Şimdi Ara

Olmuyor Arkadaş. Anlaşamıyoruz Abimle İş Ortamında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Donanım Haber Sakinleri. Derdin Büyüğü Sanırım Benimki. İş Dışında Sosyal Hayatta İyi Bir Kardeşliğimiz Var Abimle Ama Konu İş Olunca İkimizde Birer Bomba Gibiyiz Reklamcılık Ve Promosyon İşleri Yapıyoruz. Tabelacılık Vs. Abim Bu İşte Tam Bir Profesyonel Diyebiliriz. Ama Benim Bu Sektöre Girelim Sadece 3 Ay Oldu. Ve 3 Ayda 16 Yaşında Bir Gencin Profesyonel Olmasını Bekleyemeyiz. Birşeyler Yolunda Olmadığı Zaman Neden Aramak Yerine Bağırıp Çağırıp İğnesini Durmadan Batıran Bir Tip Benim Abim. Her Seferinde Bana Fırçayı Kayması Artık Benim Sabrımın Sınırlarını Zorluyor. Hatamda Olsa Eyv. der Kenara Çekilirim Ama Hatada Bulamıyorum Ki Arkadaş. Bir Keresinde Bana Bi Söz Söylemişti. Ben 15 yıldır bu işteyim sen Kaç Günlüksün Diye. Ordada Belirtti Zaten o 15 yıllık Bir Profesyonel Ben İse Henüz 3 aylık bir çırak. Asıl Mesleğim Bilgisayar Ve Grafik Olmasına Karşın Okuldan Ayrıldığım İçin Bu Mesleğe Başladım Kahretsin. Abimle Aramızın Bozulmasını İstemiyorum. Ve Şöyle Bi Havası Vardır Abimin.

BEN USTAYIM OLOOOOOMMM ;) Çaktınızmı Davayı

• bari bi cevap yazın yaa..
  • Nasıl Anlaşamıyorsunuz Bı Anlatırmısın MerakEdiyorum?
  • 16 yaşında asıl meslek bilgisayar grafik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

16 yaşında asıl meslek bilgisayar grafik.

Paint ve Bilimum free ps programlarında uzman işte... Al sana bilgisayar grafik. Ülkenin durumu bu format atmayı bil tamam bilgisayar mühendisi oldunuz tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

quote:

Paint ve Bilimum free ps programlarında uzman işte... Al sana bilgisayar grafik. Ülkenin durumu bu format atmayı bil tamam bilgisayar mühendisi oldunuz tebrikler.

okuluna devam etmelisin

• Boş ver abini okula tekrar başla..
  • cevaplar komik ama arkadaşa yardımcı olacağını sanmıyorum.

Abin bunları senin pişmen için hırslanıp işe daha sarılıp asılman için yapıyor olabilir.
  • Usta her zaman haklıdır iş yeri felsefesi budur genellik ile, abinin davranışları senin işin önemini kavraman içindir emin ol onada zamanında ustası bağırmışdır ufak tefek şeylerde de olsa. Abin ile konuş durumu daha iyi olacaktır.
  • quote:

quote:

bende evdeki avizeyi prizi falan değiştirdim elektrikçi açacağım
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

quote:

quote:

okuluna devam etmelisin

Alanım O. Yani O İşlerden Daha İyi Anlıyorum. İşte Senin Seviyende Buymuş Demek. Benim Yaptıklarımın Ne Kadarını Yapabilirsin Acaba. ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.