Şimdi Ara

OKB & Sınav

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 senedir giriyorum, aşırı mükemmelliyetçilikten dolayı ne tercih yapabildim ne de ders çalışabildim. Kısır döngüye hapsolmuş durumdayım. 179k geldi bu yıl hiç çalışmadığım için. Çalışacağımdan emin olsam 5.seneye kalıp ilk 10k daki mühendislikler için kasacağım ama ya yine takıntılardan dolayı çalışamazsam :( tavsiye ve öneriye ihtiyacım var.

not: 1 yıldır psikiyatriye gidiyorum

• Up

• okula gidemem ki. dezenfektan ve kolonyaların içinde metanol olma ihtimalini düşündüğüm için kör olacağımdan korkup insanlara yaklaşamıyorum. bu derece ağır bir vakayım

• Geçmiş olsun hocam tedaviyi neden bu kadar geciktirdiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • valla biraz daha toparlarım diye düşünüyorum, doktorumda aynısını diyor ama yazıp gitmesem bile kayıt oluşturmam gerektiğini düşünüyorum. bu arada hafif düzey asperger tanım var, verimli çalıştıktan sonra bir aksilik olmazsa iyi bir netice alacağımı düşünüyorum. ama yapamazsam da hem ailemin bana hem de kendimin kendime olan güvenim tamamen sıfırlanacak. takıntıları aşıp boun, itü gibi bir okula yerleşmenin hayali bile çok güzel. ama ailemi nasıl ikna edeceğimi bile bilmiyorum.

• daha önce çocukken defaatle ilaç verildi ama ben bunlar zararlıdır diye kuruntu yapıp tedaviyi reddettim. sonuçları çok ağır oldu

• Psikolojik destek almanız ve iyileşmeniz önceliğiniz olmalı. 5. seneyi sağlıklı bir psikolojinin bile kaldırması kolay değilken sizin senaryonuzda bu çok daha zorlayıcı olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav Senesi Nofap
    3 yıl önce açıldı
    SINAV SENESİ İLAÇLAR
    2 yıl önce açıldı
    Sınav senesinde roaccutane
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben de okb-psikoz luyum önceliğinizi iyileşmeye verin bence akıl sağlığı her şeyden önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: great student onizuka

Psikolojik destek almanız ve iyileşmeniz önceliğiniz olmalı. 5. seneyi sağlıklı bir psikolojinin bile kaldırması kolay değilken sizin senaryonuzda bu çok daha zorlayıcı olabilir

hocam evimin yanındaki üniversitede endüstri müh.(büyükşehir ama taşra görüyorum ben) yazıp cs alanında alaylı olarak uzmanlaşmak alay konusu olmaya sebebiyet verir mi?

• hocam ne o sıralamalar ne de o üniversiteler senin psikolojik sağlığından önemli değil bu noktada. söylediğin gibi bu sene kayıt yaptırıp üni kazanma sürecinin stresini atlatman sana iyi gelecektir diye düşünüyorum. psikolojik sağlığını kazanmanın üniversite kazanmaktan tabi ki çok daha fazla kazancı olacak hayatında. kolaylıklar dilerim

• nezya kullanıcısına yanıt

güzel yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. dh'ye böyle bir konuyu açmak istemiyordum ancak yanıtlar oldukça motive edici oldu. sağ olun.

• x_decity kullanıcısına yanıt
    alay eden kendinden utansın takma demesi çok kolay lafla olmuyor ve kafada dönen düşüncelerle baş etmek bunlarla baş etmek sanıldığı kadar kolay olmuyor ama yalnız olmadığını unutma asla en azından şunu söyle kendine bugün bir forumda bana ve düşüncelerime saygı duyan biriyle konuştum
    Bu bile diğer bütün negatif şeyleri önemsiz kılabilir ayrıca tedavine değişime açık istekli bi şekilde devam edersen hayatında olumlu gelişmeler görebilirsin bu seni daha da motive edebilir
    Bana sorduğun sorudan saptığımın farkındayım ama bence sağlık her şeyden daha önemli hayat kaliten düşükken istediğin yerde istediğin bölümü oku istediğin işi yap gerçekten anlamsız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.