Mağara Adamları Taş Devri Firmaları... Portlarımız sahipsiz mi bu kadar isteyen istediğini yapıyor mu? Vahşi Batı Cowboy'umu nasıl bir iş ahlakı nasıl bir anlayış... ekşi tatlı ne kadar sözlük varsa hepsinede konuyu taşı... bir yerlerden birileri bizim gibi tepkisiz kalmaz da yaptırım gücü olan veya olacak yol yöntem bilen denk gelir diye umuyorum. |
Olan İnternetimi Kestiler (13. sayfa)
-
-
turknet pişmanlıktır
-
Türknet abonesiyim 28 gündür internetim yok her gün yazmaktan bir yerlere şikayet etmekten bıktım ancak hiçbir sonuç yok. Mecbur türk telekoma geçiyorum yarın. Aklında türknete geçmek gibi bir düşüncesi olanlara sesleniyorum sakın ha. Daha rezalet bir firma hayatımda ne gördüm ne duydum
-
Arkadaş mağdur durumda Türk net özür dilemeli ve yeni bir port açmalı bunları yapmadığı takdirde dava açarsın söke söke alırsın ve de belli bir ücret sana öderler. -
Birebir aynı sorun benim başıma da geldi. Bak anlatayım olay şöyle oluyor: Türk Telekom altyapı geliştirmesi nedeniyle DSLAMları değiştiriyor ve VDSL uyumlu cihaz takıyor. Bunu yaptıktan sonra aynı kutuya bağlı Türk Telekom harici abonelerin bağlantısını portlara yapmıyor, yalnızca TT abonelerinin uçları portlara bağlanıyor. TürkNet'i savunmak için söylemiyorum ancak TürkNet TT ile iletişime geçse bile TT bazen ilgilenmiyor, gözardı ediyor bazense kasıtlı olarak bağlamadıklarını duydum (içeriden aldığım bir bilgi, bana söyleyenin yalancısıyım).
Ben sorunu şöyle çözdüm: TürkNet aboneliğini iptal ettirip Türk Telekom'dan taahhütsüz abonelik başlattım ertesi gün gelip DSLAM bağlantımı gerçekleştirdiler. Sonraki gün TT'den TürkNet'e geçiş başvurusu yaptım 2-3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
-
Tövbe tövbe daha yeni pat diye gitti üstüne bu konuyu okudum :( hadi bakalım -
Katılıyorum şöyle düşünün bir yolunuz var başka firmada yolu kullanıyor beraber iyisiniz ama adam sizin yoldan sizden daha çok kazanç sağlıyor ne yaparsınız :) (tamamen asılsızdır) -
Pandemi başında bi türknete geçsem mi düşüncesi vardı kafamda, iyi ki uçup gitmiş o düşünce. Bu aralar her gün 2-3 tane türknetle alakalı çeşitli mecralarda şikayet postları görüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En üstlere taşıyalım ki böyle bir rezaleti görsünler. Şaka gibi gerçekten ülkede firmalar istedigi gibi at koşturuyor. Ülkede resmen hukuk resmen yok. Şikayet ediyorsunuz süreç aylarca sürüyor...
-
Boyle merdiven alti firmalari tercih etmemek lazim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vadofondan uzak durun çok sıkıntılı
Yuh resmen eş dost veya bi tanıdığa verilmiş port
-
Her internet servis sağlayıcısı hakkında olumsuz yorum okumuşumdur ama bu turknet gibi olumsuz yorumları başka bir yerde ne gördüm ne de duydum...
-
Bir de forumda reklam veriyorlar eminim bu konu reklamlardan daha çok iş yapıp insanların TurkNet'e yönlenmesini engellemiştir. Mağduriyetimi devam ettirdiğiniz sürece herkes bu konuyu görecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, yerleşik operatör tarafından yapılan iyileştirme nedeniyle portunuzda değişiklik meydana gelmiştir. Bu nedenle hizmet verilememiştir. Arkadaşlarım yerleşik operatör ile iletişime geçtiğinde port dolu olduğundan dolayı işlem yapılamadığı bilgisi verilmiştir.
"Başvuru yapılan adreste lokal dolu olması nedeniyle başvurunuzun karşılanamadığı iletilmiştir."Yalancı kim? TürkNet mi lokal firma mı?
Belgeler nerede?
Tam bir rezalet.
Rezilliiiik.
Böyle şeyler olduğu zaman mahkeme tarafından mağdura misliyle (mesela 5 yıl) ücretsiz tepe seviyeden hizmet cezası verilmesi lazım.
-
hocam türknet saçma bi cevap vermişti size onun dışında bir cevap verilmedi mi
-
Türknetmi?
Hahaha ismini gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor.
Hala turknet bağlatan, bağlatmayı düşünen varsa hele şu konudan sonra siz psikolojik olarak sorunlusunuz demektir :)
Yıllardır Telekom kullanıyorum. 3 ay önce taahhüt bitti. 50 mbit 200 gb kotalı neti 95 liraya kullanıyordum.
Bi kaç densiz arkadaşım turknete, millenicoma felan geç tt fiber altyapısı ile hizmet veriyolar dedi, aman kalsın internetsiz kalırımda onlara geçmem dedim.
Sonra telekom aradı taahhüt yenilemek istermisiniz diye, teklifleriniz neler dedim aynı tarifeden aynı fiyata devam etmek istermisiniz dedi biraz yükseltelim dedim.
100 mbit, 300 gb kotalı neti 104,90 a aldım oh paşalar gibi kullanıyorum Allah'a şükür. En kötü aldığım hızda 70-80 mbit.
Şu saatten sonra internet hizmeti için verilen paralara acımayın zaten pandemi dönemin herkes evlerde iyi bir hizmete ihtiyaç var. Üçün beşin hesabını yapıpta böyle dandik, merdiven altı firmalara geçmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 27 Kasım 2020; 10:15:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu ne saçmalıktır. Hayır bir de, kendiniz iptal etmeyip, arkadaşa iptal ettirmişsiniz. Yarın öbür gün hakkını aramak istediğinde, "bizi alakadar etmez kendi hattını kendi iptal etmiş" mi diyeceğinizi düşündünüz?
TürkNet bundan sonra benim için bitmiştir.
-
Güncel konularda öne çıkanlardan neden çıkmış konu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X