< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VIKINGS -- 21 Kasım 2017; 13:9:55 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VIKINGS -- 21 Kasım 2017; 13:9:55 > |
Gerçek sıcak fırsatçı risk alır böyle şeylere para vermez :)
|
HALA PREZERVATİF KONUSU AÇILINCA ESPRİ KASMAYA ÇALIŞAN GENÇLER:
ONLAR SİZİN GİBİLER DÜNYAYA GELMESİN DİYE SATILIYOR... |
Hafta sonundan salı gününe 20 taneyi bitirdiyseniz, helal olsun. Güç kuvvet versin
|
Hocam, zamanında atı olmayanlar ucuz diye at bakım seti almıştı. Sizinki de o hesap mı?
|
zenci boy stokta kalmamış gene arkadaş Türkiye değil zambiya mubarek
|
gratiste stok bitmiştir hocam evdeki bitmemiştir.
umarım |
durex olsa stoklardıım. ok tırt. yine de emeğe saygı
|
Hocam anlatmak istediğim tüm prezervatif seçenekleri var zaten. Fiyat olarak en uygunu ilk olarak sepete eklerseniz 2. istediğiniz ürün ( bu daha pahalıda olabilir) bedavaya geliyor. Pahalı olan yerine ucuzu önce eklemek lazım fiyat farkı oluyor. Misal ben 21 tlye klasik alacağım. İndirim olmuyor direk 21den alıyorum. Ama yanına 45tllik ekonomik pakette eklersem yine 21tlye alıyorum. Anlatmak istediğim bu. Ama önce 45tllik paketi ekleseydim ikisini 45tlye almış olacaktım. Önce ucuzu ekleyince 21tlye almış oldum. |
kampanya güzel... laf atanlar muhtemelen sex yapamayan ergenlerdir...
ama dediğniz gibi çıkmadı bende.. ucuz olanı düştü... yüksek olanının fiyatı ödeniyor... Zaten uyarı varmış, düşük fiyatlı olanının fiyatı düşer diye... |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VIKINGS -- 21 Kasım 2017; 12:58:19 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 21 Kasım 2017; 13:52:6 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tu_navy21 -- 21 Kasım 2017; 14:20:32 > |
|
|
|