Şimdi Ara

Okul kararsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhabalar öncelikle, ben 11.Sınıf TM yim, bu yıl özel anadolu lisesine geçtim fakat okul ve hocalar çok vasat, hiç bişey kimsenin umrunda değil ama söyle bir artışı var mesela gereksiz derslerle ugrasmak yok ingilizce fransızca gibi bu sebebelde calisabilecegim zaman fala oluyor... Ben aileme devlet okuluna geçip kendi başıma hazırlanmak istediğimi söyleyeceğim cunku cok pars ve gercekten israf gibi geliyor fakat çok kararsız kaldım, görüşlerinizi bekliyorum, herkese kolay gelsin iyi çalışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İmladan ve yazım yanlislarindan dolayi kusura bakmayın.

• Bnce açık liseye gitmen çalışman açısından daha avantajlı olur... Ayrıca okul puanının ortalamasına acık lisede +5 puan ekleniyor ve buda sınavda en az 5000 kişiyi arkana atman demek... Birde acık lisede sadece 5 temel dersin sınavlarına girip yüksek puanlar alıp ortalamanı daha da yukarı çekebilirsin...

He açık lise istemem dersen sana yakın bir devlet okuluna gidebilirsin ama okul izin durumuna yok yazıp yazmama ya da tolerans durumlarının iyi olması lazım...

• Eskalibur E kullanıcısına yanıt
    Yani özel e gitmen gerek yok mu, diyorsunuz hocam devlette boş geçen ders çok çok olur mu ?

• Valla eğer özel okulda;
    -İstediğin kadar izin alabilme hakkın varsa

-Hocalara birebir soru sorabileceğin yer ve zaman olacaksa.

- Sürekli deneme ve testlerle size konuları tekrar ettirecekler ise..

Gitmende bir sakınca yok... Fakat bunları sağlayamıyacağına inanıyorsan...

Açık lise en mantıklısıdır... Tek dezavantajı rehavete kapılman ve sınav maratonuna kendini odaklayamaman olabilir...

Devlet liselerinde genelde hocalar toleranslı davranıyorlar diye biliyorum... Yani çoğu arkadaş okula raporsuz gitmiyorlar ve yoklama alınmıyorsu mesela... Ayrıca devlet liselerinde okula gelen sayısı sınava 2 au kala iyice azalacaktır ve sen ordaki hocalarla birebir sorularını sorabileceksin... Ayrıca sınavlarda da yüksek alırsın ortalaman yüksek olur...

Tabi bana sorarsan açık lise hem vakit açısından hem çalışma açısından daha avantajlıdır... Çünkü ztn dershanen olucak ve okulda olunca eve akşam kaç ta geleceğin belli değil ne zmn yemek yiyip ne zaman çalışacaksın...

Bunlar bnm geçen seneden tecrübe ve görüşlerimdir...
    Ayrıca bizim mat hocamızın meşhur sözünüde unutmadan ekleyelim...

Kimse senin hangi liseden mezun olduğuna bakmaz, üniversitenin adına bakar...

Kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pişmanlıklar ve İktisat
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.