Şimdi Ara

okul değiştirmek , yeni insanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadşalar lise 3 üm okul değiştiriyorum asosyal ve masum bir kişioğluyum. insanlarla insanlar benle konuşma başlatırsa konuşabilirim fakat hani öyle gidipte nabeeer kankiiiiiiiiiiileeeeeeer diye atlayamam. Her okulda en az 1 2 kişilik ortamım oldu ve bu bana yetti yani ortam yapma düşkünü değilim zaten saçma bana göre o yüzden bu saçma soruyu sormayacağım. asıl sorun;

millet 3 sene birbiriyle kaynaştı , ben lise 3 ün nisanında nakilimi yaptırıyorum, ne yapılır sınıfa girince? benim aklımdai senaryo ben sınıfa girerim birileride derki birader sınıfta ne arıyosun bende nakil oldum falan derim de sonrasını canlandıramıyorum.

eğer üstteki olmazsada köşede biyerde beklerim heralde ayakta bilmiyorum..

bir de oturulabilecek tek yerin bir kızın yanı olması... hadi erkeğin yanına otursam ne kadar bu işlerde iyi olmamama rağmen merhaba kardeş kantini gösterirmisin yok tuvalet nerde yok ders programı verirmisin gibi şeylerle konuşmaya girebilirim ve muhabbet açabilirim diye düşünüyorum , düşünüyorum tabi sadece emin değilim

ama kızın yanına oturursam? 10/3 bir tipim olduğu için büyük ihtimalle kız bakmaz bile gittiğim lisedeki kızları inceledim fotoğraflardan çoğu güzel kızda işte ekmek çıkmaz bana onlardan, çıkmasada olur böyle bişeye hazır değilim zaten.

size soruyorum dh , 3 yıl kaynaşmış bir sınıfa yeni öğrenci olarak gitseniz nasıl davranırsınız?
    bir sıraya oturup sınıftan birilerinin gelip merhaba demesini falan mı beklemeliyim?
    ciddi konudur saçma göründüğünün bende farkındayım ama durumumu yaşayan kişi anlar.

moonwalk yap diyecek olanlar gelmesin plz

• Sempatik ol, kendin ol ben sevdim bile seni. Insanlar seni tanımaya çalışacaklar zaten sonra bir iki arkadaşın yine olur bu arada sırf istedin diye seni kırmıyorum moonwalk yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anasayfa -- 5 Nisan 2015; 2:25:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Argent City

Sempatik ol, kendin ol ben sevdim bile seni. Insanlar seni tanımaya çalışacaklar zaten sonra bir iki arkadaşın yine olur bu arada sırf istedin diye seni kırmıyorum moonwalk yap.

dostum sorunda orada ben öyle sempatik olamıyorum nedeni hakkında hiç bi fikrim yok, elimden geldiğince olmaya çalışıyorum tabi ama olmuyor. zaten genelde geç yattığım için uyurum okulda hep. eski okulumdaki arkadaşım bana ben kendimi o kadar sempatik ve tatlı sandığım halde ayımısın la sen demişti bana ordan tanıştık işte lol oynuyomusun fasa fiso konuşup tanışmıştık

birde liseliler hep lol oynuyor ben lolü bıraktım buda bi eksi bence, oyunları küçümsememek lazım bi zamanın metin2 si neyse şimdininde lol ü o yani sırf oyun sayesinde bile realde arkadaş edinebiliyorsun ama bıraktığım için bu opsiyonda kapalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lighting2

quote:

Sempatik ol, kendin ol ben sevdim bile seni. Insanlar seni tanımaya çalışacaklar zaten sonra bir iki arkadaşın yine olur bu arada sırf istedin diye seni kırmıyorum moonwalk yap.

dostum sorunda orada ben öyle sempatik olamıyorum nedeni hakkında hiç bi fikrim yok, elimden geldiğince olmaya çalışıyorum tabi ama olmuyor. zaten genelde geç yattığım için uyurum okulda hep. eski okulumdaki arkadaşım bana ben kendimi o kadar sempatik ve tatlı sandığım halde ayımısın la sen demişti bana ordan tanıştık işte lol oynuyomusun fasa fiso konuşup tanışmıştık

birde liseliler hep lol oynuyor ben lolü bıraktım buda bi eksi bence, oyunları küçümsememek lazım bi zamanın metin2 si neyse şimdininde lol ü o yani sırf oyun sayesinde bile realde arkadaş edinebiliyorsun ama bıraktığım için bu opsiyonda kapalı.

LoL oynayan adamdan hayır gelmez zaten boşver onu, gerçi lisede de çok etkinlik yok ki. Ya sen gittiğin gün zaten tonla tip gelip selam ben bilmem ne diyip bir ton soru soracak muhabbet otomatik yardırır dert etme ama adımlarını dikkatli at.

• quote:

quote:

quote:

LoL oynayan adamdan hayır gelmez zaten boşver onu, gerçi lisede de çok etkinlik yok ki. Ya sen gittiğin gün zaten tonla tip gelip selam ben bilmem ne diyip bir ton soru soracak muhabbet otomatik yardırır dert etme ama adımlarını dikkatli at.

umarım dediğin gibi olur benimde beklenti o, oturacam boş sıraya diyecem 10dk boş boş durduktan sonra kimse bana birşey demezse yanımdakine "merhaba ders programını verir misin" demeyi düşünüyorum en mantıklısı bu gibi duruyor zaten doğal birşey illa alacağım birinden programı ordada tanışılır diye düşünüyorum . ama bi kızın yanına oturursam olmaz o iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lighting2 -- 5 Nisan 2015; 2:40:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

umarım dediğin gibi olur benimde beklenti o, oturacam boş sıraya diyecem 10dk boş boş durduktan sonra kimse bana birşey demezse yanımdakine "merhaba ders programını verir misin" demeyi düşünüyorum en mantıklısı bu gibi duruyor zaten doğal birşey illa alacağım birinden programı ordada tanışılır diye düşünüyorum . ama bi kızın yanına oturursam olmaz o iş

Olur olur bal gibi de olur, ben lisedeyken sınıfın en güzel kızlarına çıkardım hep yılbaşı çekilişlerinde falan bayağı da gizemli bir tiptim genelde ne alacaklarını bilemeyip bere, gömlek vs. alırlardı. Tanıyan bir arkadaş vardı o da 1kg Turşu ve kolibandı almıştı.

Ehe öhö, neyse. Olur da kız yanı gelirse erkek gibi düşün sadece biraz daha nazik davranmayı dene yeterli. Rahat ol kısaca. Her şeyin özü bu.

• valla dostum şuanki halimde kızların bakacağını hiç sanmıyorum. yazın fitness'a gidecem o zaman hem vücut yaparım zaten çok bi fazlam yok kilo olarak hemde daha bakımlı olurum da şuanki halde zor. ağzımda öyle laf yapmaz pek.. aslında sanalda yapıyorda gerçek hayata dönünce iş nedense aklımda söyleyecek hiçbirşey kalmıyor (kitap okuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lighting2 -- 5 Nisan 2015; 2:50:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

valla dostum şuanki halimde kızların bakacağını hiç sanmıyorum. yazın fitness'a gidecem o zaman hem vücut yaparım zaten çok bi fazlam yok kilo olarak hemde daha bakımlı olurum da şuanki halde zor. ağzımda öyle laf yapmaz pek.. aslında sanalda yapıyorda gerçek hayata dönünce iş nedense aklımda söyleyecek hiçbirşey kalmıyor (kitap okuyorum)

Yani sana şöyle diyeyim, lise çok garip bir yer gerçi 3. Sınıfa gelmişsin çözeceğin kadar çözmüşsündür. 2. Sınıftayken bildiğin tipsizin önde gideniydim. Hani o günkü yüzüme bakıp itinayla utanabilirim ama gel gelelim ilk sevgilim o dönem oldu. TM'de okuyan bir Rus öğrenciydi üstelik o daha sıcak yaklaşmıştı. Sürprizlerle dolu bir yer kısaca.

Olur da merak edersen hikaye mutlu bitmedi ama bugün Üniversite'de elektrik-elektronik mühendisliği okuyorum ve hiçbir şey yanlış gitmezse şuan aşık olduğum insanla bir hayat kurmayı planlıyorum ve evet sadece iki kız arkadaşım oldu. Lisedekine bugün çok pişmanım ama deneyim işte diyorum.

Olayları akışına bırak, tek diyeceğim az önce de yazmıştım. Adımlarını sağlam at.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Anasayfa

quote:

valla dostum şuanki halimde kızların bakacağını hiç sanmıyorum. yazın fitness'a gidecem o zaman hem vücut yaparım zaten çok bi fazlam yok kilo olarak hemde daha bakımlı olurum da şuanki halde zor. ağzımda öyle laf yapmaz pek.. aslında sanalda yapıyorda gerçek hayata dönünce iş nedense aklımda söyleyecek hiçbirşey kalmıyor (kitap okuyorum)

Yani sana şöyle diyeyim, lise çok garip bir yer gerçi 3. Sınıfa gelmişsin çözeceğin kadar çözmüşsündür. 2. Sınıftayken bildiğin tipsizin önde gideniydim. Hani o günkü yüzüme bakıp itinayla utanabilirim ama gel gelelim ilk sevgilim o dönem oldu. TM'de okuyan bir Rus öğrenciydi üstelik o daha sıcak yaklaşmıştı. Sürprizlerle dolu bir yer kısaca.

Olur da merak edersen hikaye mutlu bitmedi ama bugün Üniversite'de elektrik-elektronik mühendisliği okuyorum ve hiçbir şey yanlış gitmezse şuan aşık olduğum insanla bir hayat kurmayı planlıyorum ve evet sadece iki kız arkadaşım oldu. Lisedekine bugün çok pişmanım ama deneyim işte diyorum.

Olayları akışına bırak, tek diyeceğim az önce de yazmıştım. Adımlarını sağlam at.

Alıntıları Göster
    Sınıfa girdiğinde boş bulduğun yere git ve ''oturabilir miyim?'' de. Ters bir cevap vermezse oturursun. Sınıfa yeni nakil olduğunu, adını vesaire söylersin. Kız olsa da farklı davranmaya gerek yok.

• Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    ha evet vallaha böyle yazmasan ben direk otururdum oraya yanımdakine tip tip bakardım derdim bu niye bakıyor diye adamında gıcığına giderdim belki istemeden. "oturabilir miyim" kadar basit bir cümlenin gücü

sağolasın
  • quote:

ha evet vallaha böyle yazmasan ben direk otururdum oraya yanımdakine tip tip bakardım derdim bu niye bakıyor diye adamında gıcığına giderdim belki istemeden. "oturabilir miyim" kadar basit bir cümlenin gücü

sağolasın
    Ben lisede 2 okul değiştirdim. Yeni okula geçtiğimde korkmuştum biraz ama çok zevkli oluyor yeni insanlarla tanışmak.
  • Lighting2 kullanıcısına yanıt
    Boş sandığın yerin sahibi olabilir. Dediğin gibi hiçbir şey söylemeden doğrudan oturursan tekrar ayağa kalkmak zorunda kalabilirsin.

Rica ederim.
  • Amaaaaan birrrpppppp ! Dert etme
  • quote:

merhaba arkadşalar lise 3 üm okul değiştiriyorum asosyal ve masum bir kişioğluyum. insanlarla insanlar benle konuşma başlatırsa konuşabilirim fakat hani öyle gidipte nabeeer kankiiiiiiiiiiileeeeeeer diye atlayamam. Her okulda en az 1 2 kişilik ortamım oldu ve bu bana yetti yani ortam yapma düşkünü değilim zaten saçma bana göre o yüzden bu saçma soruyu sormayacağım. asıl sorun;

millet 3 sene birbiriyle kaynaştı , ben lise 3 ün nisanında nakilimi yaptırıyorum, ne yapılır sınıfa girince? benim aklımdai senaryo ben sınıfa girerim birileride derki birader sınıfta ne arıyosun bende nakil oldum falan derim de sonrasını canlandıramıyorum.

eğer üstteki olmazsada köşede biyerde beklerim heralde ayakta bilmiyorum..

bir de oturulabilecek tek yerin bir kızın yanı olması... hadi erkeğin yanına otursam ne kadar bu işlerde iyi olmamama rağmen merhaba kardeş kantini gösterirmisin yok tuvalet nerde yok ders programı verirmisin gibi şeylerle konuşmaya girebilirim ve muhabbet açabilirim diye düşünüyorum , düşünüyorum tabi sadece emin değilim

ama kızın yanına oturursam? 10/3 bir tipim olduğu için büyük ihtimalle kız bakmaz bile gittiğim lisedeki kızları inceledim fotoğraflardan çoğu güzel kızda işte ekmek çıkmaz bana onlardan, çıkmasada olur böyle bişeye hazır değilim zaten.

size soruyorum dh , 3 yıl kaynaşmış bir sınıfa yeni öğrenci olarak gitseniz nasıl davranırsınız?
    bir sıraya oturup sınıftan birilerinin gelip merhaba demesini falan mı beklemeliyim?
    ciddi konudur saçma göründüğünün bende farkındayım ama durumumu yaşayan kişi anlar.

moonwalk yap diyecek olanlar gelmesin plz

Dediğin hayati yaşıyorum lise 4üm şuan. Lise 3 e kadar Konya da okudum 4te Ankara ya geldik.
    Ne istersen sorabilirsin. Özel mesajda atabilirsin istersen.

Ben kısaca anlatiyim ilk gün gittim oturdum millet böyle güle eğlene geldi birbirlerine selamlar şakalar filan ben öyle sessizce izliyorum gelenler selam verdi (Aynı dediğin gibi birisiyim bende sosyopatım ayrıca) iste sen kimsin yeni mi geldin nerden geldin filan gibi sorular soracak herkes tek tek o sorulari ilk 1-2 haftada en az 20-30 kez sorarlar. Daha sonra yanıma bi kız oturmuştu ilk derslerde pek konusmadim kizda çok umursamadi biraz hoş geldin muhabbeti oldu. Sonra bazıları geldi bu adama kimse dokunmiycak filan gibi şeyler söylediler kimse birşey demesin ezmeye çalışmasın diye korudular. Bi oğlan gel buraya otur diye çağırdı kizin yanından kaçıp oraya gittim onlarda hep 3 erkek takiliyomus çevresi baya geniş arkası sağlam bi oglandi onlarla takıldım biraz ama çok samimiyet kuramadim başlarda. Sonra alisiyosun zaten onlar hep sıcak davrandı ama sosyopat olduğum için umrumda değildi açıkçası. Kızlarla muhabbete ediyorum cekinecek birşey yok herkesle de az çok selam alıp verme hal hatir sorup oturuyorum yerime pek sallamiyorum milleti. Pes atmaya gidiyoruz bazen okuldan sonra dediğim grupla ama onun dışında hafta sonu buluşup takilalim durumu yok.

Not: Meslek lisesindeyim okula haftada 2 gün gidiyorum diğer 3 gün stajdayim. Eğer staj olmasa çok iyi kaynasirdim ama hem çok az görüyorum hemde nasıl olsa bu sene bittiğinde kimse beni hatirlamiycak gerekte yok.

Soru sorabilirsin. Okul dışında yaptığım aktivitelerde var vakit geçirdiğim filan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Boş sandığın yerin sahibi olabilir. Dediğin gibi hiçbir şey söylemeden doğrudan oturursan tekrar ayağa kalkmak zorunda kalabilirsin.

Rica ederim.

Dediğiniz gibi.

Tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Rica ederim.

Dediğiniz gibi.

Tekrar teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Fotoğrafını atar mısın? Nakil oldugun zaman herkes gelir sorar işte nerden geldin nerde oturuyosun vs ordan ilerletebilirsin muhabbetini

bir kızın yanına oturma mevzusu ise erkeğe nasıl davranıyosan kızada davranıcaksın ikiside insan ikiside sınıf arkadaşın hiçbir farkı yok

ilk başta kıza sevgili gözüyle bakarsan ve seni beğenmeyeceği psikolojisiyle girersen tabiki kaybedersin ve arkadaş edinemezsin ayrıca kız seni direkt olarak kara listesine koyar

en iyisi normal davranmak akışına bırak önüne ne çıkarsa onu yapmaya çalış derslerine bak kısaca dostum bu kadar düşünmene gerek yok

• Lighting2 kullanıcısına yanıt
    Çok saf bişeysin belli. Gittiğin yerde de sana bişey olmaz gönlünü ferah tut. Adam olana kimse bişey diyemez. Kendin ol yeter. İnsan doğası gereği herkesle kaynaşamaz zaten. Herkesle arkadaş olmayı bekleme. Kızlara falan da takma kafanı 10/3 diyorsan zaten olmayacaktır.
  • quote:

quote:

Rica ederim.

Dediğiniz gibi.

Tekrar teşekkür ederim.

Umarım yeni sınıfınız hayırlı olur.
  • quote:

quote:

quote:

Rica ederim.

Dediğiniz gibi.

Tekrar teşekkür ederim.

pardon kuzenim yazmis kandirmak icin

konuyu acan arkadas baskasi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim.

Dediğiniz gibi.

Tekrar teşekkür ederim.

pardon kuzenim yazmis kandirmak icin

konuyu acan arkadas baskasi

Yazan kişiye hiç dikkat etmedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.