaya calisalim :)
  • Benim dusunce anlamında takıntım var yani bir seyi dusunurum tamam derim 5 dk sonra aynısını bir daha dusunmek zorundaymısım bir eksiklik kalmıs gibi hissederim boyle boyle surekli dusunurum.

Sonut ornek olarak mesela telefon alacam iki telefonu karsılastırırım kafamda iste su soyle bu boyle diye 5 dk sonra birdaha karsılastırırım.5 dk sonra bir daha seklinde gider.

Ben bunun okb oldugunu bilmiyordum arastırınca ogrendim.Ama daha psikologa gitmedim alıstım artık.Aslında bir yerde isimede yarıyor detay atlamıyorum.
  • Guvenlik problemim var

Kapiyi kitleyip evden ciksam bile 5 dk sonra geri donup emin olmak icin tekrar bakiyorum.
  • Onemli seyleri cok kontrol ederim bu bir hastalik mi?
  • V3tra kullanıcısına yanıt
    Bence piskologa cok gecmeden git. Cunku bu hastalik gun gectikce maalesef ilerliyor...
  • Bizlere yardimci olacak kimse yok mu? :)
  • Size tavssiyem kapiyi kilitlediginizden eminseniz, arkaya donup bakmamaniz bu sekilde ileride İnşallah yenersiniz.
  • Onemli seyleri kontrol ediyorsaniz bence bir probleminiz yok...
  • Arkadaşlar anksiyete önemsiz gibi de görünse gerekli ilaçları kullanınca hayat kalitenizin yükseldiğini göreceksiniz. Bence psikiyatra gidin derdinizi anlatın o çözüm bulur
  • HeartQuake kullanıcısına yanıt
    Hocam tek bende mi degisiklik olmadi?
  • Hocam bende acayip okb var nasil anlatsam telefon alicam arastirmaktan hala alamadim kac ay oldu. Daha neler neler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

Hocam bende acayip okb var nasil anlatsam telefon alicam arastirmaktan hala alamadim kac ay oldu. Daha neler neler...
    Pinpiriklisiniz sadece kendinize ben de obsesif kompulsif rerrörö diyince havalı olmuyorsunuz(Psikoloğa gidip kendisine böyle bi teşhiş konulanları tenzih ediyorum)

OKB öyle sıradan bi detaycılık kafaya her şeyi takma değildir. Çok daha büyük bir sıkıntıdır hayatınızı yaşanmaz hale getirir. O yüzden internetten kendi kendine teşhiş koymaya çalışıp abi ben de okb varmış ne kadar da havalı xd kafasındaki insanlar salaktır.
  • Bu aralar bende takıntılıyım sürekli kilitledigim şeyleri kontrol ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Bu aralar bende takıntılıyım sürekli kilitledigim şeyleri kontrol ediyorum
    bende plaka okuma hastalığı vardı okumakla da kalmayıp ezberliyordum bi de öyle ki akşam eve dönerken evin önünde park edilmiş araçların hepsinin plakasını ezberdim.Gelirken bu arabalardan bi tanesini göremedim mi rahatsız oluyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takıntılı.Adam

Size tavssiyem kapiyi kilitlediginizden eminseniz, arkaya donup bakmamaniz bu sekilde ileride İnşallah yenersiniz.

iste sorun o birseyden emin olamiyorsun surekli tekrarlamak gerekiyor :/ Kendine engel olamiyorsun
  • Hocam bende de aynı sıkıntı vardı bu şekilde yendiğimi hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takıntılı.Adam

Hocam bende de aynı sıkıntı vardı bu şekilde yendiğimi hatırlıyorum.

mesela aksam olunca kapiyi kitlerim.Salona gelitim emin olmam yine gider bakarim bu sefer ya kitlenmediyse diye salondan yine kapiya giderim.Boyle 4-5 defa gidip geldikten sonra emin olurum :)
  • Hocam bence çok geçmeden doktora gidin... Çünkü bu hastalık maalesef gün geçtikçe ilerliryor.

Edit:Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takıntılı.Adam -- 11 Şubat 2016; 17:30:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.