Şimdi Ara

Olması gerekenden düşük hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türknete yeni üye oldum internet sitesinde baktığımda bulunduğum binanın max 75 mbps alabileceği yazıyo ama ben max 22 mbps alıyorumOlması gerekenden düşük hız

• Hatınız şuan en fazla bu kadar destekliyor. Türknet e arıza kaydı bildirin telekom hattı incelesin sorun varsa müdahale eder ev içi kabloda sorun varsa değiştirmeniz gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

Hatınız şuan en fazla bu kadar destekliyor. Türknet e arıza kaydı bildirin telekom hattı incelesin sorun varsa müdahale eder ev içi kabloda sorun varsa değiştirmeniz gerekebilir.
    evimde eskiden superonlinenın çekmiş olduğu cat6 kablo var şu anki modemime kadar gidiyor acaba bu cat6 kablonun bitiş yeri neresi ankastre kutusuna superonlinenın cat6 kablosunu çekebilir miyim ?
  • snr düşük, hat zayıflaması yüksek, bina içindeki hat kablosunda sorun olabilir. superonline fiber için cat6 kablo çektiyse o kablodaki 2 tane teli kullanabilirsin, mesela mavi ve mavi-beyaz renkli olanın bir ucunu modeme diğer ucunu bina girişindeki ankastrede uygun yere bağlaman yeterli. ek kablo falan kullanıp halledersin.
  • Merhaba, isterseniz bana müşteri numaranızı PM üzerinden iletin. Bende hizmetinizi kontrol edeyim. Size daha detaylı bilgi verip yardımcı olmaya çalışayım.
  • Superonline kablosunu bağlayıp sorunu çözdüm artık 80mbps alıyorum teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.