Şimdi Ara

Okul beni resmen soyuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
23.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şöyle bir şey var kıyafet yönetmelikleri 4 yılda bir değişiyor,ben lisedeyken 3 yil forma giyilmedi son yil forma aldik ama lise sonlari mecbur tutmamislardi biz yirtmistik.Bana kalirsa burda sorun saticida hepsini birden keklemeye calismis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • helal yiğidim sana bırakma bu olayın peşini.
    abilerin sana yardım etmiş onların dediklerini yap
  • Helal olsun kardeşim sana hakkını sonuna kadar ara. Eşim müdür yardımcısı bu konuyu onunla konuşup mesajı editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bullfighter

Bak aslanım göndermiş olduğun yönetmeliğin 3.maddesinin 2.bendinde yer aldığı üzere velilerin %50'sinden fazlasının onayı ile okulunuzda üniforma giyilmesi zorunlu ise 4.madde de yer aldığı üzere o üniformayı giyeceksin.Ne yazık ki yanlış politakalar sonucu düzen ve disiplindeki bozulmalar kılık kıyafetle başladı sonuçta da senin gibi okulu,okul müdürünü,parayı uygun olmayan dille eleştirmeye kalkacak bir nesil yetişti.Misal müdürün tipinin konu başlığı ile alakası olmamali (ha sen Burak Özçivit falansan saygı duyarim) Bu arada güzel Türkçemizde felan diye bir kelime yok falan var.
    Bu kesin sokakta dayak yiyip evde karısına artistlik yapan tiplerden birisi. Aferin, sadece İnternette ve evde karınıza erkek olun.

• Adamsın knk

• Helal olsun hakkını ara her daim

• bullfighter B kullanıcısına yanıt
    Müdür müsün ? Ya da yardımcısı falan ? Belki de öğretmensin değil mi ?

• Konuyu açan 8.sınıf değil, daha büyük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal sana, böyle bakacaksın işte. Velilerin %50den fazlasıymış, SENİN ANNEN OY VERDİ Mİ? vermedi, o veliler dedikleri eski sınıf anneleri, orayla burayla anlaşıyorlar. Git bir dükkandan al aynı renkleri, üstüne gidemezler. Kafanı eğme sakın, yönetmelik var de. Ben de liseye başladığımda hoca diyordu giymiyorsun da giymiyorsun bak seni disipline vereceğim, yönetmelik böyle diye. Bir gün dedim hocam yok yönetmelikte öyle birşey, bana "şimdi öyle mi olduk yaaa" diyor, biliyor haksız da işte... En kötü çağır babanı söylesin ben oy kullanmadım diye. Gerçekten velilere sorsalar %90 serbest oy verecek, bunun bilincinde ağırlığınızı koyun.
    Aslanım diyen ağzına yaslarım ,çocuk hakkını arama ve durumu olmayan arkadaşlarının hakkını aramaya çalışıyor, senin yaptığın terbiyesizlik. Konu ile alakalı bilgin birikimin olabilir, bunu uygun bir şekilde anlatamıyorsan sen insan değilsin. Kaldı ki birde Türkçe dersi vermeye çalışıyorsun , sen ve senin gibiler yüzünden ülkedeki gençlerimiz , özgüven eksikliği yaşıyor , kendilerini küçük görüyor ama bu kardeşimizin araştırması ve cesareti sen ve senin gibilerden çok çok daha koca yürekli.

Helal olsun çocuk

Konuyu tekrar dikkatlice okumanı rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanimbenimkelesigetir -- 7 Eylül 2019; 22:33:51 >
  • Abilerim olay sonuçlandı müdür bey ile konuştuk bizi yönlendirdi formayı satan yere istediğinizi alın dedi biz sadece forma ve pantolon aldık yani istediğimizi iki tarafta sorunsuz olarak hallettik ama bu okul fena hırsız şimdiden aidat istiyor

• @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    Sizi inandirmak için herhangibir zorunlulugum yok inanmak istemiyorsanız istemeyin buyugumsunuz saygım sonsuz ama sizin gibiler kadınlara ve çocukları hep 2. Sınıfta gördüğünüz için böyle durumları anormal görebilirsiniz iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanimbenimkelesigetir -- 8 Eylül 2019; 8:51:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bullfighter

Bak aslanım göndermiş olduğun yönetmeliğin 3.maddesinin 2.bendinde yer aldığı üzere velilerin %50'sinden fazlasının onayı ile okulunuzda üniforma giyilmesi zorunlu ise 4.madde de yer aldığı üzere o üniformayı giyeceksin.Ne yazık ki yanlış politakalar sonucu düzen ve disiplindeki bozulmalar kılık kıyafetle başladı sonuçta da senin gibi okulu,okul müdürünü,parayı uygun olmayan dille eleştirmeye kalkacak bir nesil yetişti.Misal müdürün tipinin konu başlığı ile alakası olmamali (ha sen Burak Özçivit falansan saygı duyarim) Bu arada güzel Türkçemizde felan diye bir kelime yok falan var.
    Sen büyüdün de millete ahkâm mı keser oldun ?

Akıl yaşta değil baştadırın en güzel örneği. Konuyu açan kardeşimizi taktir ettim. Ben o yaşta paranın değerini bile bilmiyordum. Sürekli birşeyler isteyip duruyordum.

Ayrıca bu Bulldog mudur nedir, nicki her neyse, bu akıl yaşının pek geliştiğini sanmıyorum.

• Müdüre diyeceksinki : 222 Sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu’nun 2. maddesinde “İlköğretim, ilköğrenim kurumlarında verilir; öğrenim çağında bulunan kız ve erkek çocuklar için mecburi, Devlet okullarında parasızdır

• ceitteach C kullanıcısına yanıt
    Abi iş işten geçti bizimkiler almış formaları

• Hocam yani bende 8'e geçtim bize 3 lakos 105₺ geldi size de bayağı bir masraf çıkarmışlar. Bizim okulda, sınıfın perdesini 2 kere mahvettik bizeden tek kuruş almadılar.

• Tebrik ediyorum hakkını arıyorsun.
    İnternet sayesinde önceki dönemlere nazaran ilgili birimlere daha kolay ulaşırsın. Haklı olduğun konuda sorununun çözümü için öncelikle yakın gördüğün öğretmenine danışabilirsin. Sonuç alamazsan müdür yrd. Veya müdür o da olmadı il veya ilçe milli eğitime yazabilirsin. Onlardan da yeterli tepki alamazsan il valiliği ve cimer e yazabilirsin.

• erdoğan'da %200 araba vergisi alıyor !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.