Şimdi Ara

Olan İnternetimi Kestiler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
303
Cevap
4
Favori
17.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
311 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kartal.03

hocam türknet saçma bi cevap vermişti size onun dışında bir cevap verilmedi mi

Hiçbir cevap verilmedi ben ne kadar yazarsam yazayım dönüş bile yapılmayıp destek kaydımı sonlandırdılar. Rezilliğin daniskası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulke oyle bir hale geldi ki yapılan usulsuzlukler hirsizliklar milletin gozu onunde yapılıyor. Hukuk ve adalet yok ki turknet te buna siginarak gayet rahat bir sekilde portonuzu baska birine verdik diyebiliyor o kadar rahatlar yani. Artik midem bulanıyor.

Konuda en populer konulardan kaldirilmis. Dh de az degil.

Bu konunun eksiye vs tasinmasi lazim.
  • Böyle rezil firmalardan uzak durmak gerek. Aktif altyapınız varsa taşıma talebinde bulunup diğer firmalara geçin.
  • Konuyu öne çıkardım herkes görsün

• FILPRAES F kullanıcısına yanıt

şikayet var a yazdınız mı?

Tam bir rezalet ya ve forumda hala var bu adamlar eminim tek tek okuyordurlar rezilliklerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: reyminom

Böyle rezil firmalardan uzak durmak gerek. Aktif altyapınız varsa taşıma talebinde bulunup diğer firmalara geçin.

Hocam konuyu bi daha oku istersen.

Adamın portunu almışlar elinden. Şimdi port yok diyorlar santralde. Ne taşıması?

• quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Ulke oyle bir hale geldi ki yapılan usulsuzlukler hirsizliklar milletin gozu onunde yapılıyor. Hukuk ve adalet yok ki turknet te buna siginarak gayet rahat bir sekilde portonuzu baska birine verdik diyebiliyor o kadar rahatlar yani. Artik midem bulanıyor.

Konuda en populer konulardan kaldirilmis. Dh de az degil.

Bu konunun eksiye vs tasinmasi lazim.

Popüler konulardan bu denli hızlı düşmesi beni şaşırttı sanki bazılarının parmağı var gibi!?

• ben firmanın diğer müşterilerine dedim konuyu okudum sakin olun.
  • Ne ugrasiyosun dostum bugune kadar basina gelenlere dair ilgili toplayabildigin ve elindeki tum evraklar ile ses kayitlarini ( ses kaydin yoksa musteri hizmetlerini tekrar ara guzelce durumunu tekrar sor karsi tarafin sesini kayit et ) sonrada ver avukata gitsin zaten kazanacagin aşikar beş bin manevi bin tl maddi tazminat acmayida unutma zaten kazanacagin icin hakim toplamda en kotu uç bin tazminat almana hukmeder sonrada bak keyfine sen ugrasacagina onlar dusunsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce bu forumda elindeki VDSL portu kaybedip ADSL'e mahkum olan birçok turknet kullanıcısı görmüştüm. Fakat bu onlardan daha büyük rezalet.

• @TurkNetDestek başka bir yanıtınız yok mu? Hadi beni tatmin etmek istemediğiniz yanıtlar veriyorsunuz onca üye de tatmin olmadı bu cevaptan. Ne zaman düzgün bir cevap vereceksiniz? Ne zaman mağduriyetimi gidereceksiniz?

• en azından kullandığın cihaza hız kısıtlaması yapmadılar...

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Onu yapsalar daha iyiydi bence adamda hic internet yok baska iss den de internet alamiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yerleşik operatör tarafından yapılan iyileştirme nedeniyle portunuzda değişiklik meydana gelmiştir. Bu nedenle hizmet verilememiştir. Arkadaşlarım yerleşik operatör ile iletişime geçtiğinde port dolu olduğundan dolayı işlem yapılamadığı bilgisi verilmiştir.

"Başvuru yapılan adreste lokal dolu olması nedeniyle başvurunuzun karşılanamadığı iletilmiştir."

Boş konuşup gitmişsin. Çözüm yok mağduriyet var. TT taahhütüm bitmek üzereydi türknette baktığım firmalar arasında idi. Ama hem yapılan hem de bu tavır uzak durmam gerektiğini belli oluyor bye bye türknet

• Diyelim ki tek care iptal ve yeniden uyelik. Ya kullanici nedeniyle olmayan bir problem nedeniyle o kadar kriterli bir iptal talebi isteme artik.
    Yok fotolar, mail, dilekce vs..

Boyle durumlar icin kendi icinizde bir iptal yetkisi yaratip kendiniz iptal edin kullanici da sadece yeniden basvurusu yapsin..

• Forum yönetimine populer konulardan kaldırtmak için harcadığınız maddi enerjiyi mağdur ettiğiniz adama port sağlamak için harcasaydınız keşke.

• Yok mu ekşide bir yazar arkadaşımız konuyu oraya da taşınsın burda konuyu öne çıkandan kaldırdılar orada daha dikkat çeker
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

Konuyu öne çıkardım herkes görsün

Forum yönetimi düşürmüş popülerden, istediğiniz kadar basın öne çıkar butonuna para etmez. Aslında konuyu silmeyi çok isterlerdi ama alacakları tepkiyi bildikleri için o kadar ileriye gidemiyorlar.

• Ben size Türknet'in olumlu yani iyi olan tarafını söyleyeyim. Ki bunun nedeni de kendi hizmetleri değildir.

ADSL/VDSL verdikleri fiziksel hizmet diye bir şey yok, bu altyapı tamamen Telekom'a aittir. Bunun yanı sıra kendilerine ait sunucuları bile yoktur. Yani ortalık da Türkiye'nin en düşük ping değerine sahip sağlayıcı diye geçinen firma'nın bu konuda da kendisine ait hiçbir şeyi yoktur. Sunucular da Telekoma aittir. Sizce Türknet neden en yüksek download hız konusunda 1. sıralar da ? Çünkü ucuz bir firma oldukları için :) Bu yüzden altyapısı iyi olan sazanlar doğal olarak Türknet'e yöneliyor. Çünkü TTnet 100mbps paketler uçuk fiyatlar da Türknet'e göre. Yani Türknet'in hiçbir şekilde bize sunduğu kendisine ait özel bir olayı yoktur. Tamamen aldatma üzerine kurulmuş bir firmadır. Şöyle bir deyim var ya "sağ gösterip sol vurma" işte bu tam olarak Türknet'in kullanıcılara yaptığı uygulamadır. İlk zamanlar kotayı bir şekilde kaldırdı, ve yüksek hızları kullanmamızı sağladı. Zaten bu elbet olacaktı bir şekilde, yüzüp kuyruğuna gelmiştik. Eğer Türknet gerçekten kullanıcıyı düşünen bir firma olsaydı bu tutumunu sürdürmeye devam ederdi. Ama maşallah sahibi olan TTnet'i geçti dalaverecilik konusunda. Abone olmaya çalıştığınız zaman evraklarınızı gönderdiğinizi teyit etmek için sizi gün içinde 40 defa arayabilirler, ama ufacık bir sorun yaşadığınız zaman, bu sorunu aşmak için 40 gece kendileri ile iletişim kurmaya zorlanırsınız. Peygamber sabrı olan bile Türknet ile sorun yaşadığı zaman dayanamaz. Benim fiziksel altyapım iyi olduğu için Türknet abonesi oldum. Ve bu süreç tam olarak 2 seneye yakın bir zaman sürdü. İlk sene hiçbir sorunum yoktu. Forumlarda, facebook gibi sosyal medyalar da kullanıcıların olumsuz yorumlarını gördüğüm zaman aklım almıyordu hiçbirisini. Özellikle aralar da "3 aydır internetim yok...." diyenleri. Çünkü kendi kendime, hatta bazen yorumu yapan kişilere de yazıyordum "sizi zorla mı tutuyorlar? 3 ay sorun yaşıyorsunuz manyak mısınız?" fln diye, sonra başıma benzer bir durum geldi, ve türknet'in lanetini o zaman anladım ki ben 3 ay değil, 6 ay boyunca bu manyaklığı yapmak zorunda kaldım.

İlk olarak paket kayıpları olmaya başladı. Ki Türknet'in kronik sorunlarının başı paket kaybıdır. Çünkü kendi sitelerinde blog sayfalarında saçma sapan bir makale gibi bir şey hazırlamış beyfendiler "paket kaybı nedir" gibisinden anlatmışlar. O düzmece yazının sonunda da not eklemişler "paket kaybı ağ performansını etkilemez" diye.

Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Evet, Türknetli iseniz bunlara alışacaksınız. Hani Türkiye de her sağlayıcı sorun yaşadığınız zaman yok kablolu bağlantı kurun, yok bilmem modeminiz bozuktur, yok şudur budur derler ya, Türknet'in eline kimse su dökemez bu konuda. Siz diğer sağlayıcıları öpün başınıza koyun, ama aklınız varsa Türknetten uzak durun.

Yaşadığım paket kayıplarından sonra 2 ay boyunca hergün internetim akşam saat tam olarak 20:00 100mbps hızdan 7mbps'a düşüyordu. Ve burada ki söz de yardım sever türknet kullanıcısı bile bana aynı muameleyi yaptı. Neymiş efendim "sitemiz de hız testi yapın bize ekran görüntüsü yollayın"

İşin aptalca tarafı ne biliyor musunuz ? Kendi sitelerin de hız testim 96mbps çıkıyordu, ama Microsoft'un kendi sitesine girmek 3 dk sürüyordu, ve download ettiğim zaman 1mb/sn bile hıza ulaşamıyordum. Ama sevgili Türknet ısrarla sorunumun olmadığını, çünkü kendi gibi düzmece olan hız sitelerin de download hızım normal görünüyormuş, bağlandığım diğer sunucular da sorun varmış o yüzdenmiş :) Düşünsenize, Nvidia'dan download ediyorum, Microsoft sitesinden download ediyorum, ama Türknet bana dönüp o sunucular da sorun olduğunu söylüyor net bir şekilde. Ben de direkt kendilerini tüketici hakem binasına gidip şikayet ettim. Ki arada bana yaptıkları düzenbazlıkları anlatmadım da. Evime yolladıkları "yerinde destek teknik ekip" hiçbir şey yapmadan evimden gitmişti, ertesi gün sorunum düzelmiş, ve aynı ay'ın faturasına +99 hizmet bedeli geçirdiler bana. Neymiş efendim, evime gelen kişi ankastre kutumda sorun bulmuş, onarmış, ve ben de ertesi gün online işlemler sitesi üzerinden "sorunum düzeldi" diye onay vermişim. Allah sizin belanızı versin, hala haksız yere benden aldığınız o paraları ve manevi açıdan da olanları düşünüyorum ve sinirlerim tepeme çıkıyor :) Her açtığım destek kaydını kendi kafalarına göre "sorunum düzeldi" diye sonlandırıyorlardı. Bir daha ne olursa olsun, isterse bana 1gbps hızı 100 tl versin ama bu kan emici dolandırıcı firmaya abone olmam. O kadar büyük yemin ettim. Türkiye de internet çıktığı günden beridir kullanıyorum, ve bir çok firmaya abone oldum, ama bu kadar katıksız insanı aptal yerine koyan ve sömürücü olan başka bir firma daha görmedim.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.