ben dedim anne karnım ağrıyo ağzıma ekşi tat geliyo zaten soğuk..o gitme dicekti nerdeyse
sadece,
canım istemiyor
Annemi aradım karnım ağrıyor cırcır falan vs olmuşum mıçamıyom flan dedim İşim var falan dedi şimdi uraşamam dedi
anne dicen grip olmuşum dicen biliyosun bulaşıcıdır bu virüs okula gidersem herkese geçiririm dicen yani virüsü. bence gayet iyi bir neden
lam okula gidiyorum diye çık gitme gez aaaaaaaaaaaaaaa
okuldan kaçmayı da ben mi öğretecem Ben okula gidiyorum diye çıkar Adanadan Mersine giderdim
cool2hate daha önce 2-3 defa yaptım onu bu sene içerisinbdetekrarlasam tek başıma canım sıkılır şimdi
o zaman ara 2-3 arkadaşı organizasyonu kur. Olmadı okula git o derse girme ortalıkta gözükme. Orda kandır milleti toplu kaçın :D
ooo işi bilmiyosun 1 gün önceden yerini yapcaksın. anne dicen yarın okulda öğretmen toplantısı varmış. bu yüzden dersler yokmuş hatta abart olayı müfettiş gelmiş oda toplantıya katılmış filan de. arayıp sormayacağından gitmezsin okula.
ama en güzeli doğruyu söyleyip gitmemek. içinde huzur oluyor.
Git bişi olmaz ya nolcak.Alırsın ordan birisinden.
quote:
Orjinalden alıntı: ertanunver
ooo işi bilmiyosun 1 gün önceden yerini yapcaksın. anne dicen yarın okulda öğretmen toplantısı varmış. bu yüzden dersler yokmuş hatta abart olayı müfettiş gelmiş oda toplantıya katılmış filan de. arayıp sormayacağından gitmezsin okula.
ama en güzeli doğruyu söyleyip gitmemek. içinde huzur oluyor.
doğru söylersem mutlaka göndericek ve o notu alıcam
Açıksözlü ol biraz anne gitmek istemiyorum de kaç yaşındasın seninde kararlarına saygı göstermeleri gerekir.Mesela ben okula gitmeyeceğim zaman annem e sadece bugün gitmiyorum diyorum kocaman oldum artık bişi demez kendi hayatım olduğu için pekde karışmalarını istemiyorum zaten ama bunu alışkanlık halinede getirmemek lazım yüz veriyolar diye astarınıda istemek olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: cool2hate
o zaman ara 2-3 arkadaşı organizasyonu kur. Olmadı okula git o derse girme ortalıkta gözükme. Orda kandır milleti toplu kaçın :D