Şimdi Ara

Okçu, assas, suikastçi karakter için mmo oyun ve skyrim online hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne önerirsiniz gerçekçi olarak oynayabileceğim zevk alacağım adinleri mal olmayan, yaş ortalaması yüksek oyunlardan? grafik yada oyunun zorluğu fark etmez ama tabiki grafikler iyi olursada güzel olur :)

Skyrim onlineda merak ediyorum pc oyununu oynamıştım güzeldi orda açarsam karakter olarak nightblade açmak istiyorum ne derece yansıtır istediğim karakteri gerçeğe yakınlı nedir ve millet genelde pc oyunu kadar iyi değil diyorlar harika bi madeni değerlendirememiş diyorlar öyle mi?

genel olarak bu skyrim online düşünüyorum olmazsa da belirttiğim şartlarda başka oyunlarada açığım

• Kimsenin mi fikri yok yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TERA'yı inceledin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 17 Mart 2015; 11:38:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

TERA'yı inceledin mi?

Yok hayır bakarım teşekkür ederim

• Bende yeni Bir Oyun Icin bakiniyorum benim icinde incelermisin Bana geri Donersin

• Up hadi gençler az yardım

• Yaş ortalaması yüksek oyun arıyorsan ve zoru zaman alan bi oyunu seviyorsan sana tavsiyem lineage 2 birazda ingilizce lazım tabi

https://eu.4game.com/lineage2/play/ burda oynayabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki Mstar
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Yaş ortalaması yüksek oyun arıyorsan ve zoru zaman alan bi oyunu seviyorsan sana tavsiyem lineage 2 birazda ingilizce lazım tabi

Eyvallah güzel görünüyor ama biraz karışık sanki classlara baktım da her lvlde değişiyor ismi onu anlamadım nasıl oluyor oyun genel olarak bilgi verir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

quote:

Yaş ortalaması yüksek oyun arıyorsan ve zoru zaman alan bi oyunu seviyorsan sana tavsiyem lineage 2 birazda ingilizce lazım tabi

Eyvallah güzel görünüyor ama biraz karışık sanki classlara baktım da her lvlde değişiyor ismi onu anlamadım nasıl oluyor oyun genel olarak bilgi verir misin?

Oyun kalabalık ve grup halinde oynanuyor solo oynarsan pek bi şansın yok grup bulman gerekiyor yada kendi grubun kurman oyunun heryerinde pvp/pk yapabiliyosun open world pvp yani sen class agacına bakmıssındır genel olarak oyunda 8 temel class ve bu classrın 37 farklı sekli var diyelim uzmanlığı farklı olan klasik biinen mmo sekliyle oynanıyor healer tank dps seklinde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

quote:

Oyun kalabalık ve grup halinde oynanuyor solo oynarsan pek bi şansın yok grup bulman gerekiyor yada kendi grubun kurman oyunun heryerinde pvp/pk yapabiliyosun open world pvp yani sen class agacına bakmıssındır genel olarak oyunda 8 temel class ve bu classrın 37 farklı sekli var diyelim uzmanlığı farklı olan klasik biinen mmo sekliyle oynanıyor healer tank dps seklinde

Oyuna yeni başlıcam nasıl grup bulabilirim ki bulmamızın nedenide kesip dururlar kasamazsın mı ve araştırdim ama ırklarin classlara ne artısı yada eksisi var pek anlamadım sadece bazı ırkları bazı classlara açabiliyoruz ve her 20 lvlde bi yeni sınıf oluyoruz irkimiza göre de bizede bi yansıması var ama işte ingilizce bilmediğimden değil useniyorum uğraşmam gerek üstünde

• Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    Grup olayı oyunun son kısımları için geçerli pvpde sabit bir grubun olmazsa malesef pvp yapılması cok zorlasıyor
    seni kesip duramazlar belli şartlar var birini seni öldürebilmesi için önce senin ona karsılık vermen gerekir flag sistemi var
    ırkların belli özellikleri var mesela dark elfler güclü hasarlarla ön plandayken orclar fazla hpleriyle ön planda örnegin
  • Eğer yanlış hatırlamıyorsam ( Çünkü çok uzun zaman önce oynadım ) Lineage 2 de skill kullanırken yerinden kıpırdayamıyorsun. Yani birine dalarken karşılıklı durup pot basarak birbirinize dalmanız lazım.

Yanlışım varsa düzeltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Eğer yanlış hatırlamıyorsam ( Çünkü çok uzun zaman önce oynadım ) Lineage 2 de skill kullanırken yerinden kıpırdayamıyorsun. Yani birine dalarken karşılıklı durup pot basarak birbirinize dalmanız lazım.

Yanlışım varsa düzeltin.

Yok böyle bi durum geçerli değil ancak movementi kısıtlayan bufflar var actıgında haraket edemiyosun yada çok yavaslıyosun
    ayrıca l2 pot basmak diye bi terim yok hp cp potları var ama neredeyse hiç etkisi yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Eğer yanlış hatırlamıyorsam ( Çünkü çok uzun zaman önce oynadım ) Lineage 2 de skill kullanırken yerinden kıpırdayamıyorsun. Yani birine dalarken karşılıklı durup pot basarak birbirinize dalmanız lazım.

Yanlışım varsa düzeltin.

Yok böyle bi durum geçerli değil ancak movementi kısıtlayan bufflar var actıgında haraket edemiyosun yada çok yavaslıyosun
    ayrıca l2 pot basmak diye bi terim yok hp cp potları var ama neredeyse hiç etkisi yok

Dediğim gibi çok uzun zaman oldu. Pot değilde şu silah vuruşlarında kullandığımız bir kapsül vardi ondan bahsediyordum.
  • Mortal online oyna, iyidir güzeldir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.