Şimdi Ara

oktay sinanoğlu.........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ceviz kabuğunda tv kartı olanlar kaydetim bir yere upload etsinde bidaha izleyek şunu........adam acaip konuşuyor............

• abi hangi kanalda ?
  • flaash tv de .. herkez izlesin oktay hoca döktürüyo.. bu arada tv kartım yok .
  • kaydediyorum ama kötü çekiyor, benim bi arkadaşda istedi ama kötü çekiyor
  • programın başını kaçırdım tamamını nasıl izleyebilirim

Oktay Sinanoğlu aynı ben :-) güzel insan Allah uzun ömür versin
  • Sanki biraz komplo Teorisi üretiyor gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _sNiPeR_

Sanki biraz komplo Teorisi üretiyor gibi...

bazı gerçekler vardırki, herkes onun gerçek olduğunu bilir ama kabullenmek istemez yada işine gelmez, bu adam bu gerçekleri söylüyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    namık kemal fıkraları:
    17 yıl önce açıldı
    Mustafa Kemal ATATÜRK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana sanki biraz gerçek dışı geldi, Yani ben oktay sinanoğlunun Büyük Uyanış kitabını okudum. Biraz film senaryosu gibi...
  • quote:

bana sanki biraz gerçek dışı geldi, Yani ben oktay sinanoğlunun Büyük Uyanış kitabını okudum. Biraz film senaryosu gibi...

• abi adam çok derin konuşuyo ya...................
  • bırakın bu ahmaklığı

yok laikmiş yobazmış.
    dünde bizi sacı solcu diye ayırdılar artık uyanalım..
    bizim toplumumzu ..milletimizi millet yapan unsurlar vardır .. bunlar dan biride dindir....artık sahip cıkalım..

savaş iki şekildedir. biri set digeri yumusak..
    ırakta sert savaş var ....
    Türkiyede ise yumuşak savaş. basın yolu ile egitim yolu ile saldirıyorlar.

..
    (hoşuma gidenlerdi....)
  • izlemeyenler çok şey kaçırıyor. haberiniz ola... FLASH TV de program....

http://www.sinanoglu.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=34 Burada da eski kayıtları var
  • quote:

bana sanki biraz gerçek dışı geldi, Yani ben oktay sinanoğlunun Büyük Uyanış kitabını okudum. Biraz film senaryosu gibi...

Neresi senaryo anlamadım o kitabı bende okudum senaryo falan yok sen şu metal fırtına kitabıyla karıştırıyo olabilirsin...
    Şu anda ted 4. sınıftan itibaren fen dersleri ve matematik dersleri ingilizce veriyor hemde senelerdir bu böyle sonra noluyor bir insan evladı çıkıp doğruyu söyleyince , bu insan nobele aday gösterilmiş tek turk olmasına rağmen senaryo üretiyor diyebiliyorsunuz helal olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nestor

izlemeyenler çok şey kaçırıyor. haberiniz ola... FLASH TV de program....

http://www.sinanoglu.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=34 Burada da eski kayıtları var

link için saol
  • kaydedecem ama yayın kalitesi iyi değil birde upload için çok zaman lazım...bir deneme yaptım mp3 ve xvid sıkıştırmama rağmen 12 dakikada 55 mb oldu...En iyisi Hulki amcaya söyleyelim sitesine eklesin...koca server boş nasıl olsa ...asf yapsın düşük çözünürlüklü resim çok önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacitigin -- 20 Mart 2005, 1:22:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hacitigin

kaydedecem ama yayın kalitesi iyi değil birde upload için çok zaman lazım...bir deneme yaptım mp3 ve xvid sıkıştırmama rağmen 12 dakikada 55 mb oldu...En iyisi Hulki amcaya söyleyelim sitesine eklesin...koca server boş nasıl olsa ...asf yapsın düşük çözünürlüklü resim çok önemli değil

abi iyi olur manyak şeyler konuşuldu ya..............................
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hacitigin

kaydedecem ama yayın kalitesi iyi değil birde upload için çok zaman lazım...bir deneme yaptım mp3 ve xvid sıkıştırmama rağmen 12 dakikada 55 mb oldu...En iyisi Hulki amcaya söyleyelim sitesine eklesin...koca server boş nasıl olsa ...asf yapsın düşük çözünürlüklü resim çok önemli değil

walla cok iyi olur

bu arada Oktay Sinanoğlu Eskişehire gelecekmiş bu sıralarda ilgilelenlere duyurulur

edit : http://forum.donanimhaber.com/m_2006896/mpage_1/key_oktay//tm.htm#2006896

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri -- 20 Mart 2005, 1:59:45 >

• abi programın e.posta adresi neydi acil..............
  • işte Türkiye de bu adamın karşısına çıkacak kimse yok. Adamın söylediklerini çürütaebilecek kimsede yok. Adam dobra dobra açıklıyor herşeyi.

Yok komplo teorisi yok paranoyak diyenlerede adam açıklamasını yaptı.
  • Flash Tv nin sitesinde var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.