Bildirim
Olması gerekenden düşük hız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hatınız şuan en fazla bu kadar destekliyor. Türknet e arıza kaydı bildirin telekom hattı incelesin sorun varsa müdahale eder ev içi kabloda sorun varsa değiştirmeniz gerekebilir. -
evimde eskiden superonlinenın çekmiş olduğu cat6 kablo var şu anki modemime kadar gidiyor acaba bu cat6 kablonun bitiş yeri neresi ankastre kutusuna superonlinenın cat6 kablosunu çekebilir miyim ?quote:
Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_
Hatınız şuan en fazla bu kadar destekliyor. Türknet e arıza kaydı bildirin telekom hattı incelesin sorun varsa müdahale eder ev içi kabloda sorun varsa değiştirmeniz gerekebilir. -
snr düşük, hat zayıflaması yüksek, bina içindeki hat kablosunda sorun olabilir. superonline fiber için cat6 kablo çektiyse o kablodaki 2 tane teli kullanabilirsin, mesela mavi ve mavi-beyaz renkli olanın bir ucunu modeme diğer ucunu bina girişindeki ankastrede uygun yere bağlaman yeterli. ek kablo falan kullanıp halledersin. -
Merhaba, isterseniz bana müşteri numaranızı PM üzerinden iletin. Bende hizmetinizi kontrol edeyim. Size daha detaylı bilgi verip yardımcı olmaya çalışayım. -
Superonline kablosunu bağlayıp sorunu çözdüm artık 80mbps alıyorum teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X