selam arkadaşlar size bir arkadaş kazığı yeme hikayesi anlatmak istiyorum ben koya mage olarak başladım ve daha ilk lwllerde bir cocukla tanıştım oda magedi.neredeyse 61 lwlle kdr onunla birikte kastık o kadar güzel anılarımız o kdr yakınlığımız vardıki kardes gibiydik msndende konusuyoduk baya sonra benim kafama bişey esti ve asas açtım ardream charı olarak ve arkadaşım 64 lwldi beni 55 lwle kdr kastı. sonra araya 15 tatil girdi. o zmnda kastık tabiki ben yawaş yawaş item düzmeye başlamıştım dual shardlar +7 wesaire wesaire......hatta o kdr yakındıkki 15 tatilde istabula bile gelcekti....ve ben 55 oldum gercekten cokiii i bir charım vardı. ve birgün
-oLm iddiadan para tutturdum 156 ytl!!!!!!! -olm hangi macı oynadın!!!!! -arsenal! -sadece omu??????? -yok daha başka maçlarda var(zaten ben burda yaan oldupunu sezmeye başladım) -bak ne düşünüyorum kaan?- -ne düşünüyosun ömerrr!! -olm ben sana pre alıcam yarın para tutturdum ya internet cafeye soledim yarın gitcem diye!!!!! - ya bırak ömer ben alırım sen kafanı yorma!!!!!! -ya olsun hediyem olsun !!!hem bende pre var seninde olsun !!!!!! -hayır!!!!!(şifremi vermemek için hayır dedim) - yoksa bana güvensizliğinmi var kaan???( işte bu lafa dayanamadım)bende ardream yaparım hem olurmu? - tmm tmm soluyorum ıd=............. şifre=..................(soylediğim zaman dilimi gece!!!)
bu arada bende oyuna girmistim arenadaydım ömer bana devamlı olm ne zaman cıkcan arena yapam bende falan filan kaancım lütfen cok heycanlıım wesaire wesaire......... evt ben cıktım ve yattım zaten 15 tatilin son günü son oynayısım olcaktı (oks var die)!!!!! pazar sabahı bir kalktım ancak saat 12 de girebildim ve denedim denedim en sonunda aldı oyuna içimden oh be!!!! select character gedliğinde işte kabus başladı charda item yok!!!!!!!!!!! hemen msnden ömere yazmaya başladım lannnnn ömerrr ndn caldın itemlerimi ve bana dediği bu oldu int cafedeyim sonra konusuruz tmm dedik !!!! eve gitti konusmaya basladık bana solediği bahaneye bakın !!!! -olm arkadasım bana keylogger yollmaıs sifre ona gitmis (sözdee)!!!!!!!!
evt arkadaslar soyulmak deilde itemlerin gitmesi deilde arkadasımın bunu yapması bana koydu o itemler geri gelirdi ama benim kırılan kalbim asla!!!!!!!!!!ben o char için gözüm gibi baktığım magemi satmıstım!!!!!! ama bana yaptıkları buydu!!! sayın dh üyeleri siz siz olun babanıza bile güvenmeyin bi oyun için neler yaparlar !!!!!!! ve bu devirde babanıza bile güvenmeyin!!!! benden size uyarı!!!!!!!!!!bu devirde emek yok sayılıyor!!!!!!!!
ßenimde ßöle ßi ipne arkadasım var Sifremi İstior Paso Ama vermem O Şerefsize ßana ArkadasLarım SifreLerini verio Charlarına Giriom Oynuom Onlara İtem yapıom Güven Olcak ßiras ve İcinde Serefsizlik olmucak
kanka adamın bahanesi bende gerçk oldu arkımın 1.5 sene büük uraşlar sonucu kalkındırrddıı 66 lw asaası keyloger yüznden mafittim
valla herkes senin ark ın gibi olmuyor mesalabne kukuri çıkardım ark a verdim oyunda tanıştık msn den fln kankam olur onun warrioru var işte +7 raptor +7 shell set 62 lv bende de 59 asas var +7 chitin set + dual shard ben onun charı ile o da benim charım ile arena yapıyoruz kukuri verdim sonra o lesath kesti bana verdi amster olmam için ama böyle seviyesizlerde var tabii....
Geçmi$ Olsun İnsanların Gerçek Yüzlerini Görmek İçin Bir Oyun Bile Yeterli İ$te Ve Bunu Yapan
Yine Bir Türk. Yabancı Forumlarıda Okuyorum Fakat Hiç Orda Yazan Yok Arkada$ım İtemlerimi
Aldı Kaçtı Diye Neden Sadece Türkiyede Ya$anıyor ßu Olaylar ?.
Arkadaslarını ii seçiceksin..
Zaten sende anlarsın 18 yaşına falan geldiginde arkadasların ile arandaki muhabbeti falan.Asla we Asla öle bişe yapma geregi duymazlar.Senin arkadasın kaan'ın sana yaşını soleyeyim.En fazla 14
Dogru mudur ?
ben oyunda arkadaşıma güvenerek ss mi verdim foto çektirmesi için
not: ama o anda tabiki yusuf her an kaçacak gibi geldi
bence her kişi öyle değil bu oyunda örneğin Berhan Abi (BrightDaggers) ben onun id sini şifresini biliyorum o benimkini biliyo istediği zaman bana shard +8 lerini veriyo dün +8 takı dual kekuri ring ve +7 shard hediye etti. Her kişi öyle değil bu oyunda..
Valla benimde oyundan tanıştığım bi kankam war.Çocukla beraber kasmaya başladık charları.1lvl dan beri hep beraber lvl kastık , hep aynı clanda olduk , np kasarken de beraberdik.Ama böle bişey yapcaığını hiç düşünmedim ve yapmicağına eminimde.
kanka benim ismim kaan onun ismi ömer ve ben 14 yasındayım oda 14 yasında aynı yastayız yane ve bence artık olgun insanlarla takılmam lazım bunu anladım ben 23 yaşındaki bi abiye megmin şifresini vermiştim soymak ne kelime bana item bile almöıştı bende 14 yaşındayım mage iken kimseyi goleme cekmedim asas iken hiç md disband yapmadım çünkü herşeyin arkasınd emek olduğunu bilirim!!!!!!!!!
böyle şerefsizler var kardeş
benim şifren deişmiyo ark şifresini verdi hiçbir itemine dokunmadım lwl kastım şimdi bana diyorki ben sana verdim sende bana ver.vermemmm diyorum terledim ben o carı kasarken demi
Geçmiş olsun. Hikaye acıklıymış. Yazık diyorum arkadaşına bir oyun için adam satılmaz....
saolun bide bana diyoki bak 90 milyon harçlık bıraktım diyo şerefsiz!!!!!!!!!!111
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme