Bildirim
ölçekli çizim yapabileceğim bi program önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
çok var. autocad, solidworks... liste uzar daha -
autocadde nasıl yapabilirm peki ölçekli çizim -
yani ne çizeceğini az çok tarif edersen yardımcı olayım sana
basit birşeyse ben cizip yollarım. -
hocam iki eksenli bi grafik çizicem, düşey eksen(y) 1/2000 ölçeğinde olacak, yatay eksen(x) 1/200 ölçeğinde olacak, eksenler üzerinde belirli noktalar olacak, mesela düşey eksende 160, 161, 161.7, 162, 163 bunları ölçeğine göre eksen üzerine yerleştirmek istiyorum, yapılabilirmi böyle bişey -
Ölçek olayını pek anlamadım. Autocad'den çok solidworks'e aşinayım fakat benzer bütün programlarda her türlü çizim yapılır. Hatta cadcam programlarına bile gerek yok, photoshop ta ölçü verme vardı galiba onda da yapılabilir. Fakat temiz çizim olsun istersen autocad ile işin daha kolay olur.
Mesela autocad'te bire bir ölçü vererek çizim yaparsın. Scale ile yüzde olarak çizimi küçültebilirsin. Autocad için herhangi bir deneyime gerek yok. Yarım saat "line" komutuna forumlardan baksan öğrenirsin olayı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X