Şimdi Ara

Ölücülükte Son Nokta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıcı malına istediği fiyatı çektiği gibi alıcısı istediği fiyatı teklif edebilir, serbest piyasa sonuçta.

Aracınızın marka ve modeli ne idi buarada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cekinmeden arar cekinecegi laflari soylerdim allahin izni inayet ve keremiyle.

Tekirdagdada din satana ilk defa rastladim bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 Linea
  • aman kardeşim naptın sen bende aynısını yazdım burda bir sürü ahlaktan yoksun adam bana tepki gösterdi
    46ya sattığım araca 40 teklif ettiler

• Bu tür alım satım işinde sinir yapılacak birşey yoktur. Siz fiyat istersiniz karşınızdaki Alıcı olarak bir teklif sunar. Uygun gelmiyorsa kusura bakma der geçersin. Ya da Alıcı durumda iken teklifi verirsin işine geliyorsa verir.

Sitede sıfırından fazla para istenen ilanları kaldırsan Ilan sayısı epey azalır yani emin olun.
    Çok Saçma para istenen ilanlar var , diğer taraftan 37 isteyen kişiye 30 teklif etmekte biraz zaman kaybı yani.

• Hocam düşünürsen 31000 veririm ben.
  • cevap ölücüyü öldürmüş
  • Adamların ekmek parası.....Ne kadar ucuz alırsa o kadar para kazanacak....Her forumda, face bookta her yerde varlar...Hiç utanmadan yalan yazıyorlar...Cümle bu......AYNI MODEL ARABAYI ON GÜN ÖNCE 25 BİNE ALDIM......İYİDE 28 BİNE BANA SAT ...Elimde yok... SATILDI...... BİR BAŞKA TAKTİK..... ENNN SON EDECEĞİ 23 BİN....Geçen hafta 2007 SOL modelini kzasız boyasız ilk sahibindendi .. 25 bine sattım......GETİR 30 BİNE ALIRIM.......Yok satıldı....Yani sallama ,palavra fiyat var.....Mal istersen yok..... Sonuçta ticaret serbest..isteyen alır, isteyen satar...Zorlama yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 25 Mayıs 2015; 0:36:40 >

• 7 bin lira indirim mi sitenir lan
  • 57 bin istediğim aracıma 45 bin teklif etmişti biri mesajla.
    Mezarlığa satışımız yoktur diye cevap vermiştim.

• Kesin sıcak fırsatlardan biridir o ucuz bulursa 10 15 tane alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 25 Mayıs 2015; 1:20:00 >
  • Böylesine ölücülük yapıp pazarlık sünnettir diyene, yalandan da olsa, kardeş ben ateistim, dini diyaneti karıştırma demek lazım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "aracanızla ciddi olarak ilgileniyorum ... gelip görmek ve nasipse almak istiyorum "

sanki kız istemeye geleceklermiş gibi hissettim

mesajı atan kişi bence piyasadan haberi olmayan saf bir vatandaş , kötü bir niyet yok gibi ; ölücü ama ölücü olduğunu farkında değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbilker58

37 binlik aracıma 30500 teklif etti :)
     Ölücülükte Son Nokta

25'e bir arkadaşa söz verdim, vazgeçerse ararım deyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbilker58

2014 Linea

mesela ben üste para versen almam ama üste de al şu f30 kasa parası dersen hiç düşünmem alırım

linea ve 39 bin sanırım ben 39 bine binerim daha konforlu ve güvenli olur

30.5 çok bile vermiş harbi adamın aklından şüphelenmek gerekir

ha dersen neden arabayı böyle kötülüyorsun bende derim ki 1 yaşındaki arabayı niye satıyorsun

sende büyük ihtimal arabam çok güzel memnunum dersin yine keyfi satıcıyım dersen

bende derim ki adamın para teklif ettiğine dua et derim ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 25 Mayıs 2015; 2:51:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: topukluyore

57 bin istediğim aracıma 45 bin teklif etmişti biri mesajla.
    Mezarlığa satışımız yoktur diye cevap vermiştim.

valla mesaja cevap verdiniz mi birde ?

ben olsam eksilecek mesaj hakkıma veya gidecek kontürüme üzülürdüm cevap bile vermezdim :D
  • Cok fazla takmamak lazim. Sonucta adam sizin zamaninizi falan harcamamis. gelip gorse vaktinizi calsa sonra boyle yapsa o zaman iyi bir cevabi hakeder.

Bir keresinde benim de almak istedigim bir araba vardi ama butcemin baya sinirindaydim. Yuksek km baz araclar bulabiliyordum anca. Baktim bir tane cok guzel donanimli temiz gozuken sahibinden ilan var ve fiyati butcemin biraz ustunde ama piyasanin bariz altinda. Yaw bi sansimi deneyiyim diye aradim.
    Adama teklifimi soyledim dusunursen gelip gorim deidm, adam sinirlendi satmiycam zaten dedi kapatti:) Buyuk ihtimal galerinin bile altinda teklif verdim.
    yaklasik 1 saat sonra da ilani kaldirdi.
  • Bende sahibinden aracılıgıyla araç sattım.Belirlediğim bir fiyattan koydum çeşitli teklifler geldi..Uygun görmediklerime ilginize teşekkürederim ama o fiyata düşünmüyorum dedim oldu bitti..Beleş sitede satışa koyarken nasıl istediğimiz fiyatı yazabiliyorsak alıcıda istediği fiyatı teklif edebilir ne varki bunda bu kadar garipsenecek.

..Zaten bizim forumdada özellikle beni gıcık eden nefret ettiren bir söylemdir ÖLÜCÜ tabiri kim ilk çıkardıysa bunu birçok kişinin diline yapışmış ama aynı kişiler birşey alacak oldukları zaman aynı şekilde çok aşağı fiyat vermeyide iyi bilirler nedense..

...Herhangi bir yerde böyle ÖLÜCÜLER aramasın vs tarzında birşey gördümmü hah tamam diyorum bu kişi kesin DONANIMHABER den birisidir.

...Madem serbest piasa şartları geçerli ülkemizde o halde satıcı şistediği fiyatı isteyebilir alıcıda aynı hakla istediği fiyatı verebilir bu kadar basit bunu sindirmeyi bileceğiz hepberaber.
    ...

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Kac kere lineaya bindin. Sofor koltugunu birak arka koltuguna bile oturdugunu zannetmiyorum..

• Piyasa ölücü, al satçı kaynıyor çok normal şaşırmamak lazım Ben o tarz mesajlara cevap bile vermiyorum denk gelirse diye yoklayan işsiz çok sonuçta serbest piyasa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.