Şimdi Ara

ormancılığa girmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • düzcede ormacılığa başlamak istiyorum traktör kamyon parasıda hazır hem fındıktan hemde hayvancılıktan ormancılık yapmak istiyorum

hem memur olamayacağım hemde evlenemeyeceğim sosyal birisde değilim benimde yapmam gereken dede mesleği

• Valla hocam bende yazın fındık hasadina gidiyorum bahçemize bende yapmak istiyorum ormancılık filan tarla bahçeden anlarım zaten 17 yaşındayım tek başıma bahçeye çit bile çektim ilerideki mesleğim doğayla ilgili olsa çok mutlu olurum hemde sessiz sakin yani kafa rahat insanlardan uzak miss gibi çayını al iç

Not: bu arada fındık işi baya zor çok zarar etme durumu var birde işçi filan da alıyorsun İstanbul'da yaşadığımız için çok zarar ettik fındık da kurumadı yağışlardan dolayı bize 30-40 bin kaldı bu sene 1 tonluk bahçeden, tabi benimde iflagim kaydı yamaclardan çuval taşıyordum tepilmiş altında kaldım bir ara nefes alamamıştım sonra onu patpata yüklüyorduk geceleri her gece 20 çuval atıyorduk ışık da yok doğrusu altyapı yok yol köy yolu taşlı çakıllı vs.. birde çok çileler çekiyorum bu fındık hasadı zamanı ama mecburum Allah sizi inanırdırsın gece 12 -1 gibi evde oluyorduk üstelik sabah 5 de kalkıyordum çok çilekeş bu fındık işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalashko1967 -- 28 Kasım 2024; 23:5:53 >

• kalashko1967 kullanıcısına yanıt

aynı şekil yazılımdan falan nefret ediyorum bende hiç beceremedim sevmemde

• Schlzx kullanıcısına yanıt
    Yazılımdan ben de nefret ediyorum çok ruh bunaltıcı özellikle Java ile C++

hocam arda adında birisi fındıklıın fotosunu atmıştı fındık zamanı geçen sene o sizmiydiniz köyüde düzcedemiydi neydi

Bendim hocam o hesab kapandı
  • Memleketim ordu bu arada düzce ile alakam yok..

ben karıştırmış olabilirim tam hatırlamıyorum valla

Estağfurullah hocam lafı bile olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.