Şimdi Ara

okçuluğa başlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlayacağımda başlangıç için bu yeterlimihttp://www.decathlon.com.tr/initech-ii-salak-yayi-id_8174629.html

• Boşver başlama oku çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bir kursa git hemen bir heves yay alma
    Çok zevkli çok güzel bir spor ama eğer Bi hevesle başlayacaksan hiç alma. Kurstaki yaylar ilk başta yeterli gelecektir sonraları o eksikliği hissedersin o zaman yay alırsın

• Hobbiti mi izledin

• knight online oyna
  • arrow un etkileri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

Bence bir kursa git hemen bir heves yay alma
    Çok zevkli çok güzel bir spor ama eğer Bi hevesle başlayacaksan hiç alma. Kurstaki yaylar ilk başta yeterli gelecektir sonraları o eksikliği hissedersin o zaman yay alırsın

kursa gitçek vaktim olmuyor ama yakın bir yer de yok zaten hobi olarak başlayacağım profesyonle gibi öğrenmeye gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzelmiş benimde alasım geldi bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Boşver başlama oku çıktı.

• Profiterolyiyenadam P kullanıcısına yanıt
    Hobi olarak nerede ok atmayı planlıyorsun ok sahası var mı çevrende varsa zaten kursuda vardır. Balkondan sarkıp yoldan geçenlere sıkayım mı ha demicen heralde

• boşver alma bende +9 var yollarım sana kargo senden
  • legolas etkisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arrowun son bölümünü izlemiş

• bende okçuluk yapan birisiyim. öncelikle ben makaralı yey ile başladım. eğer fit bir vücuda sahip değilsen yayın libresini düşürmelisin zamanla arttırırsın.
    1-Poligonlara atış yapmaya gidebilirsin ama yanına arkadaşını al rekabet edersiniz.
    2-seni sıkabilecek olan şeyler;
    hedefe sürekli okları almak için gitmen olacak
    ok ve hedefin zamanla bozulacak. kanat tamiri yapmak sıkıcı olabiliyor.

tavsiyem makaralı yay seti ile başlaman. ve 5 tllik okları kullanman başlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

Hobi olarak nerede ok atmayı planlıyorsun ok sahası var mı çevrende varsa zaten kursuda vardır. Balkondan sarkıp yoldan geçenlere sıkayım mı ha demicen heralde

Bahçe var bahçede atış yapabilirim

arrow izlemiş diyenlerede selamlar izlemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minnesotalı Henry

bende okçuluk yapan birisiyim. öncelikle ben makaralı yey ile başladım. eğer fit bir vücuda sahip değilsen yayın libresini düşürmelisin zamanla arttırırsın.
    1-Poligonlara atış yapmaya gidebilirsin ama yanına arkadaşını al rekabet edersiniz.
    2-seni sıkabilecek olan şeyler;
    hedefe sürekli okları almak için gitmen olacak
    ok ve hedefin zamanla bozulacak. kanat tamiri yapmak sıkıcı olabiliyor.

tavsiyem makaralı yay seti ile başlaman. ve 5 tllik okları kullanman başlarda.

makaralı yay setleri ne kadar tutar hocam bilginiz varmı
  • ben 1.500 e set toplamıştım çantası oklarıyla 1.700. biraz tuzlu bi spordur ama çok zevklidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Boşver başlama oku çıktı.

• quote:

ben 1.500 e set toplamıştım çantası oklarıyla 1.700. biraz tuzlu bi spordur ama çok zevklidir.

Gerçekten tuzluymuş ok ve yay alsam sadece 300 e alabilirmiyim güzel birşey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profiterolyiyenadam

quote:

ben 1.500 e set toplamıştım çantası oklarıyla 1.700. biraz tuzlu bi spordur ama çok zevklidir.

Gerçekten tuzluymuş ok ve yay alsam sadece 300 e alabilirmiyim güzel birşey?

illaki vardır da atış mesafesini bilemem. atış yapacağın yerler en az 75m olmalı. yayın ayarlarınıda yapman gerekiyor. 25-50-75 diye ona göre yayını yukarıda belli bi miktar tutman gerek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.