Şimdi Ara

Ölücülükte Son Nokta (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eksilere bakilirsa konuyu acan arkadasin tabiriyle forumdada baya olucu varmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahtapot01

Bu arada araç marka model nedir? Belkide siz 3 liralık arabaya 5 lira istemissinizdir ?

Marka modeli kimseye söylememiş konuyu açan. Belki de keriz avlamak isterken ölücülere denk gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 25 Mayıs 2015; 16:05:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbilker58

Bende kaç defa araba aldım tabi pazarlık yaptım ama öldürmedim hiçbir zaman.En fazla 500 - 1000 arası oldu.

En fazla piyasanın 2000 Tl altına çoğu satıcı satar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Kac kere lineaya bindin. Sofor koltugunu birak arka koltuguna bile oturdugunu zannetmiyorum..

binndim sadece lineanın tek güzel yanı yan aynalar süper arka bölgeleri gösteriyor aracın daha sürücü koltuk yükseklik ayarı yok far ayarını yapmak nerdeyse mümkün değil debriyajı sanki taş eziyorsun daha ne sayayım bunlar sürüşü etkileyen faktörler gerisi zaten teneke neyine daha fazla bineyim aldım bmw bakıyorum keyfime bindiğim bmw parasına linea satmaya çalışıyonuz hani arabaya filan benzese bari adam çok bile teklif etmiş ederi 20-25 bin o arabaların yıl 2015 sürücü koltuk yükseklik ayarı yok daha ne diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: ahtapot01

Bu arada araç marka model nedir? Belkide siz 3 liralık arabaya 5 lira istemissinizdir ?

Marka modeli kimseye söylememiş konuyu açan. Belki de keriz avlamak isterken ölücülere denk gelmiş.

bmw e46 parasına teneke linea satıyo bence adam çok vermiş bile ederi 20-25 bin :D
  • Adamin bir sonraki cevabini merakla bekliyorum.

"Size 40 bin olur."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Nasıl satıcı istediği fiyatı söyleyebilirse alıcı da söyler bunda garip karşılanacak ne var ki. Adamın verdiği fiyat hoşunuza gitmediyse olmaz diyin gülün geçin. Şunu da ekleyeyim keyfe keder satıcı (oldukça saçma bir tabir.) oldukça fazla piyasada. Aracını satanların %80 i malının ederinin %10 u 20 si kadar yüksek yazıp kerizini bekliyor. Ne demiş nasrettin hoca ya tutarsa...

evet kişi istediği fiyati verirde alirda, ancak son 37000 olur denen araca 30500 vermek dangalikligin daniskasidir. yuksek bulduysa kesesine göre araç baksın. şark Kurnazligina gerek yok. ancak bu dediklerim piyasanın aşırı şişkin olduğunu mazur göstermez. 2001 model megan 1 e 27.000Lira, 2004 honda civic e 35000 lira istenen bir ortamda bulunuyoruz.

lineanın 37 bin olduğu ortamda gayet makul fiyatar bir 2004 civic 2-3 linea eskitir o haliyle ederi 20-25 bin ncap testinden geçmeyen millete itelenen bir araca 37 bin verenin aklından kesinlikle büyük şüphe duyarım bahsettiği 37 bin astra parası e46 parası corolla parası civic parası lancer parası mazda 3 parası golf parası jetta parası c180 parası arkadaş linea nedirya millete itelenen bir araç ve 37 bin lineadansa 37 bine binmeyi tercih ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Causa Sui

30.500 de ki o 500 ü çözebilmiş değilim. Anlayan varmı acaba?

31.000 olacak aslında ama adam gelmesi için gereken zamanı,yol parasını,çektiği eziyeti,yemesini içmesini geri dönerken kullanacağı yakıt parasını 500 TL olarak kafasına göre hesaplayıp eksiltmiş fiyatı da öyle vermiş. Büyük ihtimalle çantada 31.000 TL ile gelip canlı paranın cazibesini kullanarak arabayı alıp gidecekti.
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

Kac kere lineaya bindin. Sofor koltugunu birak arka koltuguna bile oturdugunu zannetmiyorum..

binndim sadece lineanın tek güzel yanı yan aynalar süper arka bölgeleri gösteriyor aracın daha sürücü koltuk yükseklik ayarı yok far ayarını yapmak nerdeyse mümkün değil debriyajı sanki taş eziyorsun daha ne sayayım bunlar sürüşü etkileyen faktörler gerisi zaten teneke neyine daha fazla bineyim aldım bmw bakıyorum keyfime bindiğim bmw parasına linea satmaya çalışıyonuz hani arabaya filan benzese bari adam çok bile teklif etmiş ederi 20-25 bin o arabaların yıl 2015 sürücü koltuk yükseklik ayarı yok daha ne diyeyim

Arabada sürücü koltuk yükseklik ayarı da var, far yükseklik ayarı da var ve debriyaj yumuşak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ranni34 -- 25 Mayıs 2015; 16:44:02 >

• quote:

quote:

quote:

Arabada sürücü koltuk yükseklik ayarı da var, far yükseklik ayarı da var ve debriyaj yumuşak.

sana göre öyle başka arabaya binmediğin için diğer araçlarda koltuk yükseklik ayarı standarttır illa opsiyonel olarak satmalarına gerek yok ya bana övmeye çalıştığınız arabaya bak ya benim gözümde ederi 20 bin o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 25 Mayıs 2015; 16:57:10 >

• sahibindene adam lada 2004 model temiz bir araç aracı 12 bine koymuş 8 bin liram var veriyorsan ver dedim olay bu kadar şuan çok memnunum aracımdan

• 36500 e koyduğu ilana 32500 teklif ettim, sizin gibi dalga geçti. 1,5 Ay sonra gelin 32500 e alın diye mesaj atmış, 30000 olduğunda mesajınızı bekliyorum yazdım bende.
    Piyasada broadway var 18000 tl ye. Siz düşünün artık. Adamlar haklı yani, bende gördüğüm beğendiğim araca 3-4 bin altına teklif yolluyorum bakalım kaparsak bitane.
  • Pazarlığında bir adabı vardır.37000 lik arabaya 30bin teklif edilmez.Biraz zorlarsın belki 35e fln indirmeye çalışırsın.Ayar oluyorum bu tiplere utanmıyorlarda
  • quote:

quote:

adam 250 liraya baskı balata değiştiriyor 30 liraya fren balatası alıyor yıllık 150 TL ye bakım yaptırıyor aracına

ee multijet motor taş gibi motoru var masraf açmıyor

Yakıtıda güzel.

Adam bunları düşünüyor

yok koltuğu kalkmıyomuş yok aynası hödöhödöymüş bunları takmıyor alan adam 2 hava yastığı olsun abs olsun gerisini koy gitsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: double minded

Adamin bir sonraki cevabini merakla bekliyorum.

"Size 40 bin olur."

Son cevap bu.
     Ölücülükte Son Nokta
  • hayrına verirseniz gönül rahatlığıyla pm atabilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

adam 250 liraya baskı balata değiştiriyor 30 liraya fren balatası alıyor yıllık 150 TL ye bakım yaptırıyor aracına

ee multijet motor taş gibi motoru var masraf açmıyor

Yakıtıda güzel.

Adam bunları düşünüyor

yok koltuğu kalkmıyomuş yok aynası hödöhödöymüş bunları takmıyor alan adam 2 hava yastığı olsun abs olsun gerisini koy gitsin..

iyide banada önerdiler dur şunu bir iki günlüğüne kiralayım dedim boy 168 cm önümü göremiyorum ki bedava da verseler almam kalkıp eskiden olduğu gibi altıma 3-4 minder koyup 2014-15 model arabaya biniyorum mu diyeyim koltuk yükseklik ayarı baz donanımda olmayan arabaya araba denmez ki ha allah var yukarıda bugüne kadar kullandığım bütün araçların içinden en iyi yan aynalara sahip olan araç olarak aklımda kaldı müthiş geniş görüş açısı vardı

şuan sahibi olduğum araçta olanlar 2005 model olmasına rağmen

bi-xenon sunroof koltuk ısıtma aynalar ısıtmalı arka cam buz çözücü elektrikli arka perde ön-arka kol dayama otomatik kararan dikiz aynası krom kaplama abs asr esp digital ve otomatik klima buçuklu derece ayarlı hız sabitleyici ayak dayama deri döşeme prins marka sıralı sistem lpg 6 airbag isofix immobilizer merkezi kilit 4 cam otomatik ve çift kademeli düğme deri direksiyon fonksiyonel direksiyon ayarlanabilir direksiyon 3 kademe ayarlı koltuklar sırt desteği yol bilgisayarı hidrolik direksiyon park sensörü far yıkama yağmur sensörü otomatik yanan farlar sis farı arka cam buz çözücü aynalar katlanır elektrikli orjinal bmw business müzik sistemi 6 hoparlör bluetooth telefon aracı sesle kontrol edebilme taban halı döşeme araç telefonu kitap okuma lambaları otomatik far yükseklik ayarı ışıklı torpido otomatik açılan bagaj kapağı otomatik kapanan ve açılan 4 cam ve sunroof

bunların yanında d sınıfı araç 40 bin tl bmw kalitesi konfor güvenlik kalite hepsi mevcut atmosferik motor yağ değişimi dışında motora masrafın olmaz baskı balata 800 tl değişimi ama 162 bin kmde araç hala yeni gibi daha ne kadar gider bilmem triger zincirli ömürlük 4 disk fren ve 4 çift balata 450 tl brembo marka birde ortalama yakıtı 13 bin uzun km lik ortalama hız 33km/h yakıt 10.8 lt lpg 100 km de ve en önemlisi güvenlikten 4.5 yıldız almış ncaptan lineada kaç tane var acaba ? bmw de yetişkin yolcu için 5 çocuk yolcu için 4 yıldız sürücü için 5 yıldız almış (http://www.euroncap.com/en/results/bmw/3-series/15658)

şimdi bunların yanında kalkıp 37 bine linea alan adamın aklından oldukça şüphe duyarım

• ooo manyakkk laffff

sen galerici ağzı öğrenmemişim biraz öğren nasıl fiyatlar oynuyor görebilirsin böylelerine en güzel yapılcak şey kestirip atmak olmaz kolay gelsin dicen kapatcan
  • Belki değeri 30bindir? Nerden biliyorsunuz?

• quote:

quote:

2014 Linea

mesela ben üste para versen almam ama üste de al şu f30 kasa parası dersen hiç düşünmem alırım

linea ve 39 bin sanırım ben 39 bine binerim daha konforlu ve güvenli olur

30.5 çok bile vermiş harbi adamın aklından şüphelenmek gerekir

ha dersen neden arabayı böyle kötülüyorsun bende derim ki 1 yaşındaki arabayı niye satıyorsun

sende büyük ihtimal arabam çok güzel memnunum dersin yine keyfi satıcıyım dersen

bende derim ki adamın para teklif ettiğine dua et derim ....

ev alır satar
    begenmez satar
    arsa alır satar
    para sıkışıktır satar
    hastası vardir satar vs.....

saçma yorumlar yapmayin soyle ya

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.