Bildirim
Okullardaki ADSL'den Ares vb. Program Kullanabilen Var mı?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
48 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yok biz de cok denedik olmuyor kısıtlı cunku... -
Evet olmuyor.Bizim okulda bağlantı 1024 dü en son.Ben de ulan iyi sömürürüm dedim ama bu tip programların hepisinin engellendiğini üzülerek öğrendim. -
Ah bu Milli Eğitim.
Milli Eğitim'e
-
Allah Allah ya bizdeki kısıtlı değildi??
Torrent, Ares, Emule, Kazaa ne varsa kullanıyordum okuldan. Sadece modemi resetledim bir kere(konfig şifresini almak için). Ondan sonra kendi kullandığım pc'nin ip'ine tüm portları açtım(Default server).. Sorunsuz. Böyle bir uygulamadan haberdar değildim yani -
biz de kullanamıyoduk okulda.. -
OkuLLarda ki adsL bağLantıLarına MiLLi Egitim ve Türk Telekomun Ortak ßir SözLe$mesiyLe KısıtLanma konmu$! OkuLLarda Sadece MEB ' in izin Verdiği SiteLere Giriş var (Tabi Bilgisayar Odaları Hariç) . Bu konuyu okuLda DenEdim Ama oLmadı
ZatEn 0kuLLara veriLen BaqLantIdaN nE HayIr qeLirki ! hocaLarDan bi hayIr y0kki bizim 0kuLda
Müdür YardImcImIzLa ßirLikte DerS saAtinde ßuLmaca c0zuy0rduk
-
Biz giriyorduk valla sorunsuz. Ama her site açılmıyorduç Meb tarafından engellenmiştir diyordu. -
Yaw ben şimdi anlamadım. Kimi bağlanıyor kimi bağlanamıyor. Bu Milli Eğitimi'in adsl'si okuldan okula farklılık mı gösteriyor. Gerçi bu çok saçma ama. Ben kaç defa port açtım hemen hemen her türlü p2p programını dendim ama Milli Eğitim'in adsl'sinden bir türlü bağlantı kuramadım. Şu bağlantı kurabildiğini söyleyen arkadaşlar tam olarak nasıl yaptıklarını lütfen anlatsınlar da bu nimetten bizler de faydalanalım -
Yol su elektrik
Ögretmene eğlence
-
Ben kullaniyordum üniversitede bi kısıtlama yoktu ;p -
haksız değiller ya programlar bağlantıyı acayip sömürüyorlar bence üniversitelerde açık olmamalı haksız değiller.
bizdede girilmiyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- vlan id nedir
- 7dak video açılmıyor
- hgw modem nedir
- ev telefonu kapatma
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- türk telekom e-sim ücretli mi
- türk telekom upload hızı
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- türk telekom internet çekmiyor
- kapanan hat nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X