Şimdi Ara

okulu bırakmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar birilerine artık içimi dökmem lazım lüften içinizden gelerek mantıklı yorumlarla yardımcı olmaya çalışın.

Lise hayatım başarısızlıklarla geçti kötü bir puan aldım ve izmirde bir özel üni nin işletme bölümüne yerleştim 1 sene hazırlık okudum( izmir üni) daha sonra darbe oldu okulum kapandı hayatım bu noktada değişti tekrar tercih yaptım izmirdeki tüm okulları yazdım kalan listeyede istanbul yazdım
    istanbul bilgi üni geldi hayallerim yıkıldı istanbulu istemiyordum neyse geldim okula 3 hafta geç başladım kalacak yerim yoktu özel bir yurtta yer kalmıstı sadece 9 aylığına 18 milyar para verdi ailem okulada 15 neyse paradır gelir gider dedim okula geç başladığım için derslere tutunamadım alışamadım 1. dönem 2 dersten kaldım diğelerinden c ile falan geçtim ve ortalamam 1.14 te kaldı geçme ortalaması 1.75 bunun altında kalınca fazla kredi alamıyorsunuz neyse toparladım dedim 2. dönem başladı deli gibi çalıştım yine istediğim notlar gelmedi bu dönem derslerimin en az c olması gerek ama olmuyor alışamıyorum aileme çok üzülüyorum bölümüm beni zorluyor güçlü olmaya çalışıyorum olmuyor çoğu insan bölümden mezun olunca ne yapıcaksın diyor haklıda allah için bana şöyle yap böyle düşün diyin kendim gram umrumda değil zaten arkadaşlarım gibi ilerde şöyle olcam böyle olcam düşüncelerim olmadı yani gidip avukat mimar doktor olucam çok param olucak diye düşünmedim ama ailemin benim için harcadığı paralar ve benim başarısızlığım beni yok ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence okulu bırakmalısın ve hedef belirlemelisin. Öncelikle amaçsız görünümünü bir üstünden atıp kendine gelmelisin. İşletme bölümü lisans'da okuyabileceğin en kolay bölümlerden bir tanesidir. Başarısızlığına neden olabilecek bir çok parametre var. Sen zaten bunlardan bahsetmişsin haklısın da. Ailenin harcadığı paralar gerçekten çok fazla ki ona değecek bir bölümde okumuyorsun , o paralarla yurt dışında bile okuma imkanına sahipsin. Tekrardan sınava girmeni öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezuna kalmalı mıyım ?
    5 yıl önce açıldı
    Lisede kınama alır mıyım?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.