Şimdi Ara

Okul beni resmen soyuyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
1
Favori
23.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Matematik ortalamam 93 birazda hatamiz olsun 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bullfighter

Bak aslanım göndermiş olduğun yönetmeliğin 3.maddesinin 2.bendinde yer aldığı üzere velilerin %50'sinden fazlasının onayı ile okulunuzda üniforma giyilmesi zorunlu ise 4.madde de yer aldığı üzere o üniformayı giyeceksin.Ne yazık ki yanlış politakalar sonucu düzen ve disiplindeki bozulmalar kılık kıyafetle başladı sonuçta da senin gibi okulu,okul müdürünü,parayı uygun olmayan dille eleştirmeye kalkacak bir nesil yetişti.Misal müdürün tipinin konu başlığı ile alakası olmamali (ha sen Burak Özçivit falansan saygı duyarim) Bu arada güzel Türkçemizde felan diye bir kelime yok falan var.
    Çocuğun babası mısın aslanım "felan" diyorsun artist ? Kokuşmuş düzenin yiyicisi. Senin gibiler yüzünden biatçı nesiller yetişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben bildim bileli okullarda istenemez ,zorlanamaz denir ama uygulamada hiçbir zaman öyle olmadı
    misal bağış adı altında insanlar zorlanıyor

1997 senesinde oğlumu bir okula kayıt için götürdüğümde akıl almaz para istemişlerdi ,bağış adı altında
    tabi oraya kayıt yaptıramadım ve ucuz bağış isteyen başka bir okula mecburen kayıt ettirmiştim

hele ki bazı okullar vardı standart talepli ,güya istenemiyor
    hatta ve hatta öğretmene bazı özel günlerde hediye verilmesi standart olanları vardı
    diyeceksiniz vermezsin olur biter

yok işte böyle yürümüyor bu işler
    biz öyle yaparsak onlarda başka türlü intikam peşinde oluyordu

çok uzun yıllardır okula giden çocuğum olmadığı için ,şimdiki durumlardan pek haberim yok ama bu ülke insanı değişmediğine göre durumlarda değişmemiştir diye düşünüyorum :)

ha bu arada konu sahibini çok öven olmuş ama bu ülkede böyle hak arayanların pek rahat hayatı olmuyor (kendimden bilirim)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.