hanım bizim şu bozuk televizyon nerde bi getir bakayım... ahmet sen güçlümüsün.tabii hayatım bak su adamı nasıl dövücem kerim abi koşun! halis abiyi dövüyolar..... la murtaza bahsana.senin hanım böle böleymiş..gelene geçene ******.ne diyon lan sen deyyus hayatım bak arılar bana bişey yapmıyo.. kız nejlaaa.üst geçitten geçmiyek...kim çıkacak o merdivenleri :( olum bakın bu el bombası? pimini böyle çekersen patlar. ramazan trene bilet alma.boşver arkasına takılırız naciye bak ne kadar yüksek dimi.evet ismail bak kuş uçuyo haniiiii... bizim köyde bunlardan çok vardı ver bakayım.ohoooo olum seni kazıklamışlar... baba sana bişey dicem eee söyle kızım çekinme..ben hamileyim. muharrem lan sizin eve bakkal ismail girdi koşşşş. selami olum bak otoyolda böyle makas yapılır... benden bu kadar
quote:Orjinalden alıntı: xxxxveyselxxxx BENİ BU GÜLDÜRDÜ quote:Orjinalden alıntı: gorkemm13 güsel olmus cok urastınmı ula ne adamsınız ha...
Burası çok karanlık ve birşey kokuyor acaba ne? Hemen bi kibrit yakayım Bu tarladaki mayınlar temizlenmeli