Şimdi Ara

OKB, ŞİZOFREN, ASOSYAL VE DEPRESİF PARONAYAKLAR GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeter ya saçlarım ağardı düşünmekten
    Çok kaygılanıyorum ,hayaller kuruyorum,Otobüste tel açamıyorum. ve daha çok var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OkB vardı yendim.Sadece üstüne git..

• Bu mesajı çok zor şartlar altında yazıyorum
    Numara onaylatmadım

• Psikiyatriye git. Bu kadar basit. Uygun bi ilaç tedavisiyle bak nasıl kurtulacaksın
  • hayal kurmak güzeldir otobüste tel açmamak da görgü kuralları gereğidir düşünceli birisinde aferim. aslında sen sağlıklısın millet hasta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t.t -- 27 Haziran 2012; 22:14:15 >
  • quote: @t.t

HAyallerin çoğu geleceği düşünüp kaygılanıp tedbir alıp canımı sıkmaktan oluşuyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Psikiyatriye git. Bu kadar basit. Uygun bi ilaç tedavisiyle bak nasıl kurtulacaksın

kullanmış olduğum psikiyatrik ilaçlar imzamda.3 sene kullandım.

psikiyatri'ye gitmeyin arkadaşlar.5dk sizi dinleyip ilaç yazan bir bölümden ne bekliyorsunuz Allah aşkına? yapmayın etmeyin ben 3 sene kullandım.sadece cebe zarar.imzamdaki ilaçlardan sadece birini kullanıyorum, o da uyku için.14'lük fiyatı 13 lira gerisini siz düşünün.

sorunlarınızı kendiniz çözeceksiniz.mesela, yükseklik korkusu olanlar binanın tepesine çıkarılır korkularını yenmeleri için.korkularınızla, sorunlarınızla yüzleşin arkadaşlar.ben bunu samimi olarak söylüyorum size yoksa bana ne, gidin her ay antidepresanlara 10 20 30 kağıt bayılın..

dediğim gibi sorunlarınızın üstüne gidin.ilaç kullanmayın.

• İlaç verip yollamayacak,filmlerde ki gibi karşılıklı sohbetle tedavi eden doktor psikolog türü bir şey yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.