Bildirim
OKUL ONCESI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü, 3 Mobil
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devir anaokulu devri iyi yapmışsın bence.
Okuması da zevklidir muhtemelen. -
Hocam gercektenmmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ygslyskazandıran
Hocam gercektenmmi
Hocam şuan anaokulunda çalışan insanların ve anaokulu sahibi insanların çoğu eğitim bilimlerinden anlamıyordur diye düşünüyorum. İnsanların bilgiye ulaşma imkanı arttıkça insanlar bazı şeylerin farkına varıyor. Çocuk bu, bir şekilde büyür devri geçiyor. Özellikle sosyete daha doğrusu sosyete etkisi altındaki insanlar çocuk gelişimine önem vermeye başladılar. Sadece okul kısmı da değil. Geçenlerde Trt'de bir dizide çocuk bakıcısı arıyordu aile. Gelen adaylara da eğitimlerini, alışkanlıkları gibi özelliklerini soruyordu. Ne alaka diyecek olursan; dizilerde olsun, internette olsun çocuk gelişimi modası var. Örneğin anne olacak veya 2 3 yaşındaki birine çocuk yetiştirmeyle ilgili bilgiler verin ilgiyle dinleyecektir diye düşünüyorum.
Tabi işin geleceği insanların farkındalık düzeyine bağlı. Yarın öbür gün devlet der ki çocuk en iyi annesinin yanında büyür, yaşasın geleneksel eğitim. Bu bölümde de gerileme olur diye düşünüyorum.
Anaokulu ücretlerine bir bakmanı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Kitap -- 13 Ağustos 2016; 18:55:51 >
-
Baska fikri olan varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X