Şimdi Ara

Okula araba ile gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler günaydın. Babamdan arabayı istediğimde vermiyor fakat kendi işleri olunca onları yaptırmak için veriyor ve buda benim hoşuma gitmiyor açıkçası.Yav kapıda araba var benimde ehliyet var adam hala ısrarcı.Daha demin geç kaldıkları için otobüs durağına kadar biraktim.Araba hala kapıda acaba diyorum izinsiz alsam gitsem mi arabayı? Hem yağmurda yağıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al git abi öyle şey mi olur dikkatli kullan ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 30 Ekim 2014; 7:22:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jellyrollmorton

siktir git bize ne soruyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba kapının önünde boş boş duruyor, ehliyetim var ve arabayı benden başka kullanan yok. Hava yağmurlu Florya'dan metrobüse bindim zincirlikuyuda indim otobüsle şişliye gidiyorum mutluyum
  • Babanı sen tanıyon galip bize aglama sonra

• Ultra lüx bir model değilse al git ne olacak yağmurda ıslanma ama normal sürdüğünden 2 kat dikkatli sür sonra babanın gazabına uğrama

• quote:

Orijinalden alıntı: jellyrollmorton

siktir git bize ne soruyon

Bi bitmediniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ReaCMaND kullanıcısına yanıt
    Albea araç ya ben gideyim en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: LecterHannibal

Albea araç ya ben gideyim en iyisi

Albea ise git en kötü çekiçle düzelir o araba

• Bunu biz yazsak çoktan 15dayz

• İzin veriyorum evlat

• quppas kullanıcısına yanıt
    niye kardeş imkanları kullansana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quppas

Araba kapının önünde boş boş duruyor, ehliyetim var ve arabayı benden başka kullanan yok. Hava yağmurlu Florya'dan metrobüse bindim zincirlikuyuda indim otobüsle şişliye gidiyorum mutluyum

İstanbul da trafik eziyetini çekmektense metrobüsü çekerim demen çok normal. İstanbul trafiğinde adam kafayı yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Araba kapının önünde boş boş duruyor, ehliyetim var ve arabayı benden başka kullanan yok. Hava yağmurlu Florya'dan metrobüse bindim zincirlikuyuda indim otobüsle şişliye gidiyorum mutluyum

İstanbul da trafik eziyetini çekmektense metrobüsü çekerim demen çok normal. İstanbul trafiğinde adam kafayı yer.

Hocam bide araç şehiriçi çok yakıyor o yüzdende binesim gelmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Hocam bide araç şehiriçi çok yakıyor o yüzdende binesim gelmiyor

Yakıt hiç aklıma gelmedi 1 ay istanbulda araba kullandım şimdi imkanım olsa arabayla istanbulun yakınından geçmem

• Kimsede cikip dememiski baslikla konu ne alaka

• ben izinsiz denedim sülale tepeme çöktü önermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: WESTEN

ben izinsiz denedim sülale tepeme çöktü önermem

+1/2 :d

Ben sabah namazlarına araba ile giderdim.Bütün sülalenin dilinde idim şimdi memleketi arıyorum.Kardeşim araba sürmeyi öğrenmiş.Kardeşime takılıyorlar, 'namazlara gidiyon mu' diyorlarmış bayramda toplu ortamda bir anda araba konusu açılınca Bütün sülale üstünüze gelir tavsiye edilmez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: WESTEN

ben izinsiz denedim sülale tepeme çöktü önermem

+1/2 :d

Ben sabah namazlarına araba ile giderdim.Bütün sülalenin dilinde idim şimdi memleketi arıyorum.Kardeşim araba sürmeyi öğrenmiş.Kardeşime takılıyorlar, 'namazlara gidiyon mu' diyorlarmış bayramda toplu ortamda bir anda araba konusu açılınca Bütün sülale üstünüze gelir tavsiye edilmez :D

Bütün sülalerde var galiba böyle birşey bizim sülaledede araba kaçırma konusu açılırsa ilk ben geliyorum akla arabayı yıkayacağım diye alıyordum anahtarları bir güzel yıkıyordum sonra kaçırıyordum arabayı

Şimdi ehliyet almama 11 aydan az kaldı yaz tatilinden beri doğru düzgün oturmuyorum sürücü koltuğuna kendimi tehlikeye atmamak için ceza yesem birşey olsa almaz babam ehliyet

• Kazasız,sorunsuz bir şekilde geldim 10 liralık mazot attım arabaya ama gösterge bile oynamadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.