Şimdi Ara

Okumak dünyanın en saçma ve boş şeyidir... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
7
Favori
10.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazıları konuya gelip, Havasını atmış yine... Konuyu açan arkadaş kısmen haklı... Bu ülkede okunmaz arkadaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: charisma10

Hangi ekonomik istikrardan bahsediyordun dolarin 2.7 olmasini mi,asgari ucretten vergi almasa da olacakken almasini mi ..pes size pes..

sen dolarin artmasi ile tum ekonomiyi bir tutuyorsan zaten cevap vermeme gerek yok.Bir arastir son 2 yilda tum dunya ekonomileri yuzde kac geriye gitmisken,borsalari aylarca kirmizi yanmisken turkiye de neler olmus.Simdi daha yeni ufak ufak etkisi bize de yansiyor diye sirf dolarda olusan etkiyi tum ekonomiye mal edemezsin.bu mal edecek tek bir grup var o da bahsettigim gibi oturdugu yerden para kazanmak isteyen,akp oncesini bilmeyen yeni nesil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekalalli

quote:

Orijinalden alıntı: Cleak

Kardesim 4. Siniftan beri ingilizce gorup yol tarifi yapamamak sende kaynakli bi hata yalniz. Yaptigin iste de en iyisi olmana gerek yok severek yap yeter. Hadi eyv.

Bilader eğer okulda ingilizceyi öğrendiysen helal olsun sen bi istisnasın
    Türk okullarında (fen, anadolu, meslek farketmez) ingilizceyi öğrenemeyen değil öğrenen istisnadır

Bende öğrendim şuanda bir turistle çok iyi konuşabilirim bu tamamen senden kaynaklanan birşey kusura bakma ama bizim insanımız beynini bi usb olarak falan düşünüyor ben okula gidiyom hoca atsın belleğe gidelim eve yok öyle şey biraz uğraşıcaksın kaç kere ingilizce kelime çalıştın ? evde kaç kere tekrar ettin okulda gördüğünü ? Hepsini boşver ingilizce derslerinde anlatılan zamanları dinlesen onları öğrensen birazda kelime bilgin olsa bi turistle iletişim kurabilirsin.

Evet eğitim sistemimiz şuan kötü bunda devletin nekadar payı varsa bizimde okadar payımız var. Eğer herkes aynı olsa haklısın ama biryerlerde başarılı olan birisi varsa sende de problem vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

İşletme–iktisat–edebiyat–sanat–iletişm vs..

sanat gerçekten bu ülkede çok çok çok saçma. mimarsinan (en iyi gsf) ve marmara (ikinci en iyi gsf) resim mezunlarının hepsi aç.kolejlerde bin tl ye öğretmenlik yapıyorlar. işletme ve iktisat için bunu söyleyemem. bölümlerde mezun olup borsaya giren çok iyi paralar kazanan kişiler var.
  • Hocam bu yaptıklarınızı, bu ülkede mi yaptınız ? Garsonluk, yer süpürme ? + Hem çalışıp hem okumaya gerçekten sağlam bünyeler dayanır...
  • Adamın dediği doğru
    Bir kaç bölüm ve üniversite hariç, okumak bencede saçma.. Gidersin AÖF okursun en kötü

Bilkent,ITÜ,ODTÜ gibi üniversiteleri bunun dışında tututyorum
    ama atıyorum kırakkale işletme niye okur biri, git aöf işletme oku, hemde çalış yanında.
  • 25 yaşındayım senin dediklerini genel olarak yaptım ama okumanın yeri ayrı lise terk olduğum halde geçen sene 4 yıllık Rus dili ve edebiyatı Bölümü kazandım kursa falan da gitmedim film ve dizi izliyorum orada anlamını bilmediğim şeyler oluyor bakıyorum okadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekan açarsın batarsın. Battıktan sonra yine bir hesap yaparsın ve kendini haklı çıkarırsın. Senin ömrün de böyle geçer. Torunlarına bunları anlatırsın yeğenim.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Ekonomiyi yigit bulut,ahaber ve beyaz tv takip edenlerle tartisacak degilim..dolarin artmasi demek fakirlesmek demek bunu bile bilmiyorsun sen..

• quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

13 senedir okuyorum
    Gittik geldik
    4. Sınıftan beri ingilizce görüyoruz ama bi turiste yol tarif edemiyoruz
    Üniversiteyi bitirsende hiçbirşey olamazsın(tıp dışında)
    Avukatlık falanda yalan artık
    Önüne gelen avukat olmuş
    Bir şeyde en iyisi olmasığınız sürece., en iyi üniversitelerde okumadıınız sürece bi işe yaramaz para kazanamazsınız
    Bakın hesaplayalım
    Üniversite dahil 16 yıl okul okuyorsunuz
    Bu 16 yıl içinde dershane, üniversite masrafı falan rahat bi 100 bin tl masraf var
    İlk 4 yıl okuyun hadi okuma yazmayı falan öğrenin, yeterlide zaten
    11 yaşında işe başlayın 22 yaşına kadar(üniversitenin bittiği yaş) çalışın
    Çalıştıgınız işte yükseliceksini elbet o yüzden ortalama 1.800 diyorum( en az buda) maaşınız olur.
    11 senede yaklaşık 230 bin falan yapar
    Giderleri falan çıkartalım 200bin diyelim
    Bide okuduğunuzda var olan 100 bin tllik masraı ekleyin
    300 bin tl yapar( bakın bu en az rakam)
    300 bin tlye en kral mekanı açıp krallar gibi yaşarsınız
    Belki lise üniversitede kız ortamı falan yaşayamazsınız ama yaşıtların sürünürken 1000 lira maaşla milletin köpekliğini yaparken siz mekan sahibi olursunuz
    İstediğiniz kadını istediğiniz herşeyi alırsınız

300 bin Tlye en kral mekan mı açıyorsun büfeyi zor açarsın sen. Ayrıca muhasebe bilgin vs olmadan açtığın işletmeyi nasıl düşünüyorsun onlarda öyle kolay işler değil 1 haftada batırırsın

Ooooo kardeşim acayip geri kalmışsın bu işlerden
    300bin liraya en kral mekanı açarsın bu bir
    Muhasebe bilgin olmasına hiç gerek yok bu iki
    3 5 yıl çalışsan öyle yerlerde işi son zerresine kadar öğrenirsin
    Şimdi senin bu olmayan beynine küfür etmek gerekirdi ama konu kapansın istemiyorum

• İlaveten; Ermeniler okudu çabaladı Amerika ve Avrupa ülkelerinde kritik mevkilere geldiler. Bugün bize kabul ettirmeye çalıştıkları ideallerine bakınız...
    Birde bu liselinin ideallerine bakınız. Bu liseli var ya; hüloğcudur! Çalışmadan kazanmak ister. 23 yaşında evim arabam teknem olsun der.
    Bire gafil, senin ataların cepheden cepheye koştu. Baban senin için çalıştı okutmaya çabaladı. 2 cümle ingilizce konuşamadın oturdun hesap yaptın. Oturup hesap yapacağına bir gramer kitabı alsaydın Obama'yı bile dinlerdin. Rezil liseli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerkesMemnun

İlaveten; Ermeniler okudu çabaladı Amerika ve Avrupa ülkelerinde kritik mevkilere geldiler. Bugün bize kabul ettirmeye çalıştıkları ideallerine bakınız...
    Birde bu liselinin ideallerine bakınız. Bu liseli var ya; hüloğcudur! Çalışmadan kazanmak ister. 23 yaşında evim arabam teknem olsun der.
    Bire gafil, senin ataların cepheden cepheye koştu. Baban senin için çalıştı okutmaya çabaladı. 2 cümle ingilizce konuşamadın oturdun hesap yaptın. Oturup hesap yapacağına bir gramer kitabı alsaydın Obama'yı bile dinlerdin. Rezil liseli.

Kardeşim benim sıkıntım yok
    Babamın çok iyi para kazanan 5 tane mekanı var
    Sana vermem okumazsan falan diyor ama bi şekilde verecektir
    Yani ben okumasamda mekan sahibi olucam
    Siz kendinizi düşünün

• mevzu para değil ki istersen milyonlar kazan ama hayatın boyunca üniversite okumuş insanların yanında ezileceksin, ikinci sınıf insan muamelesi göreceksin, katıldığın bir arkadaş toplantısında herkes nereden mezun olduğunu söylerken utanacaksın. Belki büyük bir patron olup emrinde üni mezunu binlerce kişi çalıştıracaksın ama emin ol ki onlar arkadan sana cahil diyecek.
  • 11 yaşında işe başlayın karin tokluguna calisin
    Gerci haklisin okulda sana dusunmeyi öğretmemisler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

Hocam bu yaptıklarınızı, bu ülkede mi yaptınız ? Garsonluk, yer süpürme ? + Hem çalışıp hem okumaya gerçekten sağlam bünyeler dayanır...

evet üniversitede okurken bu ülkede de yaptım. 12 yıldır Türkiye'de yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buğrahan64

mevzu para değil ki istersen milyonlar kazan ama hayatın boyunca üniversite okumuş insanların yanında ezileceksin, ikinci sınıf insan muamelesi göreceksin, katıldığın bir arkadaş toplantısında herkes nereden mezun olduğunu söylerken utanacaksın. Belki büyük bir patron olup emrinde üni mezunu binlerce kişi çalıştıracaksın ama emin ol ki onlar arkadan sana cahil diyecek.

Millet nerede mezun oldugundan konuşursa bende maaşlar, mal varlıgı hakkında konuşurum :)

• Yer alalim ucar buralar

• Doktor, öğretmen vs. olmak isteyipte yolu üniversiteden geçmek zorunda olanlar dışında sonu belirsiz olan okuma merakının altında garanticilik kişiliği yatar. Ticarete ve iş hayatına atılmanın altında cesaret kişiliği yatar.
  • quote:

quote:

quote:

13 senedir okuyorum
    Gittik geldik
    Önüne gelen avukat olmuş
    Bir şeyde en iyisi olmasığınız sürece., en iyi üniversitelerde okumadıınız sürece bi işe yaramaz para kazanamazsınız
    Bakın hesaplayalım
    Bu 16 yıl içinde dershane, üniversite masrafı falan rahat bi 100 bin tl masraf var
    Çalıştıgınız işte yükseliceksini elbet o yüzden ortalama 1.800 diyorum( en az buda) maaşınız olur.
    Belki lise üniversitede kız ortamı falan yaşayamazsınız ama yaşıtların sürünürken 1000 lira maaşla milletin köpekliğini yaparken siz mekan sahibi olursunuz

300 bin Tlye en kral mekan mı açıyorsun büfeyi zor açarsın sen. Ayrıca muhasebe bilgin vs olmadan açtığın işletmeyi nasıl düşünüyorsun onlarda öyle kolay işler değil 1 haftada batırırsın

Şimdi senin bu olmayan beynine küfür etmek gerekirdi ama konu kapansın istemiyorum

Nedir bu üslup ya? Kime ne havası atıyorsun? Baban okumamış zengin diye şımarıklığın doruk noktasına çıkmışsın, buradan okuyan insanlara hakaretler eşliğinde akıl vermeye kalkıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 24 Nisan 2015; 12:15:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

quote:

quote:

13 senedir okuyorum
    Gittik geldik
    Önüne gelen avukat olmuş
    Bakın hesaplayalım

Nedir bu üslup ya? Kime ne havası atıyorsun? Baban okumamış zengin diye şımarıklığın doruk noktasına çıkmışsın, buradan okuyan insanlara hakaretler eşliğinde akıl vermeye kalkıyorsun.

Ne var üslupta? Gelip boş boş diyorsun ya okumadan bişey olmaz diye.
    Babam olmuş işte bana en yakın örnek
    Kime neyin havasını atıcam
    Hiç tanımadığım insanlara ne diye hava atiyim ben? Gelip senin gibi boş boş konuşanlara uyuz olupta yazıyorum öyle şeyleri
    Yorum yapacaksanız adam gibi yapın

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.