Şimdi Ara

Ölen kişinin emekli maaşı ne oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşi almaya devam ediyor mu yoksa öldüğü için maaş iptal mi oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iptal
  • Eşi almaya devam ediyor. Evlenirse iptal oluyor. Bu yüzden her yerde dul bayanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Sadece eş için geçerli değil mi? Yani çocuklar alamıyor.

• Sonsuza kadar üst üste ekleniyor emekli maaşları, çünkü devletin malı deniz, yemeyen domuz.
  • 18 yaşından küçük erkek çocuklar ve evlenmemiş kız çocuklar bir maaş alıyor ama emekli maaşı mıydı başka bir şey miydi bilmiyorum şimdi. yetim maaşı gibi bişey de olabilir.
  • değişmediyse eğer
    anneye %50
    çocuğa %25
    çocuğa %25

çocuklardan okuyan varsa üniversite falan 25 yaşına kadar alıyor
    maaştan çocuk çıktı diyelim o zaman

anne %60
    çocuk %30 alıyor

en son çocuk da yaşını doldurunca

anneye %75 veriliyor öyle gidiyor o da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eşi dışında, erkek evlat alamıyor sadece kız çocuğu varsa o alabiliyor.

• Eşi evlenmez ise eşi alır
    erkek çocuk 25 yaşına kadar okuyorsa alır. 2 erkek kardeş ise 2 ye bölünür
    kız çocuk evlenene kadar alır evlenirkende çeyiz parası alır. 2 kız kardeş ise ikiye bölünür

tabi bunun oranları %100 değiltir kesilir bir kısmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 12 Ekim 2017; 1:21:50 >
  • Sorma maksadım şuydu; babamın emekli maaşı evin kredisine gidiyor ve maaşın ne kadar olduğunu bilmiyorum. Belki 1500-1800 bir şeydir. Dünya hali yarın bir gün vefat eder de emekli maaşı giderse krediyi benim ödemem gerekecek ve 1400 lira maaşım ile de çok zor olur. Eğer maaşı annem almaya devam edebiliyorsa bir şekilde yaşar gideriz de aksi halde evi de elimizden kaybederiz.

• ya dişilere olan bu ayrıcalık niye günümüzde çoğu işi 2 tarafta yapabiliyor -.-
  • quote:

Orijinalden alıntı: souldream55

ya dişilere olan bu ayrıcalık niye günümüzde çoğu işi 2 tarafta yapabiliyor -.-

Kadınlar eşitlik adı altında üstün haklara sahip oluyorlar.

Erkeklerin askerliği vatan borcu oluyor. Ebeveyni ölünce kız çocuk ayrıcalıklı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Jeremy

Sorma maksadım şuydu; babamın emekli maaşı evin kredisine gidiyor ve maaşın ne kadar olduğunu bilmiyorum. Belki 1500-1800 bir şeydir. Dünya hali yarın bir gün vefat eder de emekli maaşı giderse krediyi benim ödemem gerekecek ve 1400 lira maaşım ile de çok zor olur. Eğer maaşı annem almaya devam edebiliyorsa bir şekilde yaşar gideriz de aksi halde evi de elimizden kaybederiz.

Annen almaya devam eder teyzemin eşi vefat etti maaşı almaya devam ediyor emekli maaşı garanti gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Jeremy

Sorma maksadım şuydu; babamın emekli maaşı evin kredisine gidiyor ve maaşın ne kadar olduğunu bilmiyorum. Belki 1500-1800 bir şeydir. Dünya hali yarın bir gün vefat eder de emekli maaşı giderse krediyi benim ödemem gerekecek ve 1400 lira maaşım ile de çok zor olur. Eğer maaşı annem almaya devam edebiliyorsa bir şekilde yaşar gideriz de aksi halde evi de elimizden kaybederiz.

Anne alıyor hocam maaşı ama evlenirse kesilir .

Dusunmeyin böyle şeyler hocam ya boşver

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.