"neden gülüyorsun evladım, söyle bizde gülelim" derler o anın bütün güzelliğini kaçırırlar. o an içten edilen küfürlerin ardı arkası kesilmez. tabi birde bu hocalara "sana ne" demek gelir insanın içinden ama yemez
lise yıllarında hemen hemen her gün yaşadığım olay
sizinde başınıza geldi mi?
LİSELİ DETECTED !!!
güncel
evet arkadaşlar her okulda dersin ortasında hiç durmadan konuşup arada hikikikki diye gülen tipler vardır. öğretmen niye iki tane geçirmedi diye hocaya kızmak istersiniz ama nafile. sizin de başınıza geldi mi böyle bir olay?
quote:
Orijinalden alıntı: D3XTER
evet arkadaşlar her okulda dersin ortasında hiç durmadan konuşup arada hikikikki diye gülen tipler vardır. öğretmen niye iki tane geçirmedi diye hocaya kızmak istersiniz ama nafile. sizin de başınıza geldi mi böyle bir olay?
adam teneffüste test çözüyor beyler
kangal alır
quote:
çalışkanmışsın gibi bi hava sezdim. yada çalışkan gibi görünüp birşey bilmeyende olabilirsin
yüz felci oldum yüzüm böyle kaldı, sabah cenazeye bile gidemedim bu yüzden de
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
yüz felci oldum yüzüm böyle kaldı, sabah cenazeye bile gidemedim bu yüzden de
gülmekten mi
quote:
Orijinalden alıntı: mmarass
quote:
çalışkanmışsın gibi bi hava sezdim. yada çalışkan gibi görünüp birşey bilmeyende olabilirsin
fen lisesi çalışkanlıkla alakası yok ayrıca, okula ne için geliyorsun? muhabbet edilecek daha uygun mekanlar var bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme