< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanimbenimkelesigetir -- 7 Eylül 2019; 22:31:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanimbenimkelesigetir -- 7 Eylül 2019; 22:31:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Afferin len sana kerata. Bu yaşta ne guzel hakkini savunmaya calisiyosun. Yonetmeligi açıp bakmak falan senin yasindaki birinden beklenmeyecek hareket. Okul yonetiminin kesin istedigi ve net olarak belirttiği kiyafetler vardir. Ama satici bunlarin hepsini takim olarak satıyorum falan diyemez. Once gider müdürle konusursun, hocam böyle böyle ben okul tisortunun ustune hirka giysem sikinti olur mu diye. Ha baktin olmaz diyor, hirkayi da alirsin. Sikayet etsen bile sonuç alacagini sanmiyorum. Okul uniformasi gerekliyse sen de almak zorundasin.
|
konu sahibi benim dh hesabımla aynı yaşta.
|
Kes! 13 yaşındaki çocuğa üstten üsten konuşup haddini bildireceğine, bir bilgin varsa yardımcı olmaya çalış. Çocuk diyor ki "anlaşmalı satıcı bize hepsini birden satmaya çalışıyor ve bu toplamda 300 tl yapıyor, durumum iyi ama 300 tl yüksek bir miktar üstüne perde ve aidat parası da isteyecekler ve durumu iyi olmayan pek çok aileyi zora sokacak bir durum bu, bunun bir çözümü yok mudur" diye yardım istiyor bizden. Bir de utanmadan "sen el kadar çocuksun, senin ne haddine de okulu, okul müdürünü ve sizden istenen tutarı eleştirmeye kalkıyorsunuz" demeye getirmişsin. Eğitim kılık kıyafetle olmuyor ve eğitim sistemindeki sorunları da çocuğun sırtına yükleyip "el kadar çocuğa ders vermek" seni mutlu etti mi? Göğsün kabarmıştır kesin. Bu kadar aşağılık olmayı nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum..
|
Şu tipe bak. Aslanım maslanımlı girişler, üstten üstten konuşmalar, herhangi bir pedagojik bilgiye dayanmayan nesil bu yüzden bozuldu, sizde bozuldu'lu konuşmalar...
Umarım (!) çocuğun olduğunda sen doğru (!) disiplin ve düzenle yetiştirirsin de etliğe sütlüğe karışmayan, haklarını aramayan, savunamayan vur ensesine al ekmeğini bir evladın olur. 14 yaşında haklarını arayan, hakkını savunan bir çocuğa helal olsun demek, yol göstermeye çalışmak yerine haddini bildirmeye çalışmak ancak bu çocuğun bu davranışına imrenen ve eğitim düzeyi düşük aşağılık kompleksinde bir insana yakışır. Bravo! Not: Konu yukarı taşınmalı, bunu gören diğer sessiz gençlere, ebeveynlere de örnek olmalı. |
Bu kesin sokakta dayak yiyip evde karısına artistlik yapan tiplerden birisi. Aferin, sadece İnternette ve evde karınıza erkek olun.
|
ilce veya il meb'e git. Şikayette bulun.
|
14 yıl demek
Donanım haber bir yerden sonra bıkıtır hocam ya 14 yılda hesabımın şifresini unuturdum herhalde |
Müdür müsün ? Ya da yardımcısı falan ? Belki de öğretmensin değil mi ?
|
Sen büyüdün de millete ahkâm mı keser oldun ?
Akıl yaşta değil baştadırın en güzel örneği. Konuyu açan kardeşimizi taktir ettim. Ben o yaşta paranın değerini bile bilmiyordum. Sürekli birşeyler isteyip duruyordum. Ayrıca bu Bulldog mudur nedir, nicki her neyse, bu akıl yaşının pek geliştiğini sanmıyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|