Şimdi Ara

Okulda Nöbetçilik(gitmedim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden konu açmıştım okula gitmezsem nolur diye sınıflara girip konusamıcagımı söylemiştim ve ögleden önce gitmedim ögleden sonra gittim son saat sınıf başkanı boşuna kaçmışın yarın nöbetçisin dedi bi sonraki arkadaşa gelmicegimi nöbetçi olcagını söyledim yarından gitmicem ama öglen gelicem bakalım nolucak

Edit:Ne olursa olsun hayatta sınıflara girip bir şey diyemem yani nöbetçi olamam

• Ol nöbetçilik kadar rahat şey mi var?

lise zamanlarımda çok severdim nöbetçiliği... Hatta yapmayanlar olursa yerlerinede ben yapıyordum.Git yani bir şey olmaz.
  • kardeşim eskiden kapıda oluyoduk sorun olmazdı artık okul içinde oluyoruz r leri söylemediğim için sınıflara girip bir şey diyemem isim çağırma falan düşünsene ebrar diye isim olucak yok bilader olmaz yapamam
  • Asosyallikte çığır açmışsın

Edit:Son yazdığını görmedim.Takma kafana r leri söyleyemiyosun diye kimse dalga geçmez.Geçiyolarsa da onların terbiyesizliğidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Man -- 14 Nisan 2014; 17:20:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat böyle geçmez dostum. Git ve korkunu yen

• Gitme bence seni kukla gibi oynatacaklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarında ögleden önce gitmicem ama acaba ne diyecek bu kez başkan merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ders molasında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadarını beklemiyordum asosyallikte çığır açmışsın tebrikler
  • gıt ya neolacak bende yaptım nobetcılık hatta konu acmıstım burda can sıkıntısından he bırde ben hafıf kekelıyorum ama yıne gıdıp sınıfta duyuru yapmıstım hıc bır sey olmaz canını sıkma.

• İstemiyorsan gitme şu an büyük olay gibi görünüyor gözüne ama seneler sonra güleceksin kendine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.