Şimdi Ara

Okulda işeyemiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı troller hemen atılmasın diye özele açıyorum konuyu. Çünkü ciddi bir konu.
    Evet konumuza gelirsek daha önce ilkokul olsun ortaokul olsun çok rahat okulda tuvalete gidip idrarımı yapabiliyordum fakat lisede şakalar yüzünden mi, ortam yüzünden mi, güvensizlik yüzünden mi bilmiyorum idrarımı yapamıyorum. Hani derseniz belki çişin yoktur var baya var hatta bugün bir test yaptım 2 su şişesini bitirdim ve okulun son tenefüslerine doğru idrar kesem patlayacak gibiydi fakat yine tuvalete gittiğimde, kapıyı kitleyip yapmaya çalıştığımda yapamadım. Var ama yapamıyorum ve kendimi deli gibi hissediyorum. Sadece okulda yapamıyorum diğer her yerde yaparım. Şehirler arası yolculuklarda dinlenme tesislerindeki umumi tuvaletler olsun, AVM tuvaletleri olsun, evim olsun, akrabalarımın evleri olsun hiçbir sıkıntı yok. Sadece okulda bu sıkıntı var. Psikoloğa gitmek aklıma geldi fakat gitmem nedeni de bana kalsın. Çok sıkıntılı bir durum. İdrarım gelmesin diye okulda su bile içmez oldum artık. Eskiden az biraz yapıyordum şimdi lise 3'te hiç yapamıyorum. Var mı başka bir tavsiyesi olan?

• Ulan aynısını lise yıllarımda yaşadım afedersin bir itin teki üstten atlayacakmı biri üzerime su dökecekmi izmaritmi atacak kafamda deli sorular yapmadıkları şeyde değil he.Psikolojik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • idrarda tazyik düşüşü varsa üroloğa görün.
    onun dışında sadece okulda oluyorsa psikolojiktir geçer, en kötü okul bitince geçer
  • bende mesela arkamda biri varken falan işeyemiyorum.pisuarda falan yanıma biri gelince konsantrem bozuluyor çıkmıyor :D
  • Freakk F kullanıcısına yanıt
    Hocam tazyik falan karistirmaya gerek yok sadece okulda olan bir sey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri sana tuvalette şaka mı yaptı,nedir durum?
    İlk defa böyle bir sendrom duyuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Evet geçen sene böyle bir olay yaşamıştım hep böyle güvensizlik oluyor nedense ve hiç yapamıyorum. Tuta tuta gitmez yani su içmesem bile patlayacak gibi oluyorum geliyor her türlü. Çaresizim biraz.
    Sendrom bence biraz abartılı bir ifade hocam sonuçta doğuştan gelen bir şey falan değil yani bazıları okulda mıçmaz ben mıçarım bazıları da işeyemez benim gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Ders Çalışmak
    7 yıl önce açıldı
    Okulda nasıl uyuyabilirim ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • liseden kalma bende de var aynısı malesef alışkanlık olmuş artık. kapıların kilidi yoktu bizim lisede üstten sigara atarlardı kendileri kabinden kabine atlarlardı işerken içeriye pat diye biri girer sigara varmı diye sorardı. mahremim kardeşim ben istemiyorum kimsenin beni o şekilde görmesini. hep acaba bişey mi olacak diye beklerdim o sıralar 5dk kadar işemeyi bekliyordum korkudan içine kaçıyordu. şuan da o kadar olmasa da 1dk kadar bekliyorum. allah bildiği gibi yapsın bunları bize yaşatanları
  • Djarum Menthol kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl bir korkum yokken bir dallama gelip kapıma tekme atmıştı(çok komik dimi hehehe). O andan beridir kendimi güvende hissetmiyorum tuvaletteyken. Tabi çıktıktan sonra yüzüne güzelinden çınlamalı yankılamalı bir şamar patlattım fakat yine de psikolojik bir şekilde rahatsız ettiği için etkisinden çıkamadım. Bir de artık telefon diye bir şey olduğu için bütün liselilerde komik bir şeymiş gibi telefonu üstten tutup kabinin içini çekiyolar. Aleti görmeyi istiyorlar galiba, homofobik değilimdir fakat bunu söylemenin başka yolları da var yahu kamerayla niye çekiyorsun
  • Fransergio kullanıcısına yanıt
    bizde video çekme olayı yoktu hocam ama dediğim gibi yukardan atlayan izmarit atan çok oluyordu. kendim de kabinlerde çok sigara içtim yalan değil ama gidip millete savurmadım tam geliyor ucuna ses duyunca geri kaçıyor 7 sene geçti nerdeyse üzerinden kurtulamayacağım sanırım bu durumdan
    AVM'lerde, umumi tuvaletlerde falan da mı yapamıyorsun hocam?
    süreç uzun sürüyor hocam aleti çıkarıp bekliyorum akıtsın diye
    Ooo seninki biraz kötüymüş yahu. Ben sadece okulda bu sıkıntıdan müzdaribim. Bu fobi olarak geçiyor. İsmi de "Paruresis". İstersen googleden araştırabilirsin yenmenin teknikleri varmış. Ben de bir bakacağım sitelere. Nefes tutma teknikleri falan. AVM'lerde falan sıkıntı yok ki hocam gerizekalının teki kapınıza tekme atmaz, sizi işinizi görürken fotoğraflamaya çalışmaz, üstünüzden sigara izmariti atmaz. AVM ve diğerlerinde sıkıntı yok bence.
    kendi evimde de yaşıyorum hocam aynı şeyi hem bekar evinde hem ailemin evinde önceden kilitlemezdim kapıyı düşer bayılırsam felan diye. bekar evinde de pat diye içeri girmeler olunca kitlemeye başladım yine de fayda olmuyor aklıma kabine pat diye önüme düşen çocuklar geliyor daha sonradan okuyacak arkadaşlar için özellikle lisedeyseniz derste müsade isteyin mümkünse kimse yokken işinizi halledin gelin. yaş dayandı 25e kız arkadaşımın yanından kalkınca alay konusu oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.