Şimdi Ara

Okul açık sold out!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zamanki gibi Fenerbahçe'nin gerçek sahibi , Fenerbahçe taraftarı , okul açık tribününe büyük ilgi göstermiştir.
    Benimde içinde bulunduğum Genç Fenerbahçeliler grubu olarak yarınki maçta koreografi Yapacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne gibi bir koreografi?

Nasıl oluyor bu işler ? Kim ayarlıyor. Finansman nasıl karşılanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Ne gibi bir koreografi?

Nasıl oluyor bu işler ? Kim ayarlıyor. Finansman nasıl karşılanıyor?

Fenerbahçe'de koreografi yapımını iki grup üstlenir GFB ve UNİFEB,önce koreografinin teması belirlenir sonra grupta bulunan ve koreografi yapımında tecrübesi olanlar okul açık tribününden koltuk koltuk olucak şekilde bilgisayar üzerinden güzel bir görüntü oluşturmak adına yerleştirme planı yaparlar bundan sonraki aşama kolay zaten müsait olan üyelerle beraber stadın otoparkında boyama ve çizim yapılır ve biter.Maliyet olarak hiç sormadım ama kolay bi şekilde grup içinden toplanılır.Kolay iş değildir bu sene kayseri maçındaki büyük pankartı yapanların içinde ben de vardım 5-6 saat boyunca uğraştık.Son zamanlarda ÜNİFEB yapıyordu koreografileri yarın için ben duymadım meraklandım doğrusu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıllardır maça giderim bi kareografiye denk gelemedim. Gelsem de migros tribününde oluyordum. Yarın ölmeden bi kareografiyi canlı yaşayacağım umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

Yıllardır maça giderim bi kareografiye denk gelemedim. Gelsem de migros tribününde oluyordum. Yarın ölmeden bi kareografiyi canlı yaşayacağım umarım.

Dostum neden migrosa gidiyorsun ya yalakaların yanında maç mı izlenir

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

quote:

Yıllardır maça giderim bi kareografiye denk gelemedim. Gelsem de migros tribününde oluyordum. Yarın ölmeden bi kareografiyi canlı yaşayacağım umarım.

Valla önemli maçlarda okul açık bileti kolay kolay bulamıyordum. Yarın Okul Açık'tayım ama.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

quote:

Valla önemli maçlarda okul açık bileti kolay kolay bulamıyordum. Yarın Okul Açık'tayım ama.

Takım şampiyonluk potasındaysa okul açıktan bilet almak için ya taraftar kart lazım ya da bilgisayar başında bekleyip anında sisteme girmek lazım hocam haklısınız.

Yarın çok güzel atmosfer olucak hadi bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okul açık sold out!

Bu arada resmi açıklama da gelmiş .

Bunlar hoş şeyler.

• sefa reisinize mi koreografi yapıcaksınız ?
  • Okul açık sold out!

• quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

sefa reisinize mi koreografi yapıcaksınız ?

oha dün bunu trollük olsun diye yazdım. Adamlar harbi harbi uyuşturucu bağımlısı reislerine koreografi yapmışlar.

Siz fenerbahçe taraftarı falan değilsiniz. Müptezel bir yalınayağın taraftarlarısınız.
  • quote:

quote:

sefa reisinize mi koreografi yapıcaksınız ?

oha dün bunu trollük olsun diye yazdım. Adamlar harbi harbi uyuşturucu bağımlısı reislerine koreografi yapmışlar.

Siz fenerbahçe taraftarı falan değilsiniz. Müptezel bir yalınayağın taraftarlarısınız.

Haddini bil . ölen bir insanın arkasından ,hele ki Fenerbahçe tribün liderinin hakkında bu denli saygısızca konuşamazsın .

Hiç bir şey göründüğü gibi değil .

Geçen seneyi gördük , 5 bin kişiye oynuyordu derbiler hariç koskoca Fenerbahçe.

Bu alemde Genç Fenerbahçeliler!

• RyDeR kullanıcısına yanıt
    İstediğim gibi konuşurum git mahkemeye ver. Adam kokainden öldü. Güneş balçıkla sıvanmaz genç kardeş. Büyüyünce, bu hiçbir baltaya sap olamamış bomboş gereksiz insanların peşinde gezip harcadığın zamana üzüleceksin.
  • Sana burada uzunca bir metin yazardım ama zaman israfı.

Blok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.