Şimdi Ara

Ölü kasayı Okey Oynayabilir Hale Getirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde yıllardır kullandığım bir kasa mevcut. Kendime yeni bir kasa alınca eskiside pedere kaldı. Adam okey oynayamamaktan şikayetçi. En azından temizle şunu ses çıkmasın neyse parası veriyim git yaptır gibi laflarda bulundu. Bende dedim buna naparsak yapalım bu ölü kaldırmaz fln diyorum ama o pc ile cebelleşirken gönlüm el vermiyo. Maliyeti çok çok az olmak şartıyla takviye yapmam gerekiyor.
    Aşağıya özelliklerini yazacağım pc ye ne gibi takviyeler yaparsam nette Okey oynanır hale gelir?

Anakart: Gigabyte S651MPRZ
    İşlemci: İntel P4 Cpu 2.40 Ghz
    Ram: DDR 256 Mb
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce FX 5200 128 Mb 64 bit

• 512 MB Ram al makine kendine gelir. Hard Diski de bir güzel formatla sıfırdan Sistem kur.

İşlemci macununu yenile, kasaya bir güzel hava tut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

512 MB Ram al makine kendine gelir. Hard Diski de bir güzel formatla sıfırdan Sistem kur.

bunakurabileceğim en stabil sistem ne olmalı? win7 kursam performansı nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efexbozkurt

quote:

512 MB Ram al makine kendine gelir. Hard Diski de bir güzel formatla sıfırdan Sistem kur.

bunakurabileceğim en stabil sistem ne olmalı? win7 kursam performansı nasıl olur?

XP Sp3 lü Sistem daha iyi olur :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efexbozkurt

quote:

XP Sp3 lü Sistem daha iyi olur :)

Ekran kartı olarak hangilerine bakmam gerekir. Agp mi vga mı ? Bu anakarta uyacak ekran kartlarının ortalama fiyatları nelerdir?
  • Ekran Kartı arabirimi AGP.

Fx5200 yetmiyor mu OKEY'de. Boşuna Ekran Kartı masrafı yapma.
  • ekran kartina hic dokunma ayni benzer kasa vardi bende de kutuda kilerde duruyor suan anneme laptop almadan evvel ayni o da mynette okey oynatsin bana yeter diyordu... ekran karti halen daha bu tarz islerde isini görür 720p video falan da izlenir diye tahmin ediyorum. sen alabilirsen 1 gb ram almaya bak tek modül sonra islemci macununu yenile ve bulabilirsen islemciye uygun stok yeni bi fan aldin mi tamamdir, hic baska biseye dokunma service pack 3 windows xp yükle al sana fistik gibi okey oynatan video izleten ev bilgisayari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallkraft -- 30 Temmuz 2012; 11:02:55 >
  • quote:

Ekran Kartı arabirimi AGP.

Fx5200 yetmiyor mu OKEY'de. Boşuna Ekran Kartı masrafı yapma.

galiba bu işin içinde 40 50 tl ye rahat çıkacaz gibi :)
    dediklerinizi aynen uyguluycam hocam çok teşekkürler..

quote:

Orijinalden alıntı: mr990

ekran kartina hic dokunma ayni benzer kasa vardi bende de kutuda kilerde duruyor suan anneme laptop almadan evvel ayni o da mynette okey oynatsin bana yeter diyordu... ekran karti halen daha bu tarz islerde isini görür 720p video falan da izlenir diye tahmin ediyorum. sen alabilirsen 1 gb ram almaya bak tek modül sonra islemci macununu yenile ve bulabilirsen islemciye uygun stok yeni bi fan aldin mi tamamdir, hic baska biseye dokunma service pack 3 windows xp yükle al sana fistik gibi okey oynatan video izleten ev bilgisayari

bende tam işlemci fanlarını araştırıyordum. Aşırı ses geliyor ondan. Dediklerinizi aynen uyguluycam hocam çok teşekkürler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.