Şimdi Ara

OKULUN İLK GÜNÜ ANNE-BABA MESLEĞI SORULMASI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
4
Favori
5.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 Yaşındayım, babamı 6 yaşında kaybettim. Okul hayatım boyunca bu lanet soru hep karşıma çıktı her defasında bunu açıklarken kendimi acındırıyormuş ezikmiş gibi hissetmeme sebep oldukları için bütün hocalarıma teşekkür ederim.
  • Adamin babasinin vefad etmesi niye milletin bu kadar hosuna gitti

100kisi begenmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dışarda biri nereyi kazandın diye sorunca tıp fakültesi diyorum annen baban ne iş yapıyor diyince savcı futbolcu falan diye sıkıyorum çok zevkli oluyor kimsede anlamıyor yakının olmadıkça

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

Orijinalden alıntı: 0nime-N0-Kyo

Vasifsiz diyalog kuramayan ogretmen sorusu..

Bende ogretmenim daha hic boyle bir soru sormadim ben ogrencilere adlarini bile sormam oyle yil icinde zaten ogreniriz evladim derim her zaman..

Hocam sizde naptiniz ilk gün tanışma falan yapmıyor musunuz?

hiç yapmam hocam, öğrencilerimi gizli gizli analiz ederim. Hiç beklemedikleri anda isimleriyle hitap eder bütün dikkatlerini derse çekerim eğer sizde öğretmenseniz deneyin.

İlgisiz bir çocuk öğretmen tanışmadığımız halde benim ismimi biliyor demek ki bana değer veriyor kafasına girip çok güzel derse odaklanıyor, başarılı olamasa bile seni hiç üzmüyor

• sınıfça örgütleşin herkesin anası babası doktor avukat olsun öğretmen sorduğunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

Benim babam vefat etti ben ne diyeyim

Neden forumun ortasında kendini acındırıyorsun acaba??

Senin gibi seref yoksunu insanlar (!) niye banlanmiyor acaba...

• Meslek neyse de, memleket sorulması daha da kötü. Bir insanı yaptığı mesleğe göre seçebilirsiniz, ama memleketine göre seçiyorsanız bir gariplik vardır. Gerçi ilkokul 1. sınıf çocuğunu degerlendirirken ana babasının mesleği ve çocuğun memleketinin hiç kıstas olmaması lazım ama maalesef sistem bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NemanjaBjelica kullanıcısına yanıt
    +1 Seneye üniversiteye gideceğime sırf bu yüzden seviniyorum
  • benimde babam 5. siniftayken vefat etti 6.sinifa gectigimde ogretmenler sormustu bende öldü diyemedim utandim serbest meslek dedim, simdi dusunuyorum da ben niye utaninmisim o utansin

• quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Genellikle çaycılar asgari ücret veya a.c nin biraz üstü maaş alıyolarlar hocam

a.c ne hocam assasin creedmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLocke.

1)nerelisin 2)ana baba
    İnsanların ne kadar önyargılı cahil olduklarını gösteren sorular işte

Baya zeki birine benziyorsun kardeş.
    Memleket nere? Bir de annen baban ne iş yapıyor?

• vejeteryanzombi kullanıcısına yanıt
    A.Ü (asgari ücret ) yazacağıma a.c yazmışım

• İlkokulda ve ortaokulda herkesin babası işçiydi zaten fakir muhitte yaşadığımızdan.Lisede ilk yıl biraz rahatsız etse de sonradan umursamayı bırakmıştım.

• Üniversitelerde böyle sorular sorulur mu?

• Fakirler toplanmış konuya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

Vasifsiz diyalog kuramayan ogretmen sorusu..

Bende ogretmenim daha hic boyle bir soru sormadim ben ogrencilere adlarini bile sormam oyle yil icinde zaten ogreniriz evladim derim her zaman..

Hocam sizde naptiniz ilk gün tanışma falan yapmıyor musunuz?

hiç yapmam hocam, öğrencilerimi gizli gizli analiz ederim. Hiç beklemedikleri anda isimleriyle hitap eder bütün dikkatlerini derse çekerim eğer sizde öğretmenseniz deneyin.

İlgisiz bir çocuk öğretmen tanışmadığımız halde benim ismimi biliyor demek ki bana değer veriyor kafasına girip çok güzel derse odaklanıyor, başarılı olamasa bile seni hiç üzmüyor

Hocam çok güzel dusunceymis. Ben 4. Sinifken (ilkokul) sesli okuma yapardık öğretmen o anda dinlemeyene bi anda sen devam et derdi. Bende hep takip ederdim hiç okutmazdi. Sonra canım sıkıldı önce parmagimi okuma hızına alistirdim sonra biri okurken dinlemiyoemus gibi yapar gizlice parmagimla takip ederdim sonra öğretmen bana okuttururdu 1-2 sefer sonra bunu anladı sanırım ondan sonra normal.zamanlarda şans vermeye basladi

• "Yaşıtların söylemekten utanırken sol yumruğunu kaldırıp bağır benimle bir işcinin evladıyım!"

Bu geldi aklıma:https://youtu.be/S1OiSjKKI9Q

• Şu forumda en çok dikkat çekmeye çalışanlardan biri sensin. Postlarından tut imzana kadar. ''Animeyi bıraktı.'' ay gözüm
  • http://9gag.com/gag/aXXn4Bz?ref=mobile.s.cp

• 6. sınıfta hiçbir şey bilmeyen öğretemeyen boş el sanatları öğretmenim, babamın sağlık ocağında memur olduğunu öğrendiğinde hep bunu kullanıp kendine sevk aldırdı. Birkaç kez gönderdi beni babamın yanına bu iş için, babam beni kullandığını anlayınca hoca ile kavga etmişti. Ben tabi saf saf dersten kurtuldum diye gidip geldim o yolu
    Liseyi şehirdışında okudum, orada da memleketli kayırmaları çok fazlaydı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.