Şimdi Ara

Olası sokağa çıkma yasağında her haneye maddi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devletin her haneye aylık asgari ücret vermesi gerekir
    Aciklanan paket işsiz kalanlar için birsey ifade etmiyor
    Madem emekli maasini düzenledin o zaman issizler icinde birseyler yapacaksin
    Benin önerim her haneye bir asgari ücret verilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu virüs olayları yokken bile, her şey Pamuk ipliğine bağlıydı. Hangi parayla verilecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

Bu virüs olayları yokken bile, her şey Pamuk ipliğine bağlıydı. Hangi parayla verilecek?
    Issiz kalanlar taş mı yesin
    Suri din kardeslerimize ayrilan 40 milyar dolar ne oldu?

• Dua et almasınlar.
  • ülkenin eti belli budu belli, zengin gelişmiş ülkelerde max bir kaç ay katlanır ona acı kapitalizim bir sonra hepsi ölen ölsüne bağlıycak ingiltre gibi hazıra dağ dayanmaz... dua dinki bir kaç ayda bitsin yoksa komplike insanlığın işi yaş..daha karantina kararı bile almış değilller..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Mart 2020; 13:30:0 >
  • erdoğan suriler için 40 milyar dolar harcıyor, kanı bozzzukların olduğu kıbrısa 72 milyon dolar.. kendi para babalarına, patronlara 15 milyar dolar ama işsize esnafa gündelikçiye ise bir avuç tezek..

Bunlar koşa koşa reis ' seni başkan yapacaz diyerek sandıklara koşuyorlardı.. şimdi reisleri bile iplemiyor bunları, nasılsa ceketini assa iktidarı kazanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 22 Mart 2020; 13:27:8 >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Aradığınız paraya ulaşılamıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Adama maddi olarak "ne halin varsa gör" deyip, bir de üzerine "sakın evden dışarı çıkma" dersen bu iş olmaz. Bu işten zararsız çıkacak olan, kamu personelidir. (gerçi süreç uzarsa, maaşlar nasıl ödenir bilemem)

Özel Sektörün ne olacağı meçhul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 22 Mart 2020; 13:38:31 >
  • Modern komunizm. Teknokrasi de deniliyor. Bu sistemde en büyük zararı orta ve üst-orta sınıf görür, alt sınıfın coğu harcanacak olsa da bu sistemden orta ve üst-orta sınıf kadar ekonomik zarar görmez devlet eline para verdiği için bu sistemi destekler. Bu sistemden bir tek zengin istifade eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamulaştırma yapılmak zorunda sanırım.

• savaş durumlarında devlet tüm özel mülklere el koyabilir, anayasadaki kişisel özgürlükleri askıya alabilir, fabrikalarda savaş için gerekli techizatları ürettirebilir.

• Varsa öyle bir ülke oraya gidelim ekonomi çökecek dünyada her eve yardım diyor uyurken ustunuzu örtün yok öyle bir devlet dünyada.

• DH ölücülerine gün dogdu

Ama boyle seyler yazarak Devletin aklina Virus vergisi gibi seyler getirmis olursun. Virus bir gecsin bir daha cikana dek Virus vergisi alirlarsa bu dedigin yardimi yapabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 22 Mart 2020; 15:33:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konut kredilerini düşürdü hükümet.Daha ne yapsın yani?
  • Hükümet: "Biz sizi ararız."

Herseye butce var vatandasa yok degil mi ? Ozel sektor iscilerine yok birtek. Ingiltere fransa almanya abd vb. Bütün ülkeler halka yardim ederken bizde yok birtek para. Merak etme 3 hafta sürsün su olay esnafin %80i battığında görcem ben sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: deboern

Herseye butce var vatandasa yok degil mi ? Ozel sektor iscilerine yok birtek. Ingiltere fransa almanya abd vb. Bütün ülkeler halka yardim ederken bizde yok birtek para. Merak etme 3 hafta sürsün su olay esnafin %80i battığında görcem ben sizi
    diğerleri uzaya çıkçak sanıyon dünya batıyor 1-2 sene daha sürsün bu dünyada ortam açlık oyunlarına döner hastalıktan ölmesen bile evini basan bir eşkiya tarafından katledilirsin..
    Aynen sana olcak şey belli anladığına sevindim eskiya benim evimi basmaz mal mülk yok bende beles maas almıyorum . Hee 10 yıldır dünya batıyor avrupa bizi kiskaniyor yalanlariyla cahil kesimi kandırın siz gencler görüyor artik avrupadaki yasami kanmıyorlar yalanlarınıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

ülkenin eti belli budu belli, zengin gelişmiş ülkelerde max bir kaç ay katlanır ona acı kapitalizim bir sonra hepsi ölen ölsüne bağlıycak ingiltre gibi hazıra dağ dayanmaz... dua dinki bir kaç ayda bitsin yoksa komplike insanlığın işi yaş..daha karantina kararı bile almış değilller..
    N'oldu yalaka kerimcem? Hani ülke çok zengindi, herkes istediğini yapıyordu, kriz mriz yoktu. Şimdi "eti belli butu belli" mi olduk?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.