Bildirim
Okulla ilgili yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sınavdan kötü aldığında hocanın kızma hakkı yok -
quote:
Orijinalden alıntı: ßĿÂĈҚ
sınavdan kötü aldığında hocanın kızma hakkı yok
Maalesef kızıyo ona yapacak bişey yok galiba -
Yapman gereken şey hiçbirşey . Ne derse desin ne kadar rezil etmeye çalışırsa çalışsın yüz ifaden soğuk olsun sınıfın gerizekalıları gülecektir ama sen soğuk olduğunda susacaklar ve içten içe mal gibi hissedecekler kendilerini .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -SerkanK-
Yapman gereken şey hiçbirşey . Ne derse desin ne kadar rezil etmeye çalışırsa çalışsın yüz ifaden soğuk olsun sınıfın gerizekalıları gülecektir ama sen soğuk olduğunda susacaklar ve içten içe mal gibi hissedecekler kendilerini .
Bi cevap vermem gerekiyo mu rezil etmeye çalışırsa peki -
Şöyle ki öğretmen eğer derste konuyu işlemiş ve onu sınavda sormuşsa kızabilir. Ben de öğretmenim kızıyorum çünkü o kadar emek verip öğrenciler için çabalarken karşı tarafın aynı emeği göstermemesi ve öğrenmemesi üzücü. Tabiki bu kızma rencide edici seviyede asla olmamalı. Öğretmen kızarsa birşey deme. Çok da takma. Kişisel de algılama kızar geçer. -
cevap isterse ver istemezse verme gülmemeye çalış ve ciddi ol -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmedhann
Şöyle ki öğretmen eğer derste konuyu işlemiş ve onu sınavda sormuşsa kızabilir. Ben de öğretmenim kızıyorum çünkü o kadar emek verip öğrenciler için çabalarken karşı tarafın aynı emeği göstermemesi ve öğrenmemesi üzücü. Tabiki bu kızma rencide edici seviyede asla olmamalı. Öğretmen kızarsa birşey deme. Çok da takma. Kişisel de algılama kızar geçer.
Hocam hiçbir öğretmenime bugüne kadar bi saygısızlığım olmadı ama ben 1 yazılı için rencide etmeyi doğru bulmuyorum tabiki konuyu işledi sınavda sordu yapamadım bahanemde yok ama ben biraz aşırıya kaçmasından dolayı sıkıntıdayım -
quote:
Orijinalden alıntı: Nothing2_Lose
quote:
Orijinalden alıntı: mehmedhann
Şöyle ki öğretmen eğer derste konuyu işlemiş ve onu sınavda sormuşsa kızabilir. Ben de öğretmenim kızıyorum çünkü o kadar emek verip öğrenciler için çabalarken karşı tarafın aynı emeği göstermemesi ve öğrenmemesi üzücü. Tabiki bu kızma rencide edici seviyede asla olmamalı. Öğretmen kızarsa birşey deme. Çok da takma. Kişisel de algılama kızar geçer.
Hocam hiçbir öğretmenime bugüne kadar bi saygısızlığım olmadı ama ben 1 yazılı için rencide etmeyi doğru bulmuyorum tabiki konuyu işledi sınavda sordu yapamadım bahanemde yok ama ben biraz aşırıya kaçmasından dolayı sıkıntıdayım
Ne olursa olsun tabiki hakkı yok ne kırmaya ne rencide etmeye. Eğer öyle birşey yaparsa onun karakter sıkıntısı vardır. Sen relax ol takma cevap da verme. Laf etmeye devam ederse yine de ezilme soğukkanlılığını koru. İlla cevap vermen gerekirse 2 kelimeden fazla laf etme. Açıklama yapmana gerek yok.
Kaçıncı sınıf ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nothing2_Lose
quote:
Orijinalden alıntı: -SerkanK-
Bi cevap vermem gerekiyo mu rezil etmeye çalışırsa peki
Büyük ihtimal olum sen naptın sene başından beri falan diyecek bunlara cevap verme eğer sana soruyorum derse duruma göre kısa cevap ver .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X