Olayı kısaca anlatmak gerekirse iki tane şahıs okulda bana her gördüklerinde laf atıp duruyordu. Bu şahıslardan tekini dışarda tek yakaladım ve o an ki sinirimle dövdüm. Sonra bunlar iki üç arkadaşını toplayıp bana okulda saldırmaya kalktı ama ben uyanık davranarak okuldaki güvenliklere direk hızlıca gittim ve ardından bunlardan şikayetçi oldum. Bunları okula şikayet ettim. Sonra bu dövdüğüm şahıs beni polise şikayet etti meğerse dayak yediği gün darp raporu almış. Neyse okul sonuna kadar bir şey yapmayıp bu şahıslar okul sonu sadece uzaktan laf attılar. Bu sene okuldaki son seneleriydi ve mezun olup olmadıklarını bilmiyorum çünkü şikayetimden dolayı ceza almış olma ihtimalleri de var. Okula bana saldırmak için uğrarlar mı onu da bilemem. Dövdüğüm çocuk benle şartsız uzlaştı neden uzlaştığını bilmiyorum uzlaştırmacının dediğine göre dava sürecini öğrenince uzlaşmaya yanaşmış. 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna aykırı olarak ateşli silahlarla, mermilerini ve bıçaklarla saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel olarak yapılmış bulunan diğer aletleri, patlayıcı maddeleri kullanmak okuldan atılma sebebi ve mevzuat bunu net belirtmiş. Sonuç olarak okula herhangi bir savunma aleti (biber gazı vs.) olmadan gitmek zorundayım bu şahıslar okul içinde bana saldırır mı? Bir şey olur sakat kalırım diye korkuyorum. Ya da çok daha büyük dava çıkar diye. |
Okulda Saldırganlardan Nasıl Korunabilirim?
-
-
Vietnam arm lock olabilir ama uzun olman lazım birde boynu kırlabilir
ip taşıyabilirsin boğazına doladığında tüm iş biter
Veya kart taşıya bilirsin kalın keskin kenarlı
Benim sana önerim yanında gazeteden muşta taşıman olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yukarıda elemanın lafına, özellikle muşta meselesine hiç girme. Silah yerine geçer basın ağrımasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gazeteden muşta silah yerine girmez ki hocam katlaış kağıt sonuçta
Turkiyede yaşıyoruz.
I Myujikaru IyoutubeLet’s hope this doesn’t get copyrighted:,) also is there any anime’s you would like me to makes comps from other than danganronpahttps://www.youtube.com/watch?v=iixZl_YUejI&feature=youtu.be
falçata taşımak yasak değil
-
işte ne güzel yasaları bükebiliersin okumak için götürdüğün gazete saçını bağlamak için kullanacağın ip birden sikaha dönüşebiliyor
Yanında arkadaşlarınla kalabalık gezersen sana bulaşamazlar. Biber gazı neden yasak onu anlamadım. Tenha yerlerden yürüyerek eve gidiyorum, bu yüzden yanımda taşıyorum.
-
Boynu kırabilir ip mi? Manyakmısınız? Resmen cinayete teşvik ediyorsun adam öldürmek o kadar kolay mı bunlar lise öğrencisi üstelik.
Hocam en fazla iki üç yumruk yersin olur biter o kadar kasmaya gerek yok, onlar bile kendi aralarında şuan samimi değillerdir hem son sınıf diye müdürler genelde insiyatif alır. Muhtemelen ya bi işte çalışıyorlar ya da bi okul kazanıp gittiler yani sizden önce bi ton dertleri var.
boynu kıran ip değil vietnam armlock hocam insan boynu iple kırlmak için fazla esnek
uzun namlulu emanet öneririm paşam
-
otuz yıl önce okmeydanında lisedeyken kestirme deyip yüksek okul bahçe duvarından atlayıp ıssız parkta yürümeye başladım
beni gören iki serseriden biri cebindeki tornavidayı çıkarıp göbeğime dayadı ve paramı sökülmemi istedi
ben vermemek için direnince tornavidayı daha da itmeye başladı diğeri de arkada durup gözcülük yapıyordu
ardından babamın polis olduğunu başına bela olacağını söyledim
sonra beni bırakıp uzaklaştılar ben de sakin bir şekilde e-5 üzerindeki otobüs durağına vardım
-
Benim araştırdığıma göre ilk girdimde yazdığım kanuna biber gazı ve elektroşok gibi savunma aletleri de dahil. Avukat kuzenim biber gazı direk yasak dedi.
-
yaşadığım olay üniversitede
-
Eee hocam teklifimi değerlendirecekmisin ?
Teklifleriniz direk cinayete götürebilecek şeyler gibi duruyor.
-
İTO Anodolu Meslek Lisesi...
Oranın mevzusu hiç bitmezdi
Ben orda da çalıştım...
Biber gazı taşımak yasak değildir bence..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 6 Ocak 2023; 20:31:52 >
Kavga edeceksende çeneye odaklan yada sağ elle boğazından tutup çelme ile yere düşür karşındakinide gözünde büyütme ki yumruk atamayacak kadar vücudun kasılmasın kavgadan önce
Yumrukları düz at çember çizerek değil
Valla tek kişi için benim hiç sıkıntı yok ama tek kişi olarak birden fazla kişiyle mücadele etmek sıkıntı.
Benzer içerikler
- rileptid kafa yapar mı
- lasciatemi cantare türkçe okunusu
- termal macun nerede satılır
- tefeci den kurtulan varmı
- kedime vurdum ne yapmalıyım
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
- google çizim yap
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X