Şimdi Ara

ölü piksel hakkında bi bakarmısnız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler daha geçen psp aldım alırken bişey yoktu ama bugün arka plan beyazken b tane siyah nokta var bu ölü pikselmi yoksa sıkışmış piksel mi bi yardım edermisniz

• bilen yokmu beyler ya
  • ya hiç bilen okmu öü piksel siyah mı oluyo yoksa beyaz mı arkadaşlarr?
  • Turuncu, Pembe, sarımtırak, yeşilimsitırak, yeşil, mavi , kırmızı, sarı, pembemsi sarı, çingene pembesi, b*k sarısı, lacivert, mor, gri her renkte olabilir ve ölü piksel.
  • arka planı siyah yapıp beyaz gözüken noktalara demişler ama
  • Tüm renkleri deneyeceksin.
    Sirayla
  • Bende kırmızı var. Onunla yaşamayı öğrendim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • netten psp icin olu pixel progami arat at pspne bak kendin biz ne bilelim gormedeb olumu degilmi?
  • siyah sa ölü ama herhangi renkse sıkışmış pixel. ekranı bıraz ovalayınca sıkışmış pixel geçebiliyo düşük bi ihtimal. yada bazı vidyolar var onlar bir iki gün falan oynatınca geçebiliyomuş. bende de var ben denedim iki yolu da geçmedi.
  • bende mavi çıktı sadece siyah temada belli oluyor diğer tüm renklere uyum saglıyor
  • siyah ve beyaz olanlar kesinlikle ölü pixeldir.ovalama veya programla geçmez.ama mavi kırmızı yeşil gibi renkteki pixeller stuck pixeldir.hafif ovalamayla veya programlarla düzelebilme ihtimali var.söz konusu psp oldugundan ve pspde de lcdnin önünde plastik olduğundan ovalamak işe yaramayacaktır.ancak makinanın ön kapağını kaldırısanız ve direk lcd yi ovalarsanız işe yarar.programları deneyin.sonuç alabilirsiniz.programların mantıgı da ilgili pixel segmentine değişik renklerdeki elektrik sinyallerini çok hızlı bir şekilde göndermek ve o bölgede hafif elektrik şoku yaparak sıkışmış pixellerin çalışmasını sağlamak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.