Marka yeterli olmaz, modeli ve rengi de lazım. Bu bilgiler olmadan cevap zor.
Ayrıca Lpgli mi?
Ben araştırdım, araç UZUN ARAÇ sınıfındanmış. Yani TIR
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
quote:
Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel
quote:
Arbanın markası neydi, ona göre yardımcı olalım..
Marka yeterli olmaz, modeli ve rengi de lazım. Bu bilgiler olmadan cevap zor.
Ayrıca Lpgli mi?
Ben araştırdım, araç UZUN ARAÇ sınıfındanmış. Yani TIR
işiniz gücünüz dalga
quote:
Orjinalden alıntı: truker
arabamın ön camına kayan yazı yapmak istiyorum ne malzemelere ihtiyacım olacak yardım eden olurmu teşekkürler
bunu araba modifiye bölümüne açın lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: truker arabamın ön camına kayan yazı yapmak istiyorum ne malzemelere ihtiyacım olacak yardım eden olurmu teşekkürler
Ön caman ve kayan yazı. bari arkaya yap gece far ışıklarından okunmaz zaten. +1 işinmi yok.
quote:
Orjinalden alıntı: xXx_xXx
quote:
Orjinalden alıntı: truker arabamın ön camına kayan yazı yapmak istiyorum ne malzemelere ihtiyacım olacak yardım eden olurmu teşekkürler
Ön caman ve kayan yazı. bari arkaya yap gece far ışıklarından okunmaz zaten. +1 işinmi yok.
Ya kardeşim adam uzun yol şoförü. Tır'ı falan var.. Yardımcı olun yarbayım. Bari tanıdık bi usta falan söyle..
İlk olarak seninde bildiğin gibi konunun yeri burası değil. http://forum.donanimhaber.com/forumid_199/tt.htm elektronik kısmına konu açılırsa cvp alacağına eminim. (biz yazılım kısmından sistem tavsiyesi istiyomuyuz)
Kimse kimseden bişey istemedi ama, arkadaş öyle bir yazmış ki sorununu veya isteğini gülmemek elde değil.
Bizde biraz Ramazan latifesi yaptık.
Tabii elektronik bölümününe yazsa daha çok cevap alırdı. Ama işin gerçeği şu, istanbul için konuşuyorum, kayan yazılı elektronik paneller var. minibüsçüler kullanıyor. Onlardan alabilir. elektronik bilgisi var ise devre yapıp kendi isteğine uygun birşey yapabilir. Bunu yaparken devre elemanlarını tanımak gerekli, kondansatör nedir direnç nedir, multimetre nasıl kullanılır baskı devresi hangi programla çizilir, gibi......
Biz kimseyi üzmek istemeyiz. Ama Forum kurallarını okumak ta gerekli.
Haksız isem sen haksızsızsın diyin alınmam.
Yok yahu, şurda iki latife yapalım dedik.. Nasıl olsa konu kaldırılacak..
quote:
Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel Kimse kimseden bişey istemedi ama, arkadaş öyle bir yazmış ki sorununu veya isteğini gülmemek elde değil. Bizde biraz Ramazan latifesi yaptık. Tabii elektronik bölümününe yazsa daha çok cevap alırdı. Ama işin gerçeği şu, istanbul için konuşuyorum, kayan yazılı elektronik paneller var. minibüsçüler kullanıyor. Onlardan alabilir. elektronik bilgisi var ise devre yapıp kendi isteğine uygun birşey yapabilir. Bunu yaparken devre elemanlarını tanımak gerekli, kondansatör nedir direnç nedir, multimetre nasıl kullanılır baskı devresi hangi programla çizilir, gibi...... Biz kimseyi üzmek istemeyiz. Ama Forum kurallarını okumak ta gerekli. Haksız isem sen haksızsızsın diyin alınmam.
Adam yardım istemiş. bu bi istek değilmi? (haksızsın.)
quote:
Dejjjjay post kasmıyalım lütfen.
quote:
Dejaay, sende varsa bana sabit yerinde duran yazı programı versene. Ramazan mahyası yaparım.
Zuhahhahaa. Alemsin ya.
Hayırlı Ramazanlar olsun. Biraz da güldük.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme