Şimdi Ara

Okuyup bana yardım etmenizi istiyorum nickime aldanmayın ciddi ciddi yardıma ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşeyi açık açık yazıyorum ister dalga geçin ister farklı birşey yapın bu benım hayatımı etkıleyen bir olay

Yaşım 17 bundan tam 10 ay once hayatıma bır kız girdi

Okulun önünde onu gördüm ve bir kere göz göze gelmemiz ona tutulmama yetti.10 aydır herşey harikaydı benim için size benim öykümü anlatıyorum..
    Bugün 1 saat önce ayrıldık ve akıl istiyorum hayatta yediremiceğim bir olay gerçekleşti.
    Birisini seversiniz ona deliler gibi aşık olursunuz ilgi verirsiniz şefkat verirsiniz onun için yapamayacağınız şey yoktur
    bu kızın geçmişi pişmanlıklarla dolu ve benımde aynı şekılde evet öyküme başlıyorum..

kız birgün falcıya gitmiş falcı benım ozellıklerımde bırıyle hıc ummadıgın bir anda karşılasıcaksın ve onunla 2 yıl bırlıkte olucaksınız demiş
    ve beni gördügü an cok sasırdı cunku falcının soyledıklerıne sahıp bır kısıydım o hayatıma gırmeden once sadece belden aşağı çalışan
    kızların beyinlerine giren yaptıgım olayları arkadaşlarıma delırmıscesıne bır zevkle şehvetle anlatan bır adamdım ki adam degıldım kabul ediyorum

Bu kızla çok iyi bir ilişkiye başladık 1 ay içinde ona aşık oldum ve tum geçmişimizi geride bıraktık yanlıs anlamayın kızın geçmişi cinsel bir anlamda kötü değil aksine namuslu bir insan. Herşey çok guzeldı evet saatler süren öpüşmeler sarılmalar bırlıkte hayal kurmalar tüm herkesin kıskandıgı bir aşk yaşadık.
    Ben bunları yazarken cok kotu oluyorum ınanın gozlerımın altı şişti sıkıntıdan, Benim hayatta hıc kabul edemeyecegım şey bir kızın küfür etmesi bana iğrenç gelir
    ve bu kız bana emırler verdı herşeyi yaptım su saatte evde ol sunu yap su arkadasını bırak bana ne dedıyse yaptım tutupta ona ben erkeğim benim koruyacagım bir
    namusum yok ıstedıgım saat eve gırerım ıstedıgımı yaparım demedim. Aşk işte...
    Benım yanımda bıkackez kufur ettı ve ben onla konuşmadım tahammul edemedım her defasında affettım benım hayatımdaki bir kilit noktasıdır hıç bır kız küfür edemez benim yanımda bu bir ego degil sadece kadınlar benım ıcın temızlık sağlık namusluluk güzelliktir yukarıda soyledıgım gıbı 10 ay harıka bır aşk yaşadık.
    Yaklaşık 1 saat 23 dakıka once konu tacıze geldı ve konuşmaya başladık konu konuyu açtı ondakı femınıst davranıslar o bu herşey çok açık bir şekılde ortaya dokuldu
    ve bana öyle birşey söylediki düşünün aşık oluyosunuz evınıze sokuyorsunuz opmeye kıyamıyosunuz ve o aşkı kör eden bikaç iğrenc soz

3 gün önce fırına gırıp okula gıderken atıstırmalık bikaç parça kek birşeyler almış hatırlamıyorum ve parayı oderken bı hayvan buna arkasından dayamış
    3 gün önce bundan haberım oldu ve konustum sakınlestırdım bunlar artık her kızın basına gelen iğrenç psikoloji bozan durumlar dedim ve en önemlisi senin yanında ben varım dedim ve onu rahatlattım.

Gelelim taciz konusuna yaklasık 2 saat oncesıne Bana söylediği laf öyle koydu ki yani buraya yazamıyorum bunu benım melegim nasıl söyledi bunu nasıl yaptı anlamadım.. Ve ondan ayrıldım çünkü onu tanıyamadıgımı ögrendim bu soylenen şeyı kendıne yedırıp nasıl soyledı onu geç ona aşık olan ona deger veren bır ınsana nasıl soyledı bunu. Bakın suan kafam cok karısık yazamıyorum sadece anlatmak ıstedım benım yardıma ıhtıyacım var ne üzülüyorum ne seviniyorum sigaranın suyun ekmegın tadı yok agzım kuru uyuyamamda benım acım gecicek gibi degil bana bikaç şey söyleyip rahatlatmanızı istiyorum sakın nickime aldanıp ve fotografıma aldanıp benı kucumsemeyin ben net ortamını ozgur bır ortam olarak eglence amaclı kullanıyorum o yuzden böyle ne dikkat çekmeye nede farklı bırşey yapmaya çalısıyorum yardıma ıhtıyacım var..

• Türk kızı pişmanlıktır...
  • Üşenmedim okudum.

Neden bu kadar takarsınız anlamam. Bu yaşlarda hiç bulaşmayacaksın çünkü ilerisi olmuyor işte böyle üzülüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Üşenmedim okudum.

Neden bu kadar takarsınız anlamam. Bu yaşlarda hiç bulaşmayacaksın çünkü ilerisi olmuyor işte böyle üzülüyorsunuz.

Takmamak elde değil ki Ben zaten hergün biticekmiş gibi baktım bu ilişkiye son zamanlarda çok kaptırdım kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrecikod

quote:

Üşenmedim okudum.

Takmamak elde değil ki Ben zaten hergün biticekmiş gibi baktım bu ilişkiye son zamanlarda çok kaptırdım kendimi

Şuan istediğin karakterde birini bulman çok zor.
    10 ay çok uzun bir süre değil, senelerce sevgili olup sonradan karşısındaki insanı tanıyıp ayrılanlar var.
    Zararın neresinden dönersen kar
  • Orijinalden alıntı: Pippi

Üşenmedim okudum.

10 ay çok uzun bir süre değil, senelerce sevgili olup sonradan karşısındaki insanı tanıyıp ayrılanlar var.

aklımdan atabılsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-569B644A4

quote:

quote:

Üşenmedim okudum.

Alıntıları Göster
    sevdiklerimiz gidiyor , sevmediklerimiz kalıyor sevmesini mi bilmiyoruz anlamadım yada bazen sadece sevmek yeterli olmayabiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Üşenmedim okudum.

+1 universiteyi bekliyorum tutcam kolundan evlencem o zaman eglensin simdi
  • Kız ne yazdı sana?
  • Yasadiklarimi yazssam oturur aglarsiniz burada. Hersey olacagina varır sıkma kendini.
  • Firincida kim dayamış hocam kaç yaşındasınız,senin bir sey yapmanımı bekledi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shez

quote:

Üşenmedim okudum.

Eğlensin şimdi, iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonewolf61

Kız ne yazdı sana?

Hocam söyleyemem kıyamam yani okursan ıcınden kotu seyler gecıcek bunuda istemiyorum kıyamıyorum ona.
  • Kiz ne dedi 17 yasindaymissin daha kimler cikacak karsina
  • Kızın ne söylediğini yazmamışsın boşuna okuttun
  • quote:

quote:

quote:

Üşenmedim okudum.

Eğlensin şimdi, iyiymiş

yani bırakmam ondan sonra

• kizin ne desigini yazsana o zaman ona gore yorum yaparim.
  • Kızın ne dediğini söylemeden nasıl yardım edelim delikanlı
  • quote:

quote:

Üşenmedim okudum.

Ben de Üniversite'yi düşünüyorum. Bu işler bu yaşta boş oluyor yani aşk olmuyor hoşlaşma oluyor.

• kız ne söyledi sana?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.