Şimdi Ara

Ölmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
4
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yine bir iç döküşle karşınızdayım .

Korkmayın bu" hiç sew im olmadı, kız meselesi , cok tipsizim" konusu değildir .

Sadece düsüncelerimi paylaşmak istiyorum. En azından bunun beni sakinleştirecğini umuyorum .Neyse devam ...

Nerden başlasam ki . Sorun Şu yaşamak istemiyorum. Hayat çok saçma ve ben buna uyamıyorum. Uymaya çalışsamda kendim olamadığımdan dayanamıyorum günün sonunda kendimi camın önüne atıp sigaraya sarılıyorum . Bu kadar genis bisey nasıl anlatılır bilmiyorum . zaten konuşmayı da beceremem .dogru duzgun bir cumle kuramıyorum diye az dalgaya maruz kalmadım. Kaç yaşımda olduğumu merak etmişinizdir. Liseliyim diyelim. "Ergenlikten buyuyunce geçer" tayfasına burdan selamlarımı iletiyorum. Başlayalım
    Derslerimi bıraktım , çalışamıyorum çünkü bizlere ders diye öğrettikleri şeylerin aslında insanların hayal güçlerini köreltip yozlaştıran ne denilirse onu yapan insancıklar olmasını sağlayan bir tür cinayet aleti oldugunu görebiliyorum. Bizden aklımızı kullanmamızı istemiyorlar . başka akılların düşündükleri şeyleri robotlar gibi tekrarlamamızı istiyorlar . ömrümuz boyu kullanmayacağımız bir yığın şeyi papağan gibi sayıklıyoruz . sorsalar ne oldugundan haberimiz yok sadece biliyoruz. Üzerimizde bu tek tip , tek düşünceli , salak insan üretme sistemini kullandıklarını göre göre ders çalışamıyorum. Çalısmak da istemiyorum. İlerde ne olacaksın falan bilmem ne . elimde olsa direk bilgisayar muhendisliği okurum ammaaa işte . Neyse sorun sadece okul degil herşey . İnsanlar mesela .

İnsanlar yozlaşmaktan şikayetçi değil . hepsinin derdi guzel bir universite ve iyi bir iş ve para . karşılığında ödeyemecekleri bedel yok. Hepsi bencil
    İlişkiler sahte , duygular sahte hepsi gösteriş . Manevi hiçbir değer yok. Herkes işine geldigi kadar seninle . Birinin yüzüne baktığında gülümseyemiyorum . insanlarla birlikteyken gülemiyorum. o yüzlerindeki gülünsemenin mutluluk ifadesinin sahte olduğunu sanki yüzlerinde görüyorum. Sevgi dolu gözlerle bakıyormus gibi görünen gözlerin en ufak bir ters düşüşte nasıl birden öfke ve nefretle bakan gözlere dönüştüğünü farkettikçe tüm yaşama isteğim sönüyor.Hayat ne kadar boş olduğunu bana her saniye tekrar hatırlatıyor. Ben böyle biri değilim ya rol yapamıyorum. O kadar acizimki hiçbir resimde gülümser şekilde poz veremedim neredeyse .çünkü hiçbirinde cidden mutlu degildim . mutluymuş gibi de rol yapamıyorum. En son ne zaman dişlerimi göstererek gülümsediğimi hatırlamıyorum . Sadece kendimi tebessüm etmeye zorluyorum.Yanaklarım felan titriyor.rol yaptığım o kadar belli ki. insanlar sürekli üstüme geliyor." Sen neden böylesin . neden yalnızsın, neden konuşamıyorsun, neden asosyalsin , neden ders çalışmıyorsun , neden kurallara uymuyorsun , neden kendini bıraktın , ilerde nasıl iş bulacaksın , coluguna cocuğuna ne yedireceksin , esin olmayacakmı , nasıl yaşayacaksın , ailenlemi sorunların var " ama bunlar arasında en sevdiğim replik şu :)
    Bir sıkıntın varsa anlat yardım edelim :DD

Ya kardeşim sen neye yardım ediyorsun sanki cidden beni umursuyorsun , sanki cidden beni seviyorsun , sanki cidden sevmenin ne olduğunu biliyorsun , bu sözleri genelde bir kural çiğnedikten sonra idarecilerden duyarım . hep aynı cümleler .
    "Neden derslerde .... Yapıyorsun ,(noktalı alana örnekler:müzik dinlemek, film izlemek , uyumak, arkada okey atmak, batak atmak , camdan kaçmak...güzel fantezilerim var demi ) yazılılardan sıfır alıyorsun , hocalarınla kavga ediyorsun , ödev yapmıyorsun , dersten kaçıyorsun , okula gelmiyorsun ...
    Söyle oglum bir derdinmi var . bak anlat aramızda. burda erkek erkeğeyiz . yardım edebileceğimiz bişey varsa ederiz.

Ya ben sana ne anlatayım ,Offf ...

Hayattan nefret ediyorum ve kendi adıma bir gelecek görmüyorum . her gün 1.5 saat boyunca kendimle kavga ediyorum :
    - atla gitsin şu camdan sanki arkandan üzülen olacak
    - ölsem ne değisecek sanki cennete giricem
    - ama bu hayatta yaşayamıyorum
    - ölemiyorumda
    ...
    Özeti bu diyebiliriz. Ölemiyorum yaşayamıyorum . bir çıkıs yolu... Tek istediğim bu . Yok gibi bilmiyorum . arkadasliklarimi yurutemiyorum . herkes gulup eglenirken kenarda oturup somurtunca kimse sizden hoslanmıyor sıkılıp gidiyorum sonra . aslında yalnız olmak istiyorum . Etrafımda olan herşeyin ne kadar yalan oldugunu görebiliyorum . herkes birbirini kendi cıkarları için kandırmak derdinde sadece .
    Saatlerce tavan izleyip dusunmekten bıktım .
    Arkadaşlarımın yanındayken konuştukları konunun ne kadar saçma olduğunu düşünmekten bıktım.
    Günde 8 saatimi okulda sıramda oturarak geçirmekten sıkıldım
    Konusurken cümlemi tamamlayamayıp icimden oflayarak kafamı eğmekten sıkıldım
    Sigara icerek gökyüzünü seyretmekten bıktım ( şaka şaka )

İnsanların gelip sanki gerçekten benimle ilgileniyormuş gibi derdimi sormalarından bıktım
    Hayat koşuşturmacasından bıktım
    İnsanların gerçekten önemli olan şeyleri bırakıp sacma sapan şeylerle uğraşmasından bıktım .
    Acı çeken milyonlarca aç insan varken insanların yemeklerini çöpe dökmesinden bıktım .
    İnsanlar açlıktan ölürken burda insanların asla var olanla yetinmeyip para diye çırpınmasından bıktım .

Hayattan bıktım . Keşke öldüğüm zaman mutlu olabilecegimi bilsem.

Oh be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun diye okumayanlar

• Okumadım Allah yardımcın olsun.

• okucam

• Her ne kadar zor durumda olsan da ölmek çare değil. Çare Sarıgü.. Neyse trollemeyeyim. Ciddi bir konu.

• Ben yıllardır istiyorum ne var yaşın kaç senin böyle yazıyorsun ne dert gördün böyle yazıyorsun git çalış kafanı dağıt boş boş uğraştırma bizi

• Bir süre sabredip okuman lazım uyum sağlaman lazım. O yaşlarda olur normaldir. Eğer kaybedecek bir şeyin yoksa hayalini kurduğun dağ evini, göç etmeyi düşünebilirsin. Zaten öleceksin bari bir şeyler yaşayıp öl. Tabii ki bunlar saçma tavsiyeler imana sarılıp okuman gerek diyeceğimde kimsenin dinleyeceğini sanmam. Büyüyünce geçer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalnızlıktan ölmek üzereyim
    5 yıl önce açıldı
    Uyumak istiyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendimi kandırıp çalışamıyorum . Sorun da bu zaten. Hayat cok güzel olucak çok güzel bir işim ve eşim olacak çok param olacak tatlı bir çocugum falan böyle olmayacak işte herşey bok gibi olacak

•  Ölmek İstiyorum
  • buyuyunce gecer

• Liseliler ölmez okumadim ama oylesin saniyorm.

• Bazen intihar etmek istedim,
    Bazen kendimden geçerdim,
    Bazen karar veremedim,
    Zaten ölmüşüm ben..

• Diğerleri neyse de 2. Yoruma layk atıp kaçan tayfaya sinir oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: S0reAL

Diğerleri neyse de 2. Yoruma layk atıp kaçan tayfaya sinir oldum

Dostum PM ye gel hayatımda bana bu kadar benzeyen birini görmedim.
  • The Notorious kullanıcısına yanıt
    Üstad bu hangi dilin kelimesi?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mcp

Üstad bu hangi dilin kelimesi?

He? Anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Bir süre sabredip okuman lazım uyum sağlaman lazım. O yaşlarda olur normaldir. Eğer kaybedecek bir şeyin yoksa hayalini kurduğun dağ evini, göç etmeyi düşünebilirsin. Zaten öleceksin bari bir şeyler yaşayıp öl. Tabii ki bunlar saçma tavsiyeler imana sarılıp okuman gerek diyeceğimde kimsenin dinleyeceğini sanmam. Büyüyünce geçer.

Konuyu yine arap dinine bağlamışsın seni lahana turşusu seni..
  • Hiç bir amacın yok. Temel sorun bu. Madem okumak istemiyorsun okuma. Okumadan da başarılı veya zengin olunabilecegini ya da insanların sahte duygularını ortaya çıkarmayı amaç edinebilirsin.

• The Notorious kullanıcısına yanıt
    Okucam diye bir kelime mi var hocam Okuyacağım olur hadi neyse okuyacam olur da okucam nedir yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0reAL

Evet arkadaşlar yine bir iç döküşle karşınızdayım .

Korkmayın bu" hiç sew im olmadı, kız meselesi , cok tipsizim" konusu değildir .

Sadece düsüncelerimi paylaşmak istiyorum. En azından bunun beni sakinleştirecğini umuyorum .Neyse devam ...

Nerden başlasam ki . Sorun Şu yaşamak istemiyorum. Hayat çok saçma ve ben buna uyamıyorum. Uymaya çalışsamda kendim olamadığımdan dayanamıyorum günün sonunda kendimi camın önüne atıp sigaraya sarılıyorum . Bu kadar genis bisey nasıl anlatılır bilmiyorum . zaten konuşmayı da beceremem .dogru duzgun bir cumle kuramıyorum diye az dalgaya maruz kalmadım. Kaç yaşımda olduğumu merak etmişinizdir. Liseliyim diyelim. "Ergenlikten buyuyunce geçer" tayfasına burdan selamlarımı iletiyorum. Başlayalım
    Derslerimi bıraktım , çalışamıyorum çünkü bizlere ders diye öğrettikleri şeylerin aslında insanların hayal güçlerini köreltip yozlaştıran ne denilirse onu yapan insancıklar olmasını sağlayan bir tür cinayet aleti oldugunu görebiliyorum. Bizden aklımızı kullanmamızı istemiyorlar . başka akılların düşündükleri şeyleri robotlar gibi tekrarlamamızı istiyorlar . ömrümuz boyu kullanmayacağımız bir yığın şeyi papağan gibi sayıklıyoruz . sorsalar ne oldugundan haberimiz yok sadece biliyoruz. Üzerimizde bu tek tip , tek düşünceli , salak insan üretme sistemini kullandıklarını göre göre ders çalışamıyorum. Çalısmak da istemiyorum. İlerde ne olacaksın falan bilmem ne . elimde olsa direk bilgisayar muhendisliği okurum ammaaa işte . Neyse sorun sadece okul degil herşey . İnsanlar mesela .

İnsanlar yozlaşmaktan şikayetçi değil . hepsinin derdi guzel bir universite ve iyi bir iş ve para . karşılığında ödeyemecekleri bedel yok. Hepsi bencil
    İlişkiler sahte , duygular sahte hepsi gösteriş . Manevi hiçbir değer yok. Herkes işine geldigi kadar seninle . Birinin yüzüne baktığında gülümseyemiyorum . insanlarla birlikteyken gülemiyorum. o yüzlerindeki gülünsemenin mutluluk ifadesinin sahte olduğunu sanki yüzlerinde görüyorum. Sevgi dolu gözlerle bakıyormus gibi görünen gözlerin en ufak bir ters düşüşte nasıl birden öfke ve nefretle bakan gözlere dönüştüğünü farkettikçe tüm yaşama isteğim sönüyor.Hayat ne kadar boş olduğunu bana her saniye tekrar hatırlatıyor. Ben böyle biri değilim ya rol yapamıyorum. O kadar acizimki hiçbir resimde gülümser şekilde poz veremedim neredeyse .çünkü hiçbirinde cidden mutlu degildim . mutluymuş gibi de rol yapamıyorum. En son ne zaman dişlerimi göstererek gülümsediğimi hatırlamıyorum . Sadece kendimi tebessüm etmeye zorluyorum.Yanaklarım felan titriyor.rol yaptığım o kadar belli ki. insanlar sürekli üstüme geliyor." Sen neden böylesin . neden yalnızsın, neden konuşamıyorsun, neden asosyalsin , neden ders çalışmıyorsun , neden kurallara uymuyorsun , neden kendini bıraktın , ilerde nasıl iş bulacaksın , coluguna cocuğuna ne yedireceksin , esin olmayacakmı , nasıl yaşayacaksın , ailenlemi sorunların var " ama bunlar arasında en sevdiğim replik şu :)
    Bir sıkıntın varsa anlat yardım edelim :DD

Ya kardeşim sen neye yardım ediyorsun sanki cidden beni umursuyorsun , sanki cidden beni seviyorsun , sanki cidden sevmenin ne olduğunu biliyorsun , bu sözleri genelde bir kural çiğnedikten sonra idarecilerden duyarım . hep aynı cümleler .
    "Neden derslerde .... Yapıyorsun ,(noktalı alana örnekler:müzik dinlemek, film izlemek , uyumak, arkada okey atmak, batak atmak , camdan kaçmak...güzel fantezilerim var demi ) yazılılardan sıfır alıyorsun , hocalarınla kavga ediyorsun , ödev yapmıyorsun , dersten kaçıyorsun , okula gelmiyorsun ...
    Söyle oglum bir derdinmi var . bak anlat aramızda. burda erkek erkeğeyiz . yardım edebileceğimiz bişey varsa ederiz.

Ya ben sana ne anlatayım ,Offf ...

Hayattan nefret ediyorum ve kendi adıma bir gelecek görmüyorum . her gün 1.5 saat boyunca kendimle kavga ediyorum :
    - atla gitsin şu camdan sanki arkandan üzülen olacak
    - ölsem ne değisecek sanki cennete giricem
    - ama bu hayatta yaşayamıyorum
    - ölemiyorumda
    ...
    Özeti bu diyebiliriz. Ölemiyorum yaşayamıyorum . bir çıkıs yolu... Tek istediğim bu . Yok gibi bilmiyorum . arkadasliklarimi yurutemiyorum . herkes gulup eglenirken kenarda oturup somurtunca kimse sizden hoslanmıyor sıkılıp gidiyorum sonra . aslında yalnız olmak istiyorum . Etrafımda olan herşeyin ne kadar yalan oldugunu görebiliyorum . herkes birbirini kendi cıkarları için kandırmak derdinde sadece .
    Saatlerce tavan izleyip dusunmekten bıktım .
    Arkadaşlarımın yanındayken konuştukları konunun ne kadar saçma olduğunu düşünmekten bıktım.
    Günde 8 saatimi okulda sıramda oturarak geçirmekten sıkıldım
    Konusurken cümlemi tamamlayamayıp icimden oflayarak kafamı eğmekten sıkıldım
    Sigara icerek gökyüzünü seyretmekten bıktım ( şaka şaka )

İnsanların gelip sanki gerçekten benimle ilgileniyormuş gibi derdimi sormalarından bıktım
    Hayat koşuşturmacasından bıktım
    İnsanların gerçekten önemli olan şeyleri bırakıp sacma sapan şeylerle uğraşmasından bıktım .
    Acı çeken milyonlarca aç insan varken insanların yemeklerini çöpe dökmesinden bıktım .
    İnsanlar açlıktan ölürken burda insanların asla var olanla yetinmeyip para diye çırpınmasından bıktım .

Hayattan bıktım . Keşke öldüğüm zaman mutlu olabilecegimi bilsem.

Oh be

Pampa enstrüman çalmaya başla + bana pmden ulaş sana yardimci olacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.