Şimdi Ara

Okulda eziliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12.Sınıfa gidiyorum nick'ime 94 yazdığıma bakmayın.Endüstri meslek lisesindeyim..geçen sene 2-3 serseri sınıfta kalmış ve bizim sınıfa düştüler bizden 1 yaş büyükler.ben hiç takmadım zaten okulda düzgün arkadaşım yok.okulda okuyanların hepsi apaçi,sigara içen,arabesk rap dinleyen ve değişik saç yapan tipler meslek lisesinde okuyanlar ortamı bilir.neyse bu 2-3 kişiye hiç birşey yapmadım derse odaklandım bunlar arkama falan oturdular falan.durduk yerde tokat atmaya sataşmaya başladılar.ben eskiden korkak değildim kavga edebiliyorum hipofiz sorunlarım olduğu için 17 yaşıma doğru doktorun yaptığı iğne ile ergenliğe girdim ve diğerlerinden güçsüz kaldım içimde kavga korkusu başladı pısırık ve korkak biri oldum.herneyse bunlar her okula gelişimde para istiyorlar bazen bulup alıyorlar.adam resmen param yok dediğimde gelip üzerimi arıyor.sırada otururken sırayı çekip düşürüyorlar videosunu çekip ve internete atıyorlar.Sadece benle değil çoğu kişiye sataşıyorlar.okulda bayılma hastalığı olan biri var.bayılıp duruyor.Bunlar o kadar değersiz insanlarki adam bayıldığında onla dalga geçip oynuyorlar yanlarına kimseyi yaklaştırmıyorlar.müdüre şikayet edince okul çıkışında sıkıştırıyorlar.bunlarla ne yapılır bilmiyorum.nedense hep böyle tipler beni buluyor 9.ve 10. sınıftada çok ezilmiştim.Bu insanlarla ne yapmam gerekir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Zenci_94 -- 9 Ekim 2014; 21:42:42 >

• CSB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okul değiştirmekten başka bir çare gözükmüyor, meslek lisesine girerken neredeydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Pislik

Onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

o kalın kafaları anlamaz daha çok sataşırlar.başıma gelicekleri biliyorum hayatım boyunca hep ezildim.
  • öğretmene söyle bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 9 Ekim 2014; 21:41:01 >
  • kro laflarıyla konuş ben öyle yapıyorum anadolu lisesindeyim
  • Adres ver geliyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lisede yurtta kalmak nasıldır?
    15 yıl önce açıldı
    Okulda nasıl uyuyabilirim ?
    5 yıl önce açıldı
    Evde ders çalışamıyorum
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 96 li veledlere bak buyumusler millete satasiyorlar

• Lise 4'sün dayan son sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Zenci_94

quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Pislik

Onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

o kalın kafaları anlamaz daha çok sataşırlar.başıma gelicekleri biliyorum hayatım boyunca hep ezildim.

Tamamen senin seçimin.Korkuların,davranışların,hareketlerin,sana yapılanlara karşı tepkilerin tamamen senin seçimin.Ezik kalmak,sevgilisiz,kendini savunmak hepsi senin seçimin.
  • Bir gece ansızın sıkıştıracaksın kuytu bir yerde önce gözlerini oyacaksın sonra dilini kesiceksin kulağını asitle sağır edip parmaklarını koparacaksın ve bırakacaksın bu kadar o herkesi ezen kişi artık hayatının geri kalanını zombi olarak yaşar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komutan Kangal -- 9 Ekim 2014; 22:35:31 >
  • Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Lise 4'sün dayan son sene

Dayanılacak gibi değil.. yaşadıklarımı bir görsen... Adamlar dersi dinlememi engelliyorlar.ders ortasında yanlarına çağırıp uydurdukları hikayeler ile yok "sen kız kardeşime face'den mesaj atmışsın","sen bana küfür etmişsin" gibi yalan söyleyip tokatlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Zenci_94 -- 9 Ekim 2014; 21:59:43 >
  • Arkan felan varsa sana öyle vurduklarında kalk ağzına ne geliyorsa saydır,2 kişi birlikte gelip dövmeye kalkarlarsa erkekseniz tek gelin de . Bundan sonra iş sana kalmış.2 kişi gelirlerse çağır bi kaç büyüğünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 9 Ekim 2014; 22:00:19 >
  • Maçan yemiyorsa yapabileceğin bir şey yok bir gün yürü birinin üstüne vurduklarında karşılık ver başka türlü başa çıkamazsın ya da okul değiştir ama eğer bir kere cesaret edemezsen hep ezilirsin Endüstri mezunuyum
  • nerde oturuyosun hocam hangi okul?
  • Okul mu orasi bir de

• Onlar disardayken topla herkes i zaten rahatsiz onlar da plan yapin sonra birine uyladiklarinda hep birlikte çullanin üstlerine zaten 2 kisiler basa cikarsiniz sonra da ezdirmeyin kendinizi zaten.

• genç eğer istanbulda oturuyorsan ve yazdıkların gerçekse özelden ulaş bana ,haftaya gelirim okul çıkışı onların poposundan biraz kan alır giderim.
  • Kusura bakma ama sınav zamanı çalışıp iyi bir anadolu lisesine girseydin bunlar olmazdı.
  • Bende Endüstri Meslek Lisesi 10.Sınıftayım hepsi apaçi, kıro, arkası olanlar, geçen sene benden korkan çocuk yeni sınıfında 4 kişiyle gelmiş bana artistlik yapıyor, atar da koyamadım kızlara da rezil oldum, sınıfta eziliyorum kantine git şunu yap falan herşey atar yapınca olmuyo aynı sorun bendede var 11. 12. sınıfa geçince olgunlaşırlar dedim de senin konuna baktım be abi .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.